Milyen masszőrt keres?

-

Mellszeánsz

2018-07-19

Hogy a női mell milyen hihetetlen kunsztokra képes, azt ő mutatta meg nekem. Pedig nem kezdődött egyszerűen a szeánsz!

Amikor beenged, gyorsan elsuttogja, hogy nincs egyedül, mert a kábeltévé szerelője dolgozik a szobában. Faramuci helyzet, rózsával a kezemben épp megnyugszom a lopakodás után, benn vagyok, amikor jön ezzel. Azért veszem a lapot és ártatlan beszélgetésbe bonyolódva leülünk a konyhában, de feszélyezve érzem magam, hiszen ezzel felrúgja a diszkrécióra és zavartalan együttlétre vonatkozó hallgatólagos megállapodásunkat.

Az erotikus masszázsra járás intim, magányos, szigorúan védett műfaj, ismerőseim közül senki sem tud róla. (Egyedül a barátnőmnek meséltem erről, de vele voltam páros akción is már) Igaz, a szerelő nem ismer és mivel nem a masszázsszobában dolgozik, nem is valószínű, hogy sejti, miért jöttem. Kezdek kicsit lenyugodni, mert mégsem egy másik vendégről van szó, akivel talán még nagyobb zavarban lennénk, ha találkoznánk. (Ilyen helyzetbe kerültem a kilencvenes évek elején, amikor egyik munkatársammal egy pornó moziban futottam össze. Először elszégyelltem magam, hogy "lebuktam", aztán rájöttem, hogy ő is,  végül jót nevettünk az egészen.)
Meséli, hogy a szerelő kijelentette vagy most csinálja meg a tévét vagy csak a jövő héten, ezért beengedte, de már csak pár percről van szó. Látom, hogy kínban van ő is, ezért szívesen tereferélek vele. Vonzó, fekete hajú nő, - mint kiderül - 32 éves, eredeti szakmája fodrász és származását tekintve zsidó. Ezt - mármint hogy zsidó - ugyanolyan hangsúllyal említi, mint a szakmáját, talán árnyalatnyi büszkeséggel a hangjában. A származására a tervei kapcsán tér ki, mert arra készül, hogy 1 éven belül elutazik Izraelbe hosszabb időbe, fodrász üzletet nyit, most arra gyűjt és tanulja a nyelvet. (Hiszem is meg nem is, számtalan meg nem valósult "Még egy kis ideig csinálom, azután váltok!" fogadkozást hallgattam már végig.) Itt tartunk, amikor jön a szakember, kicsit megfeszülök, mondja, hogy elkészült, az arcát fürkészem, talán egy halvány, nem hivatalos mosoly a szájszegletben, ami utalhat arra, hogy tudja jövetelem okát, de lehet, ez csak az én paranoiám. A hölgy kikíséri, még pár percig egyedül iszogatom a teát, de aztán végre magunkra maradunk.
Mikor megjelenik, már lengébb öltözetet visel, haját hátradobja, áttetsző fekete köntös lobog utána, sűrű elnézések közepette előkészül, engem a fürdőszobába küld. Most már én is a jövetelem céljára fókuszálok, tetszik, sőt izgat a hölgy; hangsúlyos, csipkés szélű selyemkelyhekben duzzadó mellei vonzanak, feszül a vádlija (először mellé ütöttem és "faszül"-t írtam; intenzív az élmény még most is, :)), ahogy hajlong, nem beszélve az egyéb kirajzolódó formákról.

A szeánsz helyén nyugalom, lelassulás, inkább csak jelzés szerűen mécsesek, lámpafény, érzéki jelenetet stilizáló képpel díszített paraván. Masszázspadra fektet, olajat ajánl, választok, elhelyezkedem. Mielőtt a fejtartó karikájába tenném, még felé fordítom a fejem. Valami ruhadarab van az ölén, de egyébként delejes teste meztelen. Ebből a perspektívából, a szabadjára engedett mellek ejtenek rabul - pedig ekkor még messze a végső varázslat -, de nem a méreteikkel, hanem a formáikkal. Bár az átlagosnál sokkal nagyobbak, mégis könnyeden viseli őket, jól látható, ahogy méltóságteljesen, lágy hullámokkal, ugyanakkor ruganyosan reagálnak a mozgásokra. Elmondja, hogy nem csináltatta őket, ő így szereti, ennek örülök, mert én is, reagálok, aztán a megtámasztom a homlokom. Mialatt bizsergek az érintéseitől, azon morfondírozom, hogy miért nincs a masszázságy közepén is egy olyan lyuk, mint a fejnél.
Ő közben a vádlinál halad már, majd végig a lábon a derekamig, gyúr, csomót nyomkod szét  fuvallatszerű ujjlegyezéssel keverve, hogy fenntartsa vagy fokozza a borzongást. És minden imígyen birtokba vett területen végigcsúszik, végigszánkázik munkára fogott melleivel is! Ez azért különleges, mert azt érzem, hogy bársonyos halmai hol puhán körülölelve, hol rám lapulva érzéki mázat terítenek szét a bőrömön. A hajlatokba, alkalmi résekbe türemkedő puha, rugalmas hús célzatosan izgága, hogy a mellbimbók bizonyos helyekre bökve kéjes rángásokat indítsanak el bennem. Valami eszeveszett technika ez!
Aztán ez így megy végig a hátamon, a kezeimen, a vállamon. Amikor a nyakszirtemhez ér, elém áll, kezei után a melleit is rámereszti; én először szolidan lakkozott lábkörmeit nézem, majd amikor az ösztönömnek engedve lassan emelem a fejem, mellei két oldalról az arcomra gördülnek.
Ez egyben nyitánya a fordulónak is. Miután hanyatt fekszem, kibontja haját, és ráérősen, mit ráérősen!, szándékolt vontatottsággal körözve, kígyózva, a buzgón emelkedő fegyveremre rá-rátekeredve söpör végig rajtam. Bevillan, hogyha engedném, tizedmásodperceként végem lehetne, de nem engedek ezeknek a kéjes késztetéseknek. És milyen szerencse, hogy nem, hiszen ez csak felvezetése a feledhetetlen gyönyörbe torkolló élményeknek. Megkér, hogy üljek fel és olajozzam be elöl. Mi sem okoz nagyobb örömet ennél! A síkosodó, duzzadó mellein finom a bőr, az udvarai kicsik, alig látszó rózsaszínek az érett szőlőszem feszességű bimbók körül. Tenyerem a köldökénél köröz, aztán felcsúszik a hason és puhán kalandozik az imbolygó testrészeken. Visszafekszem, mert kezdek túlgerjedni, hagyom maguktól megtörténni az eseményeket.
A hölgy már a levezetésre koncentrálva vesz kezelésbe. Ujjait, tenyerét, alkarját istenien használja, nincsenek számára tiltott területek rajtam. Csípőmet is megemeli, hogy jobban hozzám férjen, és én hagyom, amíg bírom. Már másodszor hoz vissza a szakadék széléről, amikor az utolsó akciót indítja. Kéri, hogy csússzak le az ágy végére, hogy a térdemnél lelógjon a lábam. Ő feltérdel egy zsámolyra és a combjaim közé hajolva két oldalról tenyerével megtámasztva a mellei közé fogja a farkamat. Felkönyökölve nézem, hogy sodorja, emelgeti, hol finomabban, hol erősebben gyúrja, majd eltünteti. Amikor a mellkasán, az összelapuló húsok közül kitüremkedik a feje, fújással hűti vagy állával szelíden visszanyomja. Dédelgeti, csűri-csavarja, kibuktatja, visszaszippantja. Önfeledt, de halálos játékot játszik velem. Nevetgél, buján mosolyogva a szemembe néz, búg, aztán átveszi a zihálásom ritmusát és nem enged a szorításból, csak akkor amikor mintegy a testéből kiszakadó húsomból kirobban a gyönyör. A hullámok csillapodása után sem hagy magamra, visszabugyolál a mellei közé és arcát a hasamra fektetve várja, hogy teljesen lenyugodjak.

A napokban kerestem, mentem volna hozzá újra, de nem értem el. A hirdetése megszűnt, más internetes oldalakon sem találtam már.
Remélem, sikerült neki elérnie, amit akart!

Nastyfiú

 

**************

Kapcsolódó írások:

A háti levezetés

Gyógyító érzékiség

Örömkezű masszőr

Mi az hogy érzéki masszázs

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen