Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mellszeánsz

2018-07-19

Hogy a női mell milyen hihetetlen kunsztokra képes, azt ő mutatta meg nekem. Pedig nem kezdődött egyszerűen a szeánsz!

Amikor beenged, gyorsan elsuttogja, hogy nincs egyedül, mert a kábeltévé szerelője dolgozik a szobában. Faramuci helyzet, rózsával a kezemben épp megnyugszom a lopakodás után, benn vagyok, amikor jön ezzel. Azért veszem a lapot és ártatlan beszélgetésbe bonyolódva leülünk a konyhában, de feszélyezve érzem magam, hiszen ezzel felrúgja a diszkrécióra és zavartalan együttlétre vonatkozó hallgatólagos megállapodásunkat.

Az erotikus masszázsra járás intim, magányos, szigorúan védett műfaj, ismerőseim közül senki sem tud róla. (Egyedül a barátnőmnek meséltem erről, de vele voltam páros akción is már) Igaz, a szerelő nem ismer és mivel nem a masszázsszobában dolgozik, nem is valószínű, hogy sejti, miért jöttem. Kezdek kicsit lenyugodni, mert mégsem egy másik vendégről van szó, akivel talán még nagyobb zavarban lennénk, ha találkoznánk. (Ilyen helyzetbe kerültem a kilencvenes évek elején, amikor egyik munkatársammal egy pornó moziban futottam össze. Először elszégyelltem magam, hogy "lebuktam", aztán rájöttem, hogy ő is,  végül jót nevettünk az egészen.)
Meséli, hogy a szerelő kijelentette vagy most csinálja meg a tévét vagy csak a jövő héten, ezért beengedte, de már csak pár percről van szó. Látom, hogy kínban van ő is, ezért szívesen tereferélek vele. Vonzó, fekete hajú nő, - mint kiderül - 32 éves, eredeti szakmája fodrász és származását tekintve zsidó. Ezt - mármint hogy zsidó - ugyanolyan hangsúllyal említi, mint a szakmáját, talán árnyalatnyi büszkeséggel a hangjában. A származására a tervei kapcsán tér ki, mert arra készül, hogy 1 éven belül elutazik Izraelbe hosszabb időbe, fodrász üzletet nyit, most arra gyűjt és tanulja a nyelvet. (Hiszem is meg nem is, számtalan meg nem valósult "Még egy kis ideig csinálom, azután váltok!" fogadkozást hallgattam már végig.) Itt tartunk, amikor jön a szakember, kicsit megfeszülök, mondja, hogy elkészült, az arcát fürkészem, talán egy halvány, nem hivatalos mosoly a szájszegletben, ami utalhat arra, hogy tudja jövetelem okát, de lehet, ez csak az én paranoiám. A hölgy kikíséri, még pár percig egyedül iszogatom a teát, de aztán végre magunkra maradunk.
Mikor megjelenik, már lengébb öltözetet visel, haját hátradobja, áttetsző fekete köntös lobog utána, sűrű elnézések közepette előkészül, engem a fürdőszobába küld. Most már én is a jövetelem céljára fókuszálok, tetszik, sőt izgat a hölgy; hangsúlyos, csipkés szélű selyemkelyhekben duzzadó mellei vonzanak, feszül a vádlija (először mellé ütöttem és "faszül"-t írtam; intenzív az élmény még most is, :)), ahogy hajlong, nem beszélve az egyéb kirajzolódó formákról.

A szeánsz helyén nyugalom, lelassulás, inkább csak jelzés szerűen mécsesek, lámpafény, érzéki jelenetet stilizáló képpel díszített paraván. Masszázspadra fektet, olajat ajánl, választok, elhelyezkedem. Mielőtt a fejtartó karikájába tenném, még felé fordítom a fejem. Valami ruhadarab van az ölén, de egyébként delejes teste meztelen. Ebből a perspektívából, a szabadjára engedett mellek ejtenek rabul - pedig ekkor még messze a végső varázslat -, de nem a méreteikkel, hanem a formáikkal. Bár az átlagosnál sokkal nagyobbak, mégis könnyeden viseli őket, jól látható, ahogy méltóságteljesen, lágy hullámokkal, ugyanakkor ruganyosan reagálnak a mozgásokra. Elmondja, hogy nem csináltatta őket, ő így szereti, ennek örülök, mert én is, reagálok, aztán a megtámasztom a homlokom. Mialatt bizsergek az érintéseitől, azon morfondírozom, hogy miért nincs a masszázságy közepén is egy olyan lyuk, mint a fejnél.
Ő közben a vádlinál halad már, majd végig a lábon a derekamig, gyúr, csomót nyomkod szét  fuvallatszerű ujjlegyezéssel keverve, hogy fenntartsa vagy fokozza a borzongást. És minden imígyen birtokba vett területen végigcsúszik, végigszánkázik munkára fogott melleivel is! Ez azért különleges, mert azt érzem, hogy bársonyos halmai hol puhán körülölelve, hol rám lapulva érzéki mázat terítenek szét a bőrömön. A hajlatokba, alkalmi résekbe türemkedő puha, rugalmas hús célzatosan izgága, hogy a mellbimbók bizonyos helyekre bökve kéjes rángásokat indítsanak el bennem. Valami eszeveszett technika ez!
Aztán ez így megy végig a hátamon, a kezeimen, a vállamon. Amikor a nyakszirtemhez ér, elém áll, kezei után a melleit is rámereszti; én először szolidan lakkozott lábkörmeit nézem, majd amikor az ösztönömnek engedve lassan emelem a fejem, mellei két oldalról az arcomra gördülnek.
Ez egyben nyitánya a fordulónak is. Miután hanyatt fekszem, kibontja haját, és ráérősen, mit ráérősen!, szándékolt vontatottsággal körözve, kígyózva, a buzgón emelkedő fegyveremre rá-rátekeredve söpör végig rajtam. Bevillan, hogyha engedném, tizedmásodperceként végem lehetne, de nem engedek ezeknek a kéjes késztetéseknek. És milyen szerencse, hogy nem, hiszen ez csak felvezetése a feledhetetlen gyönyörbe torkolló élményeknek. Megkér, hogy üljek fel és olajozzam be elöl. Mi sem okoz nagyobb örömet ennél! A síkosodó, duzzadó mellein finom a bőr, az udvarai kicsik, alig látszó rózsaszínek az érett szőlőszem feszességű bimbók körül. Tenyerem a köldökénél köröz, aztán felcsúszik a hason és puhán kalandozik az imbolygó testrészeken. Visszafekszem, mert kezdek túlgerjedni, hagyom maguktól megtörténni az eseményeket.
A hölgy már a levezetésre koncentrálva vesz kezelésbe. Ujjait, tenyerét, alkarját istenien használja, nincsenek számára tiltott területek rajtam. Csípőmet is megemeli, hogy jobban hozzám férjen, és én hagyom, amíg bírom. Már másodszor hoz vissza a szakadék széléről, amikor az utolsó akciót indítja. Kéri, hogy csússzak le az ágy végére, hogy a térdemnél lelógjon a lábam. Ő feltérdel egy zsámolyra és a combjaim közé hajolva két oldalról tenyerével megtámasztva a mellei közé fogja a farkamat. Felkönyökölve nézem, hogy sodorja, emelgeti, hol finomabban, hol erősebben gyúrja, majd eltünteti. Amikor a mellkasán, az összelapuló húsok közül kitüremkedik a feje, fújással hűti vagy állával szelíden visszanyomja. Dédelgeti, csűri-csavarja, kibuktatja, visszaszippantja. Önfeledt, de halálos játékot játszik velem. Nevetgél, buján mosolyogva a szemembe néz, búg, aztán átveszi a zihálásom ritmusát és nem enged a szorításból, csak akkor amikor mintegy a testéből kiszakadó húsomból kirobban a gyönyör. A hullámok csillapodása után sem hagy magamra, visszabugyolál a mellei közé és arcát a hasamra fektetve várja, hogy teljesen lenyugodjak.

A napokban kerestem, mentem volna hozzá újra, de nem értem el. A hirdetése megszűnt, más internetes oldalakon sem találtam már.
Remélem, sikerült neki elérnie, amit akart!

Nastyfiú

 

**************

Kapcsolódó írások:

A háti levezetés

Gyógyító érzékiség

Örömkezű masszőr

Mi az hogy érzéki masszázs