Milyen masszőrt keres?

-

Kik írják a masszázsbeszámolókat?

2017-11-15

Az egyik kedvenc masszőrhölgyem ki nem állhatja, ha beszámoló jelenik meg róla és a szolgáltatásáról. Azt mondja, hogy pontosan tudja, kik irkálják ezeket és kik csámcsognak rajtuk, ő pedig nem akar ilyen embereket a lakásában, a masszázspadján látni.

Ügyfélként arra gondoltam, hogy aki masszázsból él az ne legyen ennyire válogatós, de nem mondtam neki és tegnap rájöttem, mennyire jól tettem. Leesett ugyanis a húszfillér.

Találkoztam egy nyomorult féreggel.
A krisztmasz sopingolás bevitt egy könyvesboltba.
Érdekes módon egyedül voltam, pedig már megy a hisztérikus bevásárlás.

Az eladó 25-30 közötti fiú.
Csontsovány.
Hatalmas, sokdioptriás szemüveggel, pattanásos arcbőrrel, kicsit zsíros, lenyalt hajjal.
Látványnak nem túl megnyerő, viszont rendkívül barátságos.
Azt mondta, nézelődjek nyugodtan és ha tud segíteni, csak szóljak.
Amíg a polcokat komáltam, ő bőszen írt valamit a laptopjába.

Kérdésem lett, abbahagyta.
Beszélgetni kezdtünk.
Először csak egy könyvről és a témájáról, de ennek apropóján szóba került Budapest lepukkanása és a BKV nyomora. Az addig szívélyes, barátságos macsó egészen átváltozott és félelmetes lett: gúvadt szemmel kiabálva szidott mindenkit, városvezetést, ellenőröket, kutyasétáltatókat, biztonsági őröket, utastársakat. Szegény fickóba sokan beletörölhették a szartaposójukat, mert tele volt agresszivitással, ráadásul az erős szemüvege még fel is nagyította a kimeresztett szemét és a lármázás közben megláttam, hogy az egyik középső metszőfoga hiányzik. Talán kiverte neki egy BKV ellenőr.

Közben a keresett könyvet megtaláltuk, de piszkos volt a borítója, ezért a fiú két dühroham között kiment a raktárba egy másikért. Addig belepillantottam a képernyőbe és meglepve láttam, hogy beszámolót ír. Erotikus masszázsról egy olyan portálra, amit már itt nálam is emlegettek a kommentelők.

Hazaérve rákerestem az irományára.
Nem lepődtem meg azon, hogy a portál rendszerében ez a macsó megbecsült törzsvendégnek számít. Azon sem, hogy hosszan pocskondiázott egy olyan örömlányt, aki nem megfelelő szolgáltatást nyújtott neki a pénzéért. A többi írása is ilyen volt.

Itt értettem meg a kedvenc masszőrhölgyemet.
Nekem az a negyedóra is nehezemre esett, amit vevőként töltöttem ezzel a frusztrált alakkal, pedig nekem nem vetkőzött le nekem és hozzá se kellett érnem, nem várt tőlem semmit a pénzéért és remélhetőleg beszámolót se írt a látogatásomról a hozzá hasonlók nagy örömére.

Ellenben belegondoltam abba, milyen lehet ilyen szerencsétleneket masszírozni, érzeni a szagukat, megfogni a csunyájukat.
Valami iszonyat!

Brrrrr.

PS. túúúúdom, hogy nagyon fuj dolog belenézni más nótbúkjába, de azért titkon vágyom arra, hogy néhányan megdorgáljanak érte! :-)

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen