Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Kik írják a masszázsbeszámolókat?

2017-11-15

Az egyik kedvenc masszőrhölgyem ki nem állhatja, ha beszámoló jelenik meg róla és a szolgáltatásáról. Azt mondja, hogy pontosan tudja, kik irkálják ezeket és kik csámcsognak rajtuk, ő pedig nem akar ilyen embereket a lakásában, a masszázspadján látni.

Ügyfélként arra gondoltam, hogy aki masszázsból él az ne legyen ennyire válogatós, de nem mondtam neki és tegnap rájöttem, mennyire jól tettem. Leesett ugyanis a húszfillér.

Találkoztam egy nyomorult féreggel.
A krisztmasz sopingolás bevitt egy könyvesboltba.
Érdekes módon egyedül voltam, pedig már megy a hisztérikus bevásárlás.

Az eladó 25-30 közötti fiú.
Csontsovány.
Hatalmas, sokdioptriás szemüveggel, pattanásos arcbőrrel, kicsit zsíros, lenyalt hajjal.
Látványnak nem túl megnyerő, viszont rendkívül barátságos.
Azt mondta, nézelődjek nyugodtan és ha tud segíteni, csak szóljak.
Amíg a polcokat komáltam, ő bőszen írt valamit a laptopjába.

Kérdésem lett, abbahagyta.
Beszélgetni kezdtünk.
Először csak egy könyvről és a témájáról, de ennek apropóján szóba került Budapest lepukkanása és a BKV nyomora. Az addig szívélyes, barátságos macsó egészen átváltozott és félelmetes lett: gúvadt szemmel kiabálva szidott mindenkit, városvezetést, ellenőröket, kutyasétáltatókat, biztonsági őröket, utastársakat. Szegény fickóba sokan beletörölhették a szartaposójukat, mert tele volt agresszivitással, ráadásul az erős szemüvege még fel is nagyította a kimeresztett szemét és a lármázás közben megláttam, hogy az egyik középső metszőfoga hiányzik. Talán kiverte neki egy BKV ellenőr.

Közben a keresett könyvet megtaláltuk, de piszkos volt a borítója, ezért a fiú két dühroham között kiment a raktárba egy másikért. Addig belepillantottam a képernyőbe és meglepve láttam, hogy beszámolót ír. Erotikus masszázsról egy olyan portálra, amit már itt nálam is emlegettek a kommentelők.

Hazaérve rákerestem az irományára.
Nem lepődtem meg azon, hogy a portál rendszerében ez a macsó megbecsült törzsvendégnek számít. Azon sem, hogy hosszan pocskondiázott egy olyan örömlányt, aki nem megfelelő szolgáltatást nyújtott neki a pénzéért. A többi írása is ilyen volt.

Itt értettem meg a kedvenc masszőrhölgyemet.
Nekem az a negyedóra is nehezemre esett, amit vevőként töltöttem ezzel a frusztrált alakkal, pedig nekem nem vetkőzött le nekem és hozzá se kellett érnem, nem várt tőlem semmit a pénzéért és remélhetőleg beszámolót se írt a látogatásomról a hozzá hasonlók nagy örömére.

Ellenben belegondoltam abba, milyen lehet ilyen szerencsétleneket masszírozni, érzeni a szagukat, megfogni a csunyájukat.
Valami iszonyat!

Brrrrr.

PS. túúúúdom, hogy nagyon fuj dolog belenézni más nótbúkjába, de azért titkon vágyom arra, hogy néhányan megdorgáljanak érte! :-)