Milyen masszőrt keres?

-

Élveztem a cicim érintését!

2017-11-16

Gyógymasszázs, férfi masszőr, hölgyvendég.
A felállás ismerős, a reakció új és természetes.
Jó itt ilyet is olvasni.

 

Olvasva a felhívást miszerint lehet küldeni saját élményt, gondoltam megosztom az egyik történetemet, hátha megjelenik.
32 éves nő vagyok. Csak a rend kedvéért.

Sajnos előfordul, hogy a nyakam miatt gyógymasszázsra vagyok kénytelen elmenni és mindig vigyáztam, hogy női masszőr legyen aki kezel, mert úgy érzem túl intim egy-egy kezelés.
Szégyenlős vagyok és a férjem sem tűrné, ha férfi kezek tapogatnának.
Történt egyszer, hogy a megbeszélt időpontban a szokásos helyen egy férfi fogadott és közölte a kollegina sajnos beteg lett, így  ő fog kezelni.
Bizalmatlanul méregettem, hiszen ez itt egy férfi, de gondoltam, ha már eljöttem, hát kezdjünk bele.
Levetkőztem annyira, hogy a kívánt testrészemhez férhessen.... a melltartóm és a bugyim rajtam maradt, majd elnyúltam az asztalon. Meglepően meleg kéz kezdett kényeztetni, kellően erős masszázst kaptam... amikor ellazulva már éppen élvezni kezdtem a kezelést közölte, hogy kikapcsolja a melltartómat, hogy ne zavarják a pántjaim- gondoltam hason fekszem, csak kapcsolja- amikor megtette éreztem a gerincem mentén kezeinek jótékony hatását.
Diszkrét masszázst kaptam, némi tornával vegyítve.
Annyira elégedett voltam vele, hogy a legközelebbi időpontot is megbeszéltük és kifejezetten hozzá jelentkeztem be.

Minden ugyanígy kezdődött, de a folytatás... melltartó kikapcsolás majd felszólított, hogy forduljak meg a hátamra. Apró tornáztatás és közben lágy érintések. Kezei erősen masszírozva tapadtak a lábamra, majd tovább a derekam külső részére és még tovább. Én behunyt szemmel feküdtem és élveztem minden érintést, amikor a "mellizmokhoz" ért kissé meglepődtem a saját reakciómon. Soha nem élveztem még ennyire  érintést és ennek látható jelei is voltak. Ő mosolygott, bár nem szólt semmit, kezei simogatóan tapadtak rám. Nem történt masszázson kívül egyéb, mégis a helyzet furcsasága és az érintése nyomán  kuszán  kezdtem érezni magam. Kapkodva öltöztem és szinte rohanva távoztam.
Otthon aztán a férjem nem nagyon tudta elképzelni mitől lettem annyira aktív és érdeklődő, de értékelte amikor elcsábítottam.

 

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen