Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Verekedés a maszodában

2017-12-11

Tegnap masszázs közben arról beszélgettem az én kedves ügyeletes terapeutámmal, vajon jó dolog-e előre elkérni a vendégtől a pénzt.
Egyetértettünk abban, hogy nem jó, sőt, kifejezetten rossz.

Hogy egy kuplerájban előre kell fizetni, azzal semmi gond, akik oda járnak, azoknak nyilván nem tűnik fel, nem zavaró és utólag talán nem is fizetnének, ha veszély nélkül leléphetnének.
Egy masszőz azonban szerintem legyen annyira igényes saját magával szemben és bízzon meg annyire a vendégében, hogy nem rontja a hangulatot az előre beszedett anyagiakkal.

Ha a kasszírozással kezdi, azzal azt mondja a vendégének:
a. nem nézem ki belőled, hogy van pénzed
b. úgy nézel ki, mint aki lelép fizetés nélkül

Egyik sem jó.

Régi motorosok azt mondják: inkább menjen el fizetés nélkül százból egy, minthogy elrontsam 99 tisztességes vendégem szájízét.

Nemrég három masszőznél játszottam el, hogy miután felöltöztem, közöltem, hogy nincs nálam egy kanyi sem. Hárman háromféleképp reagáltak, imígyen:

1. Akkor egészségedre a masszázst
2. Semmi baj, majd legközelebb kifizeted
3. A kocsiban hagytad a pénztárcádat? Könnyelmű vagy!

Természetesen mindhárom hölgy megkapta a pénzét és csak az egyikükön látszott, hogy komolyan megkönnyebült, a másik kettőt nem zavarta vagy nagyon jól palástolta, bár ezt nem hiszem.

Jártam néhányszor egy hölgynél, aki ma már nem foglalkozik masszázzsal, de a mai napig viseli egy ilyen nézeteltérés következményeit.
Egy kedves vendége a masszázs és felöltözés után kért egy pohár vizet, ám a konyhából a masszőz meghallotta, hogy zörög a kulcs a zárban, a vendég le akar lépni fizetés nélkül. Hiúzként vetette rá magát, dulakodtak, ő nem engedte kinyitni az ajtót, a vendég meg nagyon. Az lett a vége, hogy a távozó úr úgy mellbevágta a szerencsétlen nőt, hogy az hanyattesett és levegőért kapkodott hosszú percekig.
Valami megrepedhetett a szegycsontja körül, mert olykor fáj neki, pedig vagy négy éve történt a dolog.
Kérdés, hogy megérte-e megveretni magát azért a néhány rongyos ezresért.

 

RoK