Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Vannak még csodák!

2018-03-14

Azt mondják, éljek úgy, hogy ha lefut előttem az életem filmje, legyen érdemes végignézni! Nos a filmemnek ezt az epizódját elnézegetném még egy darabig, mert egy gyönyörű nőbe volt szerencsém belebotolni, szinte véletlenül.
 

Véletlenek meg ugye nincsenek, de azt hiszem, akit annyi randa nő taperolt, mint engem, az igazán megérdemel egy álomszerű meglepetést.
Szóval felfedeztem egy régi kedves ismerőst a kedvenc masszázsoldalamon, de olyan ritkán és olyan lehetetlen időpontokban dolgozik, hogy nem sikerült vele az egyeztetés. Sokadik próbálkozásom fulladt épp kudarcba, de a lány, akivel beszéltem, olyan kedves volt, hogy megkérdeztem: ő csak a telefont kezeli, vagy esetleg férfitestekkel is tud bánni.

Tud.

Odamentem hozzá ezért, Zuglóba, ahol a masszőzök népsűrűsége a XIII. kerületével vetekszik. Zugló azért is jó, mert könnyű és ingyenes a parkolás, de ugye ez csak lényegten mellékkörülmény, a masszázs a fontos.

Felcsöngettem a második emeleti lakásba, azonnal bebocsátást nyertem, amitől egy kicsit megkönnyebbültem, ugyanis sokan álltak a kapu környékén és ekkora nyilvánosság előtt nem szívesen bocsátkoztam volna részletekbe, hogy ki vagyok és miért jöttem, ráadásul azt sem mondhattam, hogy a vízvezetékszerelő vagyok, mert azt nem hiszik el, mivel még nem ismernek.

Ő ott állt az ajtóban és a lábam gyökerezett a földbe, ilyen szép nőt ugyanis rég láttam. Mint egy indián törzsfőnök legszebb leánya, fekete hajú, fekete szemű (nem nemzetiségi!!!) huszonéves bombázó, fantasztikus alakkal és finoman szolis, bársonyos bőrrel. Mosolya kedvesen csábító, hangja pedig borzongató. Azt hiszem, azonnal beleszerelmesedtem!

Az előkészületek közben azért támadtak kétségeim, vajon egy ilyen lány tud-e és akar-e majd masszírozni, vajon a kezdeti kedvessége megmarad-e az együtt töltött óra vége felé is?

A hölgy az elején tisztázott mindent, milyen problémáim vannak, mennyire legyen erős, hol a határ, meddig mehetünk. Szerencsére ameddig lehetett volna, addig én nem is akartam eljutni és még nagyobb szerencsémre szexuális szolgáltatás nem szerepelt a repertoárban, mert ugye ha igen, az már eleve jelzi, hogy a masszázs csak valami elnagyolt alibitevékenység lesz.

Fehérneműben kezdett nekem és a második percben éreztem: ez a lány nem csak szép és nem csak hozzáértő, hanem igényes is. Odafigyel arra amit csinál és fontos neki, hogy érzem magam!
Ilyen megjelenéssel!!!!

Belealudtam egy kicsit, amit úgy vettem észre, hogy diszkréten ébresztgetni kezdett, hogy forduljak meg. Akkor már csak egy tangabugyi volt rajta, meg két csodás, feszes kebel, meg valami kis huncut, biztató mosoly az arcán.

Nem kellett kétszer biztatni, sőt, egyszer sem, ment rendesen minden, szinte magától.
A program végén, amikor a hölgyek többsége iszkol kezet mosni, Vikiből még jutott nekem egy újabb bizsergető mosoly és egy ölelés.
Azt mondta, pihenjek, amíg jólesik.
Magamra maradtam és nem akartam elhinni, hogy mindez velem történt.
De úgylátszik hogy velem, hiszen ügyfél nickkel más nem tud ide bejönni, és az ügyfél az én vagyok!

Most pedig mehetek gyónni, mert vétkeztem, gondolattal, szóval és cselekedettel. Hogy a  mulasztás ne szaporítsa a bűneimet, megírtam a történetet és megyek békével.
Istennek legyen hála!RoK