Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Vanda és öveg is

2018-01-04

A címbe foglalt poént elég laposnak tartom, mégis mindig eszembe jut, amikor egy masszőrlány a Vanda művésznevet választja. Különösen akkor, ha már tényleg benne van a korban.

Tegnap jártam egy nem túl szép és nem túl fiatal művésznőnél.
A negatív kalandom ellenére, továbbra is éljenek az érett a nők!

Őt most fedeztem fel és reményekkel teli hívtam föl, hogy aztán a péntek délutáni dugóban hosszú és kellemetlen araszolás árán találjam meg a hatodik kerületben.
Nem riasztott el az ajtónyitáskor az a tény, hogy a hölgy valószínűleg kihagyta azt a sort, amelyikben a szépséget osztották és nyilván azt is, amiben a nőiességet és a kellemet, mely helyzetet az elmúlt évtizedek tovább rontották.
Nem zavart, hiszen nemegyszer mondtam már, hogy a lány legyen inkább csúnyácska és találkoztam már masszázsban utazó rút öregaszonyokkal, akikhez egyszerűen nem lehetett bejutni, annyira jól csinálták.
Ide elsőre sikerült, az élemedett korú hölgyike azonnal felvette a telót és máris tudott fogadni, tehát nem volt nála túl nagy a tolongás. Ezt betudtam annak, hogy kezdő, legalábbis friss még a hirdetése.

Átlagos lakásban az átlagnál jobb masszázsszoba, profi paddal, zenével, mécsessel, füstölővel - és fájdalmas, kilométeres panaszáradattal.
Hiába mondtam szegénynek, hogy lazítanék, kikapcsolódnék, pihennék, ő lelkesen gyömöszölt és csak mondta, mondta, mondta.
Hogy ő milyen szerencsétlen, hogy masszíroznia kell, hogy végigdolgozott egy életet és alig van nyugdíja, hogy milyen szemetek a gyerekei, nem jön a busz, késik az orvos a rendelőben, drága a gyógyszer, betiltották a gárdát, szerencse hogy eltűnt az a ronda Gyurcsány és a libatolvaj Gordai, most takarodjon ez az Viktor is.

Az egyórás program úgy leszedte minden energiámat, hogy ha kéznél lett volna egy kötél, egész biztosan lemegyek a pincébe, hátha akad ott egy gerenda.
Ennél talán még lógni is jobb.

RoK