Milyen masszőrt keres?

-

Vanda és öveg is

2018-01-04

A címbe foglalt poént elég laposnak tartom, mégis mindig eszembe jut, amikor egy masszőrlány a Vanda művésznevet választja. Különösen akkor, ha már tényleg benne van a korban.

Tegnap jártam egy nem túl szép és nem túl fiatal művésznőnél.
A negatív kalandom ellenére, továbbra is éljenek az érett a nők!

Őt most fedeztem fel és reményekkel teli hívtam föl, hogy aztán a péntek délutáni dugóban hosszú és kellemetlen araszolás árán találjam meg a hatodik kerületben.
Nem riasztott el az ajtónyitáskor az a tény, hogy a hölgy valószínűleg kihagyta azt a sort, amelyikben a szépséget osztották és nyilván azt is, amiben a nőiességet és a kellemet, mely helyzetet az elmúlt évtizedek tovább rontották.
Nem zavart, hiszen nemegyszer mondtam már, hogy a lány legyen inkább csúnyácska és találkoztam már masszázsban utazó rút öregaszonyokkal, akikhez egyszerűen nem lehetett bejutni, annyira jól csinálták.
Ide elsőre sikerült, az élemedett korú hölgyike azonnal felvette a telót és máris tudott fogadni, tehát nem volt nála túl nagy a tolongás. Ezt betudtam annak, hogy kezdő, legalábbis friss még a hirdetése.

Átlagos lakásban az átlagnál jobb masszázsszoba, profi paddal, zenével, mécsessel, füstölővel - és fájdalmas, kilométeres panaszáradattal.
Hiába mondtam szegénynek, hogy lazítanék, kikapcsolódnék, pihennék, ő lelkesen gyömöszölt és csak mondta, mondta, mondta.
Hogy ő milyen szerencsétlen, hogy masszíroznia kell, hogy végigdolgozott egy életet és alig van nyugdíja, hogy milyen szemetek a gyerekei, nem jön a busz, késik az orvos a rendelőben, drága a gyógyszer, betiltották a gárdát, szerencse hogy eltűnt az a ronda Gyurcsány és a libatolvaj Gordai, most takarodjon ez az Viktor is.

Az egyórás program úgy leszedte minden energiámat, hogy ha kéznél lett volna egy kötél, egész biztosan lemegyek a pincébe, hátha akad ott egy gerenda.
Ennél talán még lógni is jobb.

RoK

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen