Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Unott, angyalföldi szőke picha

2020-10-16

szőke masszőrhölgy AngyalföldönMint korábban már nyilvánosságra hoztam, elsősorban egészségügyi szempontok alapján járok masszázsra, de néha úgy gondolom, hogy egy kis erotika is hozzátartozik a szervezet és lélek egészséges egyensúlyához. Most az utóbbi kategóriába tartozó kalandomról tennék említést, ha szabad.

mísz picsa a masszázspadnálMosolygós szőke nő az Árpád-hídnál.


Azonnal tudott fogadni, méghozzá egy tízemeletes panelben, kellemes, polgári lakásban, a földre terített matracon masszírozott.

A hirdetésében ez a mondat tetszett meg:
Problémájára gyógyír a testi lelki harmóniára épülő masszázs.... .


Nos ez így nagyon nem stimmelt.

Mindig akadt valami probléma, hol a zene akadt el, hol a telefon szólalt meg, ami ráadásul valami durva, belemenős rockzenét játszott. Volt hogy a CD és a telefon percekig együtt szólt, a masszőzöm pedig közben rezzenés nélkül masszírozott és nem zavarta hogy engem zavar, de volt olyan is hogy kicserélte az akadozó CD-t, majd ciccegve a telefonját bűvölte, amit aztán az eredménytelen akciót követően dühösen az ágyra dobott és rátett egy pokrócot, de az hogy kikapcsolja, úgylátszik meg sem fordult a szőke hajkoronája alatt.


Harmónia?
Ugyanmár!
Egy tipikus szőke nő, miközben a technikával hadakozik és egyre ingerültebb, pedig a vendége megadóan tűri a viszontagságokat.
A masszázs erotika nélkül 5e Ft, ugyancsak erotika nélkül, de kézi levezetéssel 8.
Azért mondom így, mert a lelketlen akcióban annyi érzékiség volt, mint egy zacskó műkörömben és levezetni sem volt nagyon mit, merthogy a szőke szépség kelletlen érintése nem nagyon ébresztett bennem izgalmas gondolatokat.
A látogatásom legkellemesebb pillanata az volt, amikor a végén megkínált Mozart golyóval.
Az jólesett.
Legalább az.

RoK

 

 

 

 

 

A sztori 2007. december 20-án jelent meg a masszázsblogban, RoK, azaz Rozzant Kéjenc tollából.
RoKKa, azaz Rozzant Kéjenc Kalandjai címmel sorozatot indítunk a tanulságos írásokból.
A poszt eredeti helyén érdekes kommentek is olvashatók.