Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Újabb mese a jónimasszázsról

2018-03-17

Rég láttam és most nagyon örültünk egymásnak. Kb nyolc éve ismerjük egymást és kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Amikor hosszú hónapok telnek el érintkezés nélkül, akkor is ugyanott folytatjuk a beszélgetést, ahol épp abbahagytuk.

Barátnőm egészen csöpp teremtés, telt idomaival azonban szinte azonnal magára vonja a férfi szemeket. Ha pedig megszólal, humorával és cinizmusával mindenkit lehengerel. Most éppen hosszabb külföldi tartózkodásból tért haza, úgyhogy muszáj volt találkoznunk, meg kellett osztani élményeinket.
 

Persze a pasikkal kezdtük, aztán áttértünk a kapcsolódó intimebb témákra is, amikor hirtelen elhallgatott és titokzatos mosoly suhant át az arcán. Ajjajj, tudtam hogy itt valami csalafintaság történt.

Meglepődtem. Nagyon.
Kiderült, hogy jóni  masszázson járt.
És bizony elmesélte töviről-hegyire.

Ott, külföldön keresett fel valakit közvetlen hazajövetele előtt. Nem kérdezett senkitől semmit, csak és kizárólag internetes információkra hagyatkozott, lesz ami lesz alapon, tárcsázott és kért időpontot. Két szempont volt fontos: fénykép alapján legyen szimpatikus és jöjjön házhoz. Talált  is egy negyvenes éveiben járó, jó kiállású férfit, aki teljes diszkréció mellett érkezett barátnőm lakására.

„Tudod – mesélte – nagyon zavarban voltam, de a kíváncsiságom szerencsére győzött. Akárki akármit mond, az ember a szüzessége elvesztése előtt is izgatott, hát akkor persze, hogy most is, amikor egy vadidegen embert engedek be a lakásomba, aki ráadásul a puncimat fogja masszírozni. Mindenesetre rögtön látszott, hogy ő legalább tudja kezelni a helyzetet, felszabadultan vezette a társalgást, mindenféléről beszélgettünk kb tíz percet.  Közben kipakolt, megágyazott, tök jó volt, hogy szinte azonnal otthon érezte magát, mert legalább az ő zavarával nem kellett foglalkoznom. Mellékesen pedig az én feszültségem is oldódni kezdett. Aztán megkért, hogy öltözzem át törölközőbe és már le is fekhetek. Szerencsére nem rontott ajtóstul a házba, egy kellemes relaxáló hátnyomkodással kezdte. Akkorra már elcsendesedett ő is, én is, és érezhetően csak a testemre figyelt. Nem kellett sok idő, hogy tényleg ellazuljak. Fogalmam sincs, mikor került le rólam egészen a törölköző, de már csak arra lettem figyelmes, hogy megkért, forduljak meg. Nagyon felizgatott  már azzal is, ahogy a melleimet, a hasamat és a combom belső oldalát simogatta. Egyáltalán nem voltam zavarban, amikor a lábaim között hozzámért, sőt szinte már vártam. Nagyon ügyesen dolgozott a kezeivel, egyikkel a puncimat nyomkodta, simogatta és kényeztette, másikkal pedig kalandozott a melleimen és a hasamon. Egy kicsit meglepődtem, amikor benyúlt a barlang mélyére – bár tudtam, hogy ez is része a masszázsnak. Persze nem láttam, hogy mit csinál, de olyan erővel törtek rám az érzések, mint még egyik orgazmusomnál sem. Nem egyszer, hanem háromszor mentem el a masszázs alatt, a végére már szinte levegőt sem kaptam és még soha nem éreztem magam ennyire kipihentnek és könnyednek, mint a masszázs végén.”

Aztán még hosszan áradozott arról, milyen jó, hogy nem futamodott meg már az elején és volt bátorsága végigcsinálni.

Az igazság az, hogy nem azon lepődtem meg, hogy benevezett egy ilyen masszázsra, hanem a saját reakciómon. Ugyanis lehet, hogy mégiscsak megengedném a páromnak, hogy valaki hozzányúljon a lingamjához, ha hozzájárul ő is az én jónim kényeztetéséhez…

SzSz