Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Ugye ez nem komoly?

2018-08-01

Hogyan lehet DÉDELGETŐ masszázst hirdetni valakinek, aki úgy néz ki, mint egy boszorka? Olyan csúfság és ráadásul még férfias is, meg csapzott és fogatlan. Inkább menekülnék tőle jó messzire, nem hogy az érintésére, dédelgetésére vágynék. Van akinek bejön? Vagy egy üzleti fogás csupán, mert jól tudja a hirdető, hogy a kíváncsiság sokakon felül kerekedik majd?

Ugye nem gondoljátok komolyan????

Engem elsősorban a masszázs érdekel, a fizetős szexet meg inkább meghagyom másoknak. Ennek ellenére azért olykor benézek erotikus oldalakra is, megnézem a friss felhozatalt, meg azt is hogy a masszázsinfón kinézett női hölgy nem látható-e ott szétrakott lábakkal, mert akkor lesheti hogy elmenjek hozzá. Sajnos azt tapasztalom, hogy néhány  oldal színvonala jelentősen romlott az utóbbi időben.

Így bukkantam egy hirdetésre, ahol dédelgető masszázst kínáltak...

Dédelgető???

Ez a nő???
Esetleg egy betonrépát, vagy egy leselejtezett markolót!
Úgy néz ki, mint egy átoperált NDK birkózó...  nemét inkább hagyjuk mert azt meg nem tudnám mondani, hogy férfiból operálták nővé, esetleg épp visszafelé, vagy korábban mondjuk oroszlánfóka volt és génkezelt kukoricával etették, ezért lett ilyen.

Nem hiszem, leszek-e valaha annyira kíváncsi, hogy felkeressem őt, mert a viszolygás erősebb bennem. De nagyon örülnék, ha valaki bátor ember, aki  felkereste őt, az elmondaná itt, milyen volt ....(szőkesége)

Atyavilág, jesszumpepi, fogjanak le mielőtt elszaladok messzire!

Csak nehogy rémálmaim legyenek...


*********

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Masszázs helyett mellbedobás

Hazudós hülye perszóna

A kamufotós riboszóma