Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Trollok és érzéki játékok

2018-02-27

Az erotikus masszázs és a farokverés közötti különbség mindössze annyi, amennyiben Al Di Meola és a szomszéd kiscsákó gitárjátéka is majdnem ugyanolyan.
A masszázs oldalunkat rendszeresen olvassa sok masszőz és masszőr, de megszólalásra, kommentelésre bírni őket lehetetlen vállalkozás, viszont a véleményüket sokszor nekünk, személyesen mondják el. Egy ilyen beszélgetésből lett a következő interjú.

 

- Katika, miért is háborít fel mindig a magazinunk?

Mert a legtöbb bejegyzés azt a nyomort juttatja az eszembe, amiben a magyar ember él. Ebben az országban nyoma sincs a szexuális kultúrának és ez már akkor meglátszik, amikor valaki felhív és masszázsra kér időpontot.
Mondják, hogy aki a piacról él, az ne legyen válogatós, de szerintem épp ez különbözteti meg a masszőröket, hogy ki mit vállal be és hogyan csinálja.
Nálam soha nem lesz félórás szolgáltatás, mert a félórába tényleg csak a faszverés fér bele és én nem azért tanultam meg amit tudok, hogy egymás után jöjjenek hozzám az ötperces pasik kielégülni.
Az erotikus masszázs nem annyi, hogy vetkőzz le, vágd magad hanyatt, ide a farkad, én jól megcibálom, te elélvezel, én letörölgetlek, te leteszed a pénzt az asztalra és mész a dolgodra, én meg kezdem várni a következő csengetést.
Tudom, hogy sokan nagyon jól megélnek ebből, de én köszönöm szépen, nem játszom ilyet, mert ez nem masszázs.

- Valóban nem és igazad van, de hogy jön mindez a masszázsinfóhoz?

Az olvasóitok másról sem beszélnek, csak a farokverésről. Hogy a masszázsnak ez a lényege, meg aki masszázsra megy, az faszverésért fizet és hogy miért nem magának csinálja.

- Bocs, ezek nem az olvasóink, csak néhány szerencsétlen troll, akiknek nem csak a masszázs, de a szexuális élet is a farokveréssel egyenlő.

Mi az a troll?

- Trollnak azokat nevezzük, akik a napjuk nagyrészét a világhálón töltik, főleg blogokat  kommentelnek és akkor is dühödten vicsorognak, ha a habos süteményről van szó.

Ez félelmetes! Mi lesz, ha eljön hozzám egy ilyen?

- Ne félj! A troll csak online létezik, az utcán észre sem vennéd, maximum az tűnne fel, hogy jobban fél tőled, mint te tőle.
A troll soha nem megy masszázsra, mert nincs pénze, fél kimozdulni, fél hogy becsapják, fél hogy megalázzák, a troll maximum felhív, bejelentkezik, aztán soha nem látod.
Szerencsédre.
Az olvasótáborunkat pedig ne keverd össze ezzel a néhány szerencsétlen alakkal, látod, te is régen olvasol minket, mégsem szólalsz meg soha! De miért is?

- Most őszintén mondd meg, kell nekem az, hogy lekurvázzanak, hogy a helyesírásom miatt csesztessenek, hogy beírják: nem lehetek nő, mert egy nő ilyen szavakat biztos nem használ.
Kell ez nekem?
Nem kell.
Van annyi paraszt mindenfelé, ha nem muszáj, inkább nem húzom ki a gyufát ezeknél.

- Látod, megint nem a masszázsról beszélünk, hanem a trollokról, ezt elérték. Szakadjunk el tőlük és inkább azt mondd meg, hogy jön össze a masszázs és a szexuális kultúra?

- Noigen. A szexuális kultúra hiányát mutatja, amikor bárki azt hiszi, hogy az erotikus masszázs pótcselekvés, amire a szexuális élet, a partnerkapcsolat hiánya miatt van szükség. Az igazi ínyencek épp a szexuális életük színesítése miatt járnak hozzánk, hiszen a nálunk kapott impulzussal az otthoni együttlétet teszik érdekesebbé.
Az is a szexuális kultúra hiányáról szól, amikor egy vendég nem tudja, hogy kell viselkedni, ha masszázsra megy és összetéveszti a masszőrt a kutyájával, akinek parancsolgathat. Nem is hiszitek, hány olyan szánalmas pasi futkos az utcán, akibe mindenki beletörli a lábát és aki azért jön el hozzánk, hogy egy órán keresztül királynak érezhesse magát a pénzéért.
Aki már a telefonban azzal indít, hogy mennyiért szopom le?
Az sem vall túl nagy intelligenciára, amikor a kedves vendég nyúlkálni kezd és még azt is elvárja, hogy élvezzem a durva érintéseit.
 

- Apropó, érintés. Azt mondtad, fejben dől el, hogy hogyan nyúlsz a vendéged testéhez.

- Feltétlenül! Egyáltalán nem, mindegy, hogy ki fekszik elénk. Egészen biztosan más lesz az érintésem, amikor egy kulturált vendég testére teszem a kezem, mint amikor valami erőszakos, követelőző, alkudozó pasi vágja magát hanyatt.
Az erotikus masszázs az érzékekkel való játék és bármilyen fura, ilyen nincs mindenkinek.

- Léteznek emberek erogén zónák nélkül?

Sajnos igen. Én nem vagyok pszichológus, így csak sejtem, hogy a feszültség, a túlhajszoltság, a kimerültség, no meg a szexuális kultúra hiánya miatt sokan nem ismerik a saját testüket sem. El tudom képzelni, hogyan viszonyulnak ezek a partnerük testéhez, már ha egyáltalán van nekik partnerük. Az ilyen embereknek az aktus néhány percig tart, utána megrázzák magukat és annyi.

Az erotikus masszázs lényege épp a test szeretetre érzékeny pontjainak a felfedezése és a játék velük. Olyan ez, mint amikor egy gép gombjait nyomogatom és nézem, hogy mikor mi történik. Ha találok valami érzékeny pontot, oda visszatérek és kitanulom, milyen érintést szeret. Ebből pedig tudok százfélét, hiszen ezt is megtanultam.
Sokszor a nemi szervekhez el sem jutunk, mert egyszerűen nem is kell.
Eljut a vendég a csúcsra enélkül, vagy közben rájön, hogy nem is akar elélvezni, mert amit a masszázsomtól kapott, az többet ért minden eddigi orgazmusánál.
Akkor érzem, hogy valami nagyon jót csináltam, amikor a vendégem beismeri: nem is tudta, hogy ez a testrésze ilyen érzékeny, vagy hogy lehet érinteni így is. Ez is részévé válik a szexuális kultúrának, mert ez a vendég máshogy fog a partneréhez nyúlni.

- Vannak, akik pároknak tanítják.

Igen, hallottam ilyet és tudom, hogy van is rá igény. Én nem vállalok tanítást, mert az egy másik szakma. Tudok bánni a testtel, de úgy érzem, átadni nem lennék képes. Talán mert bennem van, a lényemben.

- Szerencsés lehet a partnered.

Három éve váltam el, azóta egyedül élek. Nem tudtam megtartani a férjemet, de ha akkor csak a felét tudom annak, amit a masszázs során tanultam, egészen biztosan nem vesztem el.

-kep-