Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Titeket csak a szex érdekel!

2018-04-26

Sziasztok!

Olvasgatom az oldalt, de most úgy érzem, hozzá is kell szóljak. Persze lehet, hogy nem teszitek ki. Nem egy konkrét posztra reagálnék, hanem néhány általános dologra, amit ezerszer olvastam, és igen, szívesen letörném a szarvát pár álszent hímnemű posztolónak.

Bemutatkozásként csak annyit, hogy én egy vagyok azok közül, akikre azt mondjátok "a pillangó, aki ugyan nem tud/akar masszírozni, viszont egyebeket vállal".

 

A legjobb oldalakon hirdetek, de mivel ugye ezen az oldalon a szex senkit nem érdekel, és nem is erről akartam írni, ezt csak megemlítettem. 
 
Nem tanultam masszírozni, még azt a bizonyos 3 napos tanfolyamot sem végeztem el.
DE.
Néhány hónappal ezelőtt kipróbáltam, hogy mi történik, ha feladok egy hirdetést (párhuzamosan a többivel) egy olyan masszázs oldalon, amelyik nem engedélyez semmi erotikát a hirdetőinek, sem megjelentetni a hirdetésben, sem gyakorolni azt. (az oldal szabályzata szerint ha kiderül, hogy mást is kínálsz, repülsz az oldalról... nem derült ki)
Az eredmény: 
A hívók kb. 20-30%-a kérdezte meg a telefonban, hogy tanultam-e a masszírozást
A hívók 90%-a kérdezte meg, hogy milyen levezetés van, illetve konkrétabban is, hogy minden mehet vagy csak NF levezetés??
1 hónap alatt egy (!) érdeklődő volt, aki azért nem jött el, mert más jellegű masszírt szeretett volna. Ezt is csak én gondolom, mert ő nem árulta el, csak megköszönte a tájékoztatást...
Ellentétben, amikor elsoroltam a lehetőségeket, tisztán kiderült, hogy titeket, férfiakat a szex érdekel elsősorban, meg is jelentetek a randin néhányan.
Hangsúlyozom, nem erotikus masszázs oldal volt.
 
Még annyit hozzátennék, hogy amikor vendéget fogadok, a masszírozás az alapszolgáltatás része, és ha új vendég jön, mindig elmondom, hogy én ezt nem tanultam, csak érzésből és figyelemmel csinálom, és még soha senki nem húzta a száját, vagy kért volna, hogy hagyjam abba, sőt!! Nem célom, hogy gyógyhatást érjek el vele, ez csak egy kellemes be-, vagy levezetés lehet.
Talán nem véletlen, hogy már többször hallottam vendégektől, hogy kakukktojás vagyok a szakmában.
Azt gondolom, a lényeg az őszinteségen van.
Igen, tőletek is, és ez az oka, amiért ezt a levelet megírtam.
Mert már nem bírtam olvasni a sok "jajj hozzáértek a kukacomhoz" kezdetű álnyafogást. 
A tanulságot a próbálkozásból mindenki értékelje ahogy akarja, fel vagyok készülve a "hazudik", "kurva" stb kommentekre.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Petra (mondjuk)