Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Tényleg csak felnőtteknek?

2017-12-04

Érdekes levelet kaptunk.

A közölhetetlen adatok miatt csak egy részét hozhatjuk nyilvánosságra, ugyanis az érintett masszőrhölgyekről szóló információk valóságtartalmát ellenőrizni nem áll módunkban, továbbá úgy tudjuk, a tisztességes szolgáltatók nagyon nem szeretik, amikor a vendégeikkel kialakult intim együttlét részleteit látják viszont, esetenként az arcképükkel és telefonszámukkal körítve.
 

Szóval maradunk az elméleti fejtegetésnél és a beszámolósdi nevű kisded játékot meghagyjuk másoknak.

Emlékezzetek vissza, ti is voltatok fiatalok és csorgattátok a nyálatokat egy jobb bige láttán és rongyosra olvastátok a Playboyt ha véletlenül valaki hozott egyet Nyugatról. Ez így természetes, nincsen rajta semmi kinevetni vagy lenézni való.
Egy húsz év körüli fiatalember mindenre ráugrik, amin pinát sejt és szívesen megdugná röptében a legyet is. Ő sosem fogja megérteni azt, hogy az idősebb férfiak miért választják inkább az erotikus masszázst, amikor ugyanazért a pénzért dughatnának is.
Miért nincs türelmetek elmagyarázni a frankót?
Szégyellitek talán, hogy mi már ellustultunk és ötven körül már nem keménykedünk annyit?
Nem pont ez miatt választunk a korban hozzánk közelebb lévő nőt, mert azoknak van olyan tapasztalata, hogy megértőbb a csökkenő férfiassággal szemben, míg egy tapasztalatlan kislány értetlenkedése még árt is a potenciánknak?

Meg mondom úgy ahogy van, ha elvárják tőlem hogy kemény legyek, akkor nehéz a dolgom, de nehéz a dolga a masszőrhölgynek is.

Tehát egy érett nő soha nem türelmetlen mert ő is tudja, hogy már nem vagyunk tizenévesek és azt is tudja hogy a türelmetlenség gyilkolja az állóképességet.
Mire egy éretlen, tapasztalatlan olvasó megérti hogy miről szól az erotikus masszázs, addigra már ő is tapasztalt lesz és egészen másképp viszonyul a témához, esetleg arra emlékszik majd, hogy itt a vénemberek kigúnyolták őt, nyugodjanak békében.

Hadd csinálják itt a fesztivált nyugodtan, futkossanak a kis kurvák után, mi meg közben elmegyünk szép csendben az öreg napjainkat masszázzsal színesíteni.