Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Tantrikus masszázs?

2018-01-22

Nem szeretnénk egyetlen olvasónk kedvét szegni azzal, hogy nem közöljük az írását, ha már egyszer volt olyan kedves és vette a fáradságot. A következő írás szerzőjének neme elsőre nem kideríthető, ha az amire gondolunk, akkor ez az első olyan sztori. Kakukktojat. Jó szórakozást hozzá!

Sok éve már, hogy némi elméleti felkészülés után nagy kedvem támadt arra, hogy a fizikai és a lelki testemet táplálják és felszabadítsák kreatív energiáimat és örömeimet. Így találkoztam össze Tony exkluzív masszőrrel, aki névjegykártyáján speciális, illóolajos tantra masszázst kínál szenvedő embertársainak.

Nem volt egyszerű becserkészni ezt a Tony gyereket.

Nekem legalábbis a Fény utcai piac környékén levő házat ugyan könnyen sikerült megtalálnom, de utána már a házat festő urak sas szemére és bölcs ítélő képességére kellett hagyatkoznom, hogy a masszázshoz vezető ajtócsengőre leljek.

Tony ugyanis gyönyörű, kívánatos fickó, csak éppen elfelejtette megadni az ajtószámot, és a szezám tárulj után kedves zavarral kérdezte meg, hogy erre az időpontra beszéltünk-e meg találkozót. Bocsánat, bocsánat, elfelejtettem.

Ettől még belevágtunk a tantra masszázsba, Tony elhúzott a fürdőszobába, én meg a ruháimat ledobálva feküdtem a földre helyezett, ragyogóan tiszta matracra készített törölközőre. Tony az illatos masszázsolaj helyett illatmentes olajjal masszíroz.
Mint mondta, van aki allergiás az illó olajra, ezért váltott át a mentesre.
Kis tálkában készítette a matrac szélére a felmelegítetlen olajat.
Szóljatok hozzá, de eddig engem még csak meleg olajjal masszíroztak.

A masszázs a hátoldalon kezdődik, a lábaim szétterpesztve vártam a csakráim megynyitására, miköben Tony mesélt a megérzéses technikájáról, aminek alapja az alakul, ahogy alakul, lössz, ami lössz, miközben a talpam után feljebb és feljebb csúsztatta allergia mentes olajos ujjait.  A fenekemhez érve tágra zárt  káma marmáim szapora pislogással követelték az elméleti csókos masszázst is, de a kezek tovább csúsztak, mégcsak nem is befele, hanem fel a hátamon át a nyakamig és a fülemig, majd következett a fordulat. Hasra, ismét csak széttárt lábakkal.
Hümmhümm.

Éppenséggel finom, de a lazító masszázson nemigen lépett túl, a tantrikus vonal meg képbe se került. Na egye fene, legalább tantrikus lelki életet éljek, vissza a kérdezéshez. Mert mi van, ha egy gyönyörű nő kerül a kezed közé Tony?
Nem áll föl rá a farkad?
És ha föláll, mit csinálsz?
Vagy ellenkezőleg, ha hányingered támad a pácienstől, visszautasítod?
Exkluzív masszőröm a combom fele araszol, és komoly képpel válaszolja, hogy ebben a szakmában meg kell tanulnia uralkodnia magán, s ő ebben már spéci.
Visszautasításban meg csak egy ötdiplomás hölgy részesült arroganciája miatt.
Na végre, a tettek mezeje következik, a nemi szervem. Tony gyengéd kézzel símogat, masszíroz, bennem meg az összes tantrikus lélegzet benn rekedt.
Elkapom a bokáját, szorítom, közben az jár az eszemben, na most mi fog történni? Bekapja, vagy sem?

Nem kapta be.
Tony ugyanis azt mondja, a tantrikus masszázsnak nem témaköre a bekapás.
Ő meg egyébként is profi alapon működik, ingyért senkit sem részesít maszázsban.

Hát, itt a tantra masszázs vége, ami nem egészen bizonyosan az volt, aminek mutatná magát.

Ettől még Tony gyönyörű, kedves fickó, hölgyeket, urakat is szívesen masszíroz. Akár párokat is.