Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Szánalmas potyázók a placcon

2018-07-30

Az masszázs szolgáltatás úri dolog és mint ilyennek ára van.
Vagyis nem olcsó.
Vagy ha olcsó, akkor olyan is!

Vannak emberek szép számmal, akik ugyan nem vetik meg, ha csinos lányok taperolják őket, de utána úgy nyúlnak a brifkójukba, mintha a fogukat húznák.
Szolgáltatóktól tudom, hogy nagyon nem szeretik azokat a sűrűn felbukkanó, általában ránézésre kőgazdag versenyzőket, akik előre, vagy utóbb nekiállnak alkudozni és azt nézik, hogyan spórolhatnának meg legalább egy ezrest.
Vagy többet.

Összegyűjtöttem a masszázsügyi megtakarítások olyan változatait, amelyekről egynél többször hallottam.

1. alkudozunk, előre vagy utólag

Lehetőleg kapjunk minél többet a hölgytől és fizessünk minél kevesebbet.

2. meglépés fizetés nélkül

Jobb helyeken utólag kell fizetni.
Kezelést követően akadnak akik kijelentik: nincs náluk pénz. Ezek közül az egyik fajta vigyorogva ellibeg, a másik azt mondja: lemegy a kocsihoz, vagy a bankautomatához és visszajön. Persze úgy megy vissza, ahogy a Viszkis a Gyorskocsi utcába.

3. felszedjük a leánykát

Különösen az erotikus szolgáltatást is végző leányok gyakran élnek egyedül, érzelmileg és olykor anyagilag is kiszolgáltatott helyzetben. Ezen akar segíteni a takarékos kikapcsolódó, amikor pénz helyett saját magát ajánlja. Vacsorázni, moziba, színházba viszi a hölgyet, apró figyelmességekkel eljátssza, hogy ő az igazi, csak amikor néhány hét vagy hónap után megunja, a szolgáltató akkor jön rá, hogy ingyen masszírozott egy hazug lovagot, aki még közben le is nézte őt.

4. maszodát csinálunk

Volt egy hírhedt intézmény egy külvárosi pincehelyiségben, sok ma is működő masszőrhölgy kezdett ott. A tulaj, egy pszichológus doktorként bemutatkozó, ám az ikes igék ragozásával is nehezen megbirkózó, alacsony, kopaszodó, mackónadrágos, puhány férfiú éveken keresztül masszíroztatta magát ingyen. Próba (mutasd meg a bácsinak kicsim, mit tudsz), illetve betanítás címszó alatt. Áldásos működésének a BRFK egyensruhásai vetettek véget.

5. világ masszőrei, egyesüljetek!

De az az átverősdi, amit egy perverz, huszonéves ifjú művelt az minden eddigit felülmúl.
Hirdetésözönben keresett balekokat a kisded játékaihoz. Az ő egyik találmánya a Masszőzök Vilákongresszusa és Versenye, ami évenként egyszer van Los Angelesben és 10.000 USD a fődíja. Ő - a huszonéves ifjú - bárkinek elintézi a betanítást és a kijutást. Tíz fontos masszázst tanít meg, természetesen saját magán, vagyis lefekszik az ágyára és mondja a baleknak, hogy az mit csináljon vele.

Nekem lett volna néhány ötletem, de információim szerint talált magának palimadarat.
Tojót, természetesen.
Az emberi butaság örök és oszthatatlan!

********

Kapcsolódó cikkek:

Mitől szar egy szolgáltatás

Szélhámia a masszázspiacon

Előre fizetés és borravaló

Profi átverés Oslóban