Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Ronda a csaj? Na és?

2018-06-01

Nagy marha vagyok, hogy már megint eldicsekedtem a masszázsélményeimmel. Zoli barátomnak lelkendeztem a belga sörözőben, hogy milyen fenomenális élményben volt részem. Zoli nagyjából annyi idős mint én, már neki sem áll úgy farka, mint valamikor, ráadásul nős, tíz éve unja a feleségét, csajozni lusta, kurvázni finnyás, elképzelni sem tudom, hogy vezeti le a hormonok zizegését, hacsak nem a saját kezével.

ronda csajDe könyörgök, faszverni ötvenévesen?
Szokott pornót nézni, amitől én hányok, a filmektől is, meg azoktól is akik erre recskáznak, de talán leginkább egy régi cimborától, aki idősebb és potensebb nálam, de dugás közben mindig pornót kell néznie, hogy működjön.
Tömény undor!

Ha már itt tartunk: leírhatom, mert évek óta halott az a jóbarát, aki nem volt hajlandó mással lefeküdni, csak a feleségével, de mivel annyira unták egymást és a házaséletet, minden alkalomra beszerveztek egy harmadikat is, egy fiatal csajt, akinek mindig más volt a szerepe.
Előfordult hogy csak néznie kellett, máskor piszkálni, simogatni, ingerelni őket, megint máskor disznóságokat kiabálni, vagy eltűrni, hogy fogdossák őt. Masszőrlányokat, callgirleket fogadtak arra az esetre, amikor egyébként nem volt más, de az a helyzet, hogy a legtöbbször volt. Hirdettek mindenfelé, Expressz, Tuttifrutti és sok fura nő megfordult náluk.

Hogy hogy tetszett mindez az asszonynak, arról nem tudok semmit, pedig ha nem tartanám gáznak, szívesen megkérdeztem volna, hogy ez neki is jó, talál benne valami élvezetet, avagy csupán megadóan tűri, hogy a férjurának ilyen a szexuális élete.

Noszóval Zoli még az éjjel kikereste azt a csajt, amelyikről lelkendeztem neki és nyomott egy mailt, hogyaszongya:

Öregem, ez a bányarém akkor sem érhetne hozzám, ha ő fizetne, te nem vagy komplett ha ilyenre költöd a pénzed!
Na ja!
Tényleg nem vagyok komplett, de azért még hadd éldegéljek egy kicsit és hadd örüljek annak, ami nekem tetszik!
Elmehet bárki ahhoz a csajszihoz is, amelyiknek idepakoltam a fotóját, de vajon mit fog kapni tőle?
Egy ilyen nő majdnem belehal a saját szépségébe, mennek hozzá a pasik rendesen, utálja az egészet és igyekszik mielőbb túl lenni rajta.
Masszázsról beszélek, Kicsirigó, nem dugásról!
Egy ilyen próbababában nagyjából annyi nőiesség van, mint a kirakatban ácsorgó kollegináiban és a masszázsa olyan is lesz.
Talán egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam jó masszázst szép nőtől!!!

Masszázs közben úgyis csukva van a szemed, nem?
Akkor nem mindegy, hogy aki dolgozik rajtad az szép vagy csúnya?
Nem az számít, hogy érint meg?
Egy bombázó mindig úgy fog maszatolni, hogy vedd kitüntetésnek, ha megérint, az a nő, meg aki szerinted egy bányarém, jó esetben kitüntetésnek veszi, hogy elmentél hozzá, mert ő is tudja magáról, hogy nem egy Pamela Anderson. Az ő érintésében és a mozdulataiban benne lesz ez bőven és ha szerencséd van, még szeret is a férfitesttel játszadozni és a saját nőségének a visszaigazolását látja abban, amikor keményedni kezd a dákód.

Zoli!
Te még az életben nem jártál masszázson és nem is készülsz
Akkor ugye az a minimum, hogy jobban akarod tudni, mi van ott, mint én.
Legközelebb nem hagyom ki és rákérdezek: neked felláll-e még?
Ha nem jössz a belgába, legalább megtudom: stikában ezt az oldalt is olvasod :-)
 

RoK