Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Robotok váltják fel a nőket?

2020-08-18

Milyen a tökéletes partner? Pontosan úgy néz ki, viselkedik és beszél, ahogy azt szeretnénk, bármikor szívesen cseveg velünk kedvenc témáinkról, akármire hajlandó az ágyban és...van rajta egy kikapcsoló gomb. "Megvetendő" társpótlék furcsa férfiak számára vagy a jövő tökéletes feleség prototípusa?

 

 

 

Számos kutatás reálisnak tartja a feltevést, mely szerint néhány évtizeden belül a fejlődő mesterséges inelligencia kutatásnak és az egyre emberibb szexrobotoknak köszönhetően az androidokkal folytatott szerelmi viszony épp olyan természetes lesz, mint az emberek közti szerelem. Bár a mai szexrobotok még inkább hasonlítanak egy technológiailag továbbfejlesztett guminőre, Douglas Hines, az élethű szexbábukat gyártó TrueCompanion alapító elnöke szerint még idén olyan robotok kerülhetnek a piacra, amelyek a személyre szabott külső és a szexuális fanáziák korlátlan kiszolgálása mellett  "feltétel nélküli szeretetet és támogatást is nyújtanak". Tehát a jövő mesterséges partnereiben mindent megtalálhatunk, amit csak egy nőtől várunk, ráadásul a kapcsolatokkal járó kompromisszumok nélkül...

Vajon az élethű androidok beférkőzhetnek a hálószobánkba, vagy egy mesterséges intelligenciával rendelkező partner sosem lehet olyan, mint egy hús-vér ember?

Vajon hogyan vélekednek minderről a nők, a szexrobotokat gyártó cég tulajdonosai és azok az emberek, akik már most egy robottal osztják meg az ágyukat?

A szexrobotok kora jön: a férfiak és a nők is jogosan tarthatnak tőlük. Egy kutatás szerint a fiatal férfiak negyede bevállalna egy robotlányt.

-LaM-