Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Randa, pénzéhes libák

2017-12-18

Kapzsi, anyagias, lehúzós, pénzéhes, mohó.
Egyik sem túl szimpatikus vonás.
Én általában nagyvonalú vagyok, egészen addig, amíg nem találkozom a fenti tulajdonság valamelyik változatával.
Rendben van, hogy a masszőrlányok nem szerelemből bérelnek lakást és hirdetik magukat, de az talán enyhe túlzás, amikor a masszázzsal töltött óra nagyobb része a pénzről szól.
 

Számomra az az ideális, amikor a telefonban elhangzik egy ár és erről soha többet nem beszélünk, a masszázs után felöltözöm és valahova leteszem a pénzt, azután távozás hímes mezejére lépek.

Elfogadhatatlan az extrák sorolása és az alkudozás is.
Extrák alatt azt értjük, hogy van egy alapszolgáltatás, ez ugye a masszázs lenne és az erotikus masszázs kapcsán gyakran felmerülő extrák. A lányok általában külön tartják a markukat a franciás befejezésért, a franciás befejezésért gumi nélkül és a szexuális aktusért, aztán ritkábban előforduló pluszok a félmeztelenre vagy meztelenre vetkőzés (nem az enyém, hanem az övé), a közös tusolás,  a kölcsönös francia (vagyis pluszpénzért én is kinyalhatom, még mit nem és különbenis pfuj!) az extra öltözet (csábos fehérnemű, harisnyatartó, latexcucc, csipkefüggöny, tűsarkú, hullazsák).

Nomármost.
Bár néhány hígagyú szerencsétlen évek óta bizonygatja saját magának, hogy ez az oldal a dugásról és kurvákról szól, én aki a legtöbbet írtam ide, egyetlen egyszer sem említettem szexuális aktust.
Csak azért mondom, mert olyan helyekre el sem megyek, ahol már a telefonos ajánlatban szerepel a felajánlkozás.
Aztán ugyancsak nem érdekel a franciás befejezés, vagyis az én bájdorongomat pénzért ne vegye a szájába senki!
Még úgy sem, hogy pénzt kínálnak érte, nehogy még én fizessek!!!!!
Végül: soha semmi olyan szolgáltatást nem veszek igénybe, amihez óvszer kell.
Így az extrák sem nagyon érdekelnek.

Jártam egy lánynál.
Aranyos volt és vidám a telefonban.
Azt mondta: 13.000 Ft az alap, a többit megbeszéljük a helyszínen.
Már ekkor mondtam, hogy többre nincs szükségem, ennyi és nem több.
Azért a maszodában még megpróbált rámsózni mindenfélét, már az első érintést követően felajánlotta, hogy plusz háromezerért leveszi a melltartóját.
Nem akartam mindjárt az elején megsérteni, hogy ingyen sem kellene, de így volt, sőt, inkább adtam volna neki egy ezrest, ha még felvesz magára ezt-azt, ugyanis nagyon nem tetszett, hogy amíg én nekikészülődtem a masszázsnak, addig ő elment átöltözni, és egy fekete lepel alá vett fekete fehérnemű-kreációban libegett be.
Szép, de engem nem érdekel.
Masszázsra jöttem.

Nem tudtam nem észrevenni, hogy a hölgy mellének nagyobb részét a melltartó szivacstömése alkotja. Ezt akarta nekem pénzért megmutatni?
(Azt persze nem tudhatta, hogy nekem épp az ici-pici-cici és a guszta keszeg nő tetszik a leginkább)

Végülis egy nagyon kellemes és nagyon szakszerű masszázst kaptam, de az egészet elrontotta a közben elhangzó számtalan ajánlat, ami elment egészen a szeretkezésig, plusz egy tízesért, csak és kizárólag nekem, mert ő akárkivel nem, de én nagyon kulturált és szimpi vagyok.

A pontot az i-re az tette fel, amikor a végén kifizettem a 13k-t, odaadtam egy tízest és egy ötöst, amire a kicsike mosolyogva megkérdezte: akkor így rendben vagyunk?

Nem, kedves - mondtam neki - még visszahozol kétezret, mert amit az imént a kezedbe nyomtam, az egy ötezres, nem pedig háromezres.

A masszázs miatt akár még vissza is mentem volna:
De a pénzhajhász erőszakoskodás ÖRÖKRE elriasztott a helytől.
 


Utolsó megjegyzés:
ha nagyon jó a szolgáltatás, akkor előfordul, hogy a tiszteletdíjat megtoldom egy kis borravalóval, ha viszont nagyon anyagias látszik a kicsike, akkor nem kap egy fillér pluszt sem.

 

RoK