Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Pucér csajszi ficánkol rajtam

2018-02-13

Évek óta gondolkodtam rajta, hogy felkeressem Esztert, mert nagyon rokonszenves, értelmes és belevaló lánynak tűnt a képei alaján (és végül valóban annak is bizonyult), de jó darabig valahogy mégse mertem rászánni magam, hogy elmenjek hozzá. Aztán egyszer mégis...
 

Rengeteg, csupa pozitívumot tartalmazó beszámolót lehet róla olvasni a neten, valószínűleg pont az volt az egyik hiba, amit elkövettem, hogy túlságosan gondosan át is tanulmányoztam az összeset.
 
Eszter rendes volt, a kedvemért belement egy egész lehetetlen időpontba.
Egy lepukkanat panelben rendel, a megbeszélt időnél korábban értem oda, a kapu zárva volt, viszont esett az eső, ezért szerettem volna bejutni. Ez végül sikerült is, valaki mögött ügyesen beosontam a lépcsőházba. Itt jött viszont a következő gond: a földszinten, a lift mellett van a szalon. A bejárat előtt várakoztam Eszter érkezésére. Mivel nagy eséllyel az öszes lakó tudja, hogy milyen tevékenység zajlik az adott ajtó mögött, ezért eleinte zavart mosollyal néztem a lifthez igyekvő lakókra, majd később megpróbáltam gondosan belemélyedni az egyetlen nálam lévő papírba, a XIII. kerület GoogleMaps-ről kinyomtatott térképébe.
Aztán Eszter megjött, beengedett a lakásba. Elég hosszan beszélgettünk, jó hangulatban, bár viszonylag felszínes témákról.
A beszélgetés során megemlítette, hogy hány éves a gyereke, egy másik ponton pedig azt, hogy hány éves volt, amikor szült - ennek a két numerikus adatnak az összege 35-öt tett ki, ami a számomra önmagában egyáltalán nem lett volna zavaró, mivel viszont a hirdetésében 30 évet ad meg életkorként, fölmerült bennem ennek alapján, hogy lehet, hogy ez a lány nem mindig mindenben mond igazat. Másrészt persze miért lepődök meg ezen egy olyan műfaj esetén, amely eleve a illúziók keltéséről szól?
Ahogy említettem, jó hosszan beszélgettünk (egyébként a szoba két átellenes pontján ülve - nem én helyezkedtem el így), olyan bő félóra után már éppen kezdtem volna időhúzásnak érezni ezt a tevékenységet, de erre Eszter is ráérezhetett, mert ebben a pillanatban javasolta, hogy lássunk munkához.
Ő csúszkamasszázzsal foglalkozik (értelemszerűen meztelenül), tisztáztuk, hogy menet közben bárhol szabad őt simogatni, de csak kézzel. Ez így teljesen rendben is volt a számomra (főleg, mert ez jelentős előrelépés volt a korábban említett masszőzökhöz képest).
Jó és szakszerü volt a masszázs. Aztán lelocsolt engem is meg magát is valami olajjal és elkezdett rajtam csúszkorálni föl-le, föl-le. Ez is nagyjából a várakozásaimnak megfelelöen alakult, bár az (előmelegített?) olaj egy idő után kihűlt, és akkor már kicsit hideg érzés volt, ahogy Eszter teste újra meg újra hozzám csapódott. Eszter kedves volt, gyönyörű alakja és szép feszes melle van, tényleg lehetett is simogatni... Ezzel együtt, ahogy akkor, közvetlen a masszázs után felírtam a naplómba, és ahogy azóta is visszaemlékszem a dologra, nem annyira az erotikus, mint inkább a „vicces” jelző írja le legpontosabban az élményt.
És itt jön még a képbe a túlzott utánaolvasás hátránya: Rengeteg vendég emelte ki külön a beszámolókban, hogy milyen meghitt hangulata van annak, amikor Eszter a masszázs végén odabújik melléjük, és átkarolja őket. Így amikor jó lett nekem (ráadásul hamarabb, mint szerettem volna, de vegyük úgy, hogy ez nem az ő hibája volt), akkor tudtam előre, hogy most jön az intim odabújás. És amikor erre valóban sor is került, akkor valahogy pont emiatt nem éreztem a dolgot igazán meghittnek, sőt.
 
De mondom, undok vagyok - Eszter értelmes, kedves lány, jó beszélgetőpartner, ügyes masszőz, nyilván nem ok nélkül van annyi rajongója.
Az, hogy fiatalabbnak hazudja magát és hogy velem is csak azt és úgy csinálja, mint mindenki mással, az valószínüleg többé-kevésbé a szakma velejárója, aligha hibáztathatom érte.

Mégis, mégis, a sok éves álmodozás után úgy érzem, hogy elvesztettem minden érdeklődésemet iránta, így nem szerepel a terveimben, hogy valaha is visszatérjek hozzá.

 

RoK