Milyen masszőrt keres?

-

Potencianövelés ehehe

2017-11-28

Jártam egy potencianövelő masszázson.
Mielőtt bárki sajnálkozni vagy gúnyolódni kezdene: a kíváncsiság vitt oda, nem a szükség.
Elárulom, vagyok annyira öreg róka, hogy bizonyos szintig uralom a saját potenciámat, tehát akkor lövök, amikor nekem tetszik és még a szárba szökkenést is vissza tudom fogni, ha akarom. (sajnos ez visszafelé már nem mindig igaz, tehát olykor előfordul, hogy nem vagyok elégedett a keménységemmel, de ez ugye korral jár, meg ilyenek)

Noszóval láttam egy hirdetést, hogy potencianövelő gyógymasszázs.

Nagy tisztelettel kérek mindenkit, ne érdeklődjön a hölgy adatai iránt se kommentben, se mailben, mert tartva magam az eddig jól bevált gyakorlathoz: nem adok ki semmilyen konkrét információt (lásd a Nem vagyok irigy c. posztot)

A hölgy számomra amolyan wow (ejtsd vaúúú) kategóriás, érett, negyvenes, közelebb az ötvenhez, széparcú, jól karbantartott testű, ápolt és kedves, bár egy kicsit túl anyagias.
Úgy tűnik, valóban szakképzett, a fala tele van oklevelekkel, a repertoárjában mégis elmegy a legvégsőkig, tehát már az érdeklődés során felajánlja a punciját is.

A potencianövelő masszázsra szavaztam és töredelmesen azt lógattam neki, hogy azért, mert olykor problémáim vannak.
Ő biztatóan mosolygott, hogy majd megoldja.
Kaptam egy alapos és szakszerű masszázst, majd menetrend szerint erotikába fordult a dolog.
A masszőzöm finoman megkörnyékezte a tiltott területet, ami nagyon jólesett és bár teljesen behúztam a kéziféket, azaz igyekeztem előtte is titkolni, hogy szeretem amit csinál, a kopasz főhadnagy mocorogni kezdett.
Nagyon visszafogottan, persze.

Határozottabb kígyóbűvelés indult erre, mire a broki halmazállapota még egy picit változott (pozitív irányba) de még mindig csak erős jóindulattal lehetett merevnek nevezni.
Szóval kókadozott, de a publikum számára lelkiekben gazdag, mélyérzésű és házias is volt.

A szépasszony erre lecsapott a matrac mellé helyezett patikájára, egy tégelyből valami furcsa szagú szmötyit öntött a tenyerébe, majd azzal kezdte simogatni a janit.
Az említett szerv erre bizseregni és növekedni kezdett, majd teljesen kikerült a gazdi irányítása alól, ráncigálni kezdte a pórázt, lihegett, ugrált és majdnem csaholt, sőt, a nyála is úgy folyt, mint a hentes elé kikötött kutyusé.

Amikor lehiggadtam, még egy kicsit ráijesztettem a terapeutámra.
Jól leszidtam azért, mert elrendezett.
Én potencianövelésre jöttem, álló zászlóval akartam hazamenni és boldoggá tenni a feleségemet, meg mindkét szomszédasszonyt, esetleg a házmester nénit is, erre ő úgy lelohaszt, hogy pisálni is csak guggolva fogok egy darabig. Szegény csak hápogott, hogy ezt ő nem így gondolta, meg hogy úgy szokták, meg hogy ne aggódjak, a vér most jól átmosta a farkamat és egy-két hétig biztos jobban fog működni, mint szokott.

Ázsiában létezik valódi potencianövelő masszázs.
A kuncsaft kap egy alapos gyúrást, majd jól felhergelik és rohanhat haza az asszonyhoz, remélve, hogy a gerjedelem kitart hazáig.
Általában ki.

Magyarországon ezt is elkúrják.
Hiába no, ez egy ilyen ország!
Tizenötmillió potens úr hazája.
Persze csak lélekben tizenötmilliói és csakis lélekben potens.

 

RoK

 

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen