Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Nyílt levél az asszonynak

2018-05-09

A napokban egy bulvárlap újságírója információt kért a masszázsinfó szerkesztőségétől, mert az erotikus  masszázsról akart írni a férfiak szemszögéből. Megkapta, aztán valahogy mégsem az lett belőle, aminek indult, mert a tanult hölgy elakadt a legostobább trollok szellemi szintjén és azt fejtegette, hogy vajon ez prostitúció-e..
Kapóra jött a következő olvasói levél, hiszen pont arról szól, amiről a netes magazin szeretett volna.

 

Kedves Feleségem!

Töredelmesen bevallom, hogy alkalmanként eljárok erotikus masszázsra, sőt egyszer voltam swinger klubban is.
Nem könnyű ezt meggyónnom neked, de furdal a lelkiismeret, nem bírtam tovább! Most, hogy leírtam, megkönnyebbültem.
Tudnod kell, hogy ez az irántad való érzéseimet nem érintette és nem befolyásolta. Ezeknek az alkalmi akcióknak semmi közük sincs ahhoz a fajta intimitáshoz, ami közöttünk van, még akkor sem, ha régen nem tapasztaltuk ezt egymással.

Az elmúlt 2 évben 62 alkalommal töltöttem el 1-1,5 órákat változatos korú (19-39 év) és változatos szépségű hölgyek kezei között. Őszintén meg kell mondanom, hogy mindössze két alkalommal történt meg az, hogy nem elégültem ki a végén. Az egyik esetben azért nem, mert nagyon kezdő volt a lány, a másik esetben pedig azért nem, mert nagyon értett a hölgy ahhoz, amit csinált. Ez elsőre furcsán hangzik, de így történt.
A kezdőnél csak a helyszínen derült ki, hogy ő inkább szexelne, amit én nem akartam, de a masszázsára azért ott maradtam, mert a lány 19 éves volt, nyúlánk, és nagyon csinos. De aztán annyira unottan és ügyetlenül csinált mindent, hogy fél óra múlva mégis otthagytam.
A másiknál viszont célzottan lingam masszázsra mentem. A masszőz az elején közölte, hogy ugyan 1 órán keresztül csak a “lingamommal” fog foglalkozni és többszörös orgazmus élményem lesz, de ez nem okvetlenül jár majd azzal, hogy “el is megyek”. Ugyan már, gondoltam rögtön fölényes mosollyal, de igaza lett! Tényleg nem járt azzal, de mégsem maradt utána hiányérzetem.
Ezen kívül egyszer fordult az elő, hogy más történt, mint amire befizettem. Más fogadott, mint akivel beszéltem, arra hivatkozva, hogy annak váratlanul el kellett mennie.
Felajánlotta, hogy ő is eltölt velem szívesen 1 órát, amit elfogadtam, bár közölte, hogy főleg nem masszázsról lesz szó. Sőt! Miközben ezt mondta buján felnevetett és az addig is mindent mutató köntösét ledobta magáról. Előtted nem titok, hogy milyen vagyok; legtöbbször már a meztelenségtől is akaratgyengévé válok. Most is ez történt. Profin csinált mindent, de aztán a dolog megbicsaklott, amikor a gumit elővette. Hiszen azt is tudod, hogy a koton látványa rám exponenciálisan lohasztó hatással van. Nagyon rádolgozott, mire sikerült valamit produkálnom, és azt is csak a kezei között.
Egyetlen olyan masszőz volt az összes közül, akinél háromszor is jártam. 25 éves vagány, tetovált, csodás alakú lány volt, akivel nem csak érzéki, hanem kivételesen intim órákat töltöttem el. Természetes volt és közvetlen. Másodszor már úgy éreztem, hogy kivételezik velem. Harmadszor már azt remélve mentem, hogy lefekszik velem. Szelíden próbálkoztam, de nem lépte át a határt.
Nem tudod ugyan, bár lehet, hogy sejted, de szexuális vágyálmaim egyik netovábbja két nővel szeretkezni egyszerre.
Főleg azért, hogy lássam vagy akár be is szálljak, amikor egymással csinálják.
Ennek a vágyálomnak a látásos verzióját reméltem, amikor az ötödik vagy hatodik alkalommal kipróbáltam, hogy milyen az, amikor két lány kényezteti testem. Igazán élvezetes volt, hiszen minden női testrészből dupla keringett körülöttem és ért hozzám. Sőt a lányok egy kicsit egymással is nyalakodtak fölöttem, de csalódott voltam, mert nem oly intenzíven és mélységekben, mint azt előzetesen reméltem. Az igazi csalódás aztán a végén ért, amikor közölték, hogy messzebbre is mentek volna, ha biztatom vagy kérem őket. De hát akkor én még kicsit megszeppentem bolyongtam ebben a világban.

Végiggondolva az elmúlt 2 évet, azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, bár nem tudom, megkaptam-e ettől az egésztől azt, amit akartam.

Amikor két évvel ezelőtt egy decemberi délutánon szokásos szexuális képzelgéseim közepette beírtam a Google keresőbe, hogy “erotikus masszázs”, meglepődtem. Az volt a gondolatom, látván a találatok számát, hogy miért nem előbb jutott ez eszembe! Egyrészt azért, mert akkor anyagilag kicsit könnyebben ment volna a dolog, másrészt azért, mert már mennyi élményen lennék túl. Úgyhogy ezután - hisz ismersz - az történt, ami máskor is; ha valami engem nagyon érdekel, azt azonnal akarom. Mivel közvetlenül karácsony után voltunk, elég nehezen jött össze még aznapra egy időpont, pláne, hogy a közelünkben kellett találnom valakit, mert több órára nem tűnhettem el. Már nem is emlékszem milyen indokkal, de elmentem otthonról.
Az élmény felemás volt. Odaérve kiderült, hogy a hölgy sem azon a címen lakik, amit megadott. Pár perccel előttem érkezett csak oda, alig indult be a fűtés, mikor én megérkeztem, még hideg volt a lakás. A szobában villogott egy karácsonyfa, az ágybetét le volt szakadva, ezért a földre tett matracon masszírozott. Én úgy izgultam, mint egy első randi előtt, nem értettem még ezt a világot. Hideg volt a testápoló, amit rám kent, de aztán kezei megnyugtattak. Kielégülten távoztam.
Ezután rákaptam a dologra.
Két hét alatt 11 nőnél voltam, volt olyan nap, hogy kettőnél is, majd 3 hónap alatt újabb 25 helyen.
Hogy mit akartam?
Mivel mániásan izgat a szex világa, biztos, hogy újfajta izgalmakat. Megkaptam.
Mivel voyeur vagyok, akartam sok-sok kukkolható meztelen nőt. Megkaptam.
Mivel kéjenc vagyok, amit legjobban akartam, az biztos, hogy a kéj és kielégülés. Elsősorban azt a fajta intenzív kéjt és kielégülést, amit a farkamnak és környékének minél hosszabb ideig történő szakértő babusgatásával és célzatos ingerlésével el lehet érni, anélkül, hogy nekem bármit is kelljen csinálnom. Viszont én - élvezetem fokozandó - bármikor kedvemre nézhetek, érinthetek, nyalhatok, stb. bármit a babusgatón. Ezt is majdnem mindig megkaptam. Volt ugyanis néha, hogy hiányzott a szakértelem, volt, hogy a babusgatás, és olyan is volt, hogy nem mindent láthattam vagy érinthettem meg.
Masszázst is akartam, de sohasem csak önmagában, mindig valamilyen levezetéssel a végén. Legtöbbször ezt is megkaptam.
Érzéki érintéseket, intimitást is akartam. Ezt már kevesebbszer kaptam meg.

Mostanság, ha rákeresek az ilyen oldalakra, még mindig érzem, hogy nem fáradt el ez a kíváncsiság bennem.
A megszerzett tapasztalat alapján már könnyedén eligazodom, a saját határaimon belül bátrabb és kezdeményezőbb vagyok, de másként és mást keresek, mint 1 vagy 2 éve.
Valamilyen összetettebb élményre vágyom, és azt hiszem, hogy a továbbra is első helyen szereplő kéj mellett az eddig legkevesebbszer érzett intimitást akarom újra és újra átérezni.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért nem veled akarom én mindezt?
Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszoljak, a mostani levél megírásához szükséges bátorságnál is nagyobb bátorságra lenne szükségem.
Most csak annyit sikerült összeszednem, hogy neked bevalljam ezeket.
A többihez még gyáva vagyok.
Ez az oka annak, hogy továbbra is az új élményeket keresve inkább eljárok majd erotikus masszázsra és ez az oka annak is, hogy mégsem küldöm el neked ezt a levelet.

Szerető férjed