Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Nő élvez a masszázspadon

2017-12-08

Két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más volt mint az eddigiek - írja hölgyolvasónk.

A felállás: én egy huszas évei végén járó nő vagyok, ő meg egy ötvesen évei elején járó pasi. Szóval a lánya is lehetnék akár. Az ismeretségünk úgy indult, hogy problémáim voltak a derekammal, így a reumatológus gyógyfürdőbe küldött masszázsra.

Ő volt a negyedik, akinél megfordultam az ottani masszőrök közül, és maradtam is nála. Mert - elsőre ezt tudtam értékelni benne - nagyon jó szakember.

Aztán, amikor letelt a fürdőjegy, továbbra is hozzájártam. Mivel kétnaponta dolgozik a fürdőben, sokszor volt, hogy nem tudtunk időpontot egyeztetni, ezért felajánlotta, hogy menjek el hozzá, mert otthon is szokott dolgozni. Innentől kezdve felváltva, hol a fürdőben, hol nála lazultam.

Profin ki tudott masszírozni belőlem minden stresszt, görcsöt.

Sokat beszélgettünk, és megkedveltem őt, mint embert is.

Mesélt érdekes és vicces sztorikat a vendégeiről, egyszer pont egy ilyen történet révén jutottunk el oda, hogyha még ha egy jó nő is kerül elé, akkor is a masszázs alatt nem úgy néz rá, mint férfi a nőre, hanem a kezelendő személyt érzékeli csupán.

És ez nagyon sokáig velem is így volt, bár néha végigfutott rajtam a hideg-meleg, amikor a combközelítő izmaimat masszírozta, de ezt én természetesnek vettem, sőt kicsit pironkodtam is talán miatta. A törülköző is mindig rajtam volt, amikor hanyatt feküdtem az ágyon.

Aztán múlt héten teljesen másképp alakultak a dolgok. Sokszor voltam már nála otthon, sokszor úgyis, hogy csak ketten voltunk a lakásban, és természetesen semmi pajzán gondolat nem fordult meg a fejemben.

Indulni úgy indult minden, ahogy szokott, beszélgettünk, levetkőztem, a törülközőt magam elé kaptam és felfeküdtem az ágyra. (hanyattfekve szoktunk kezdeni, a lábaim masszírozza, majd utána hasrafordulva a többit)

Elindult a jobb lábamtól, ahogy mindig is szokott, de amikor a combom tövéhez ért, végigsimította a vénuszdombomat.

Komolyan azt hittem, hogy hallucinálok, mennyire égő, hogy így elkalandoztak a gondolataim - és mire épp elszégyenltem volna magam - újra "támadt", ezútal más irányból.

A pikáns az volt, hogy közben beszélgettünk - én behunyt szemmel - és most már főleg nem is mertem kinyitni. Nem tudtam mit is érzek, mit is akarok, olyasmit piszkált meg, ami eddig bennem totál le volt tiltva, ezért haragudtam, ugyanakkor meg iszonyú jól esett az érintése.

Még néhányszor járt a lábam közt a keze, gyengéden, finoman, majd visszahajtotta a törülközőt a csípőmre.

Ennyi volt - gondoltam. Meg azt is, hogy most itt kell viselkednem még közel 45 percig, pedig totál beindultam, és most már nem is érdekel, hogy mennyire égő.

De nem értem, miért csinálja, meggondolta magát, vagy mi?

Közben odaállt a fejem mögé, a nyakamat és a vállaimat, ami megint új volt, mert ezt hasonfekve szokta. Sejtettem mi lesz a folytatás.....

Megmasszírozta a melleimet is, az mondjuk tényleg nem kifejezetten cirógatás volt, majd rövid időre visszatért a lábaim közé.

Aztán kért, hogy forduljak hasra. Utána megint minden úgy történt, ahogy szokott, pedig nagyon kívántam a kezét, oda.

Igen, nem azt akartam, hogy magáévá tegyen, csak a kezét, az érintését.

De nem történt semmi. Szóvá is tettem, hogy szemét dolog valakit így beizzítani, majd úgyhagyni. Ő erre csak annyit mondott, hogy nem fejeztük volna be időben. Ebből nem tudtam eldönteni, hogy vajon arra gondol, hogy belecsúsztam volna a következő vendég idejébe, vagy továbbment volna a simogatásnál.

Utólag kiderült, hogy kb. akkor jött haza a felesége, mikor megfordultam az ágyon.

A masszázs jól esett, de baromi rossz érzés volt egyrészt így felajzva elszakadni tőle, másrészt szembetalálkozni a feleségével. Dühös voltam, magamra és rá is, másfelől meg nagyon szégyenltem magam, hogy miért nem mondtam már az elején, hogy ne csinálja ezt.

Igazából féltem attól is, hogy nézünk majd ezután egymás szemébe.

Felmerült bennem, hogy akkor hozzá soha többet nem megyek, de ezt eléggé hamar elvetettem.

Sokat agyaltam a történteken és nem láttam jó megoldást. Nem értettem, hogy miért éppen most ért így hozzám, ha voltak ilyen elképzelései, akkor eddig miért nem, hiszen lett volna rá már alkalom. Annyira jólesett, amit csinált, ugyanakkor nem akartam vele lefeküdni, mert nem akartam belerondítani a házasságába, de vajon avval, amit velem művel, avval nem rondítok már bele? Vagy ez más nőkkel is működik nála? Vajon tud róla az asszony? És legfőképp: mennyire korrekt részemről, hogy én itt élvezkedem a kezei között, és nem nyújtok semmi "ellenszolgáltatást"?

Egy hétig vívódtam rajta, majd elmentem hozzá újra.

Úgy döntöttem, hogy nem hozom szóba, hátha csak alkalmi megtántorodás volt részéről, és én sem agyalok rajta tovább addig.

Hasonlóan indult, mint múltkor, és hasonlóan is folytatódott. Nem szóltam semmit, de amikor a melleimnél tartott, nyújtózkodtam egyet, és beleakadtam a farkába.

Simogatni kezdtem ruhán keresztül, hagyta, amíg az ágy végénél állt.

Aztán kért, hogy forduljak hasra.

Megint a szokásos program következett, kilazította a hátam, vállam, fenekem.

Már épp kezdtem beletörődni, és gyüjteni a bátorságot ahhoz, hogy rákérdezzek, hogy mégis hogy hogy gondolja ezt a dolgot?!

Ekkor megszólalt, és azt mondta, hogy nagyon jól kilazult a hátam, és ha gondolom, forduljak vissza, a nyakamat meg a vállaimat még megmaszírozza.

Jó, tudom, ez elég átlátszó, de nagyon is izgatott, hogy mi fog történni.

Újra sorra kerültek a melleim, de már másként. Én, amíg a fejemnél állt, megint próbáltam simogatni, de ahogy eljött onnan, abbahagytam, mert valahogy azt éreztem, hogy bár jólesik neki, mégsem akarja.

Mellém állt úgy derékmagasságban és a keze újra a lábam közét simogatta, én pedig közelebb húzódva hozzá a hátát, fenekét.

Fölémhajolt és suttogva megkérdezte: El akarsz élvezni?

Micsoda hülye kérdés - gondoltam - de meg sem mertem nyikkanni, csak bólogattam. Erre ő folytatta: Látom, hogy szükséged van most erre, de nem fogok veled lefeküdni, tudod van egy határ, amit nem léphetek át.

Aztán avval a csodálatos kezélvel eljuttatott a csúcsra, miközben a másik az enyémben pihent.

Utána hosszabb ideig volt kint, mint szokott.

Mikor visszajött, megkérdezte, hogy érzem magam és hogy nem haragszom-e. Sajnos hosszabb ideig nem volt időnk beszélgetni, mert jött a következő vendég.

A dilemma persze nyitva maradt. S biztos vagyok benne, hogyha leközlöd a levelem, akkor újabb vitát fog provokálni.

Meg persze a szokásos beszólásokat is... :-)

Egyébként nekem is van barátom, és el is meséltem neki. Megdöbbent, és nem mondom, hogy szétvetette az öröm, de némi mosolyszünet után elfogadta, hogy a masszőrömmel speciális lesz a kapcsolatom.

Szóval számomra az a kérdés, amely eleinte veled, kedves ügyfél, felmerült bennem - történetesen, hogy mennyire nem számít vagy számít szexnek az erotikus, nemiszervet is lérintő masszázs - eldőlt. Szerintem szex, de ilyen alapon haragudhat rám a párom, ha maszturbálok, mert azt sem vele csinálom, nem? Én más férfival nem tudnám ezt megtenni, csak a masszőrömmel, de ez lehet, hogy amiatt van, hogy nő vagyok. :-) Ebben az esetben csak a masszőr keze érint engem, és én alapvetően le vagyok róla tiltva, illetve én nem érek hozzá a farkához (igen, ezt első alkalommal nem tartottam be).

Hát ennyit az én masszázsélményemről. Azt még zárszóként elmondanám, hogy a barátommal való szex sokkal jobb lett, amióta tényleg teljes testmasszázsra járok.