Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Nekem a vénasszonyok jönnek be!

2018-04-18

Jaj, nagyon tetszett az előző vallomás!

Már nem is emlékszem, milyen a szűzlánnyal való ütközés, valószínűleg kúl, mert úgy tudom, sokan hajtanak rá. A szolgáltatásukba erotikát is becsempésző ÉLTES hölgyek között viszont számomra az elsőnapos az igazi kincs.

Természetesen továbbra is hiszem és vallom: ÉLJENEK AZ ÉRETT NŐK! - közöttük is azok, akik a férfitest iránti alázattal vetik be magukat a munkába.

Úgy tudom, nem vagyok egyedül, amennyiben kezdő érett hölgyekre vadászok és az elmúlt években több ilyet is sikerült lőnöm.
Nem a szó szoros értelmében persze, abban következetes vagyok, hogy soha nem keverem az erotikus masszázst a szexszel és legyen egy masszőrhölgy bármennyire ledér, bármennyire kívánatos és bármilyen komolyan akarná velem elhitetni, hogy él-hal egy kis közelebbi kapcsolatért (na majd pont velem!) - nem és nem és nem!
A szeretkezés egészen más, azt nem lehet megvenni pénzért és az a páromé, aki továbbra is elnézi nekem az erotikus masszázs világában történő szelíd kalandozást.
A vénasszony szerintem igazából nem is egy nő korát, hanem a hozzáállását és a megjelenését jelzi, viszont a magam részéről vénasszonynak hívok minden olyan szolgáltatót, aki közelíti, vagy meghaladta a hatvanat.

A három leginkább emlékezetes kezdő vénasszony közül szerintem közülük kettő túl van a hatvanon, a harmadik meg a közelében jár.
A harmadik úgy is néz ki, viszont a másik kettő nyugodtan letagadhatna sokat, az egyik 5-6, a másik 10-15 évet. A helyzet komikuma, hogy én soha nem kérdezem a hölgyek korát, mert illetlenség és mert úgysem az számít hogy mikor született meg hogy mekkorát gurít, hanem az hogy mit mutat, amikor lefekszem elé egy szál faszban - de ők mind elmondták maguktól.

Mindháromnál háromszor voltam.
Jöhetnék most az olcsó poénnal, hogy háromszor, azaz először, utoljára és soha többé, de nem így volt, mert mindegyikkel ugyanaz volt a menetrend.
Az első masszázsuktól elájultam és az ismétlés reményében mentem vissza egy-egy hét múlva, harmadszor meg már csak puszta kíváncsiságból, hogy na vajon milyen irányba folytatódott a szolgáltatás romlása.
 

az első éltes masszőrhölgy
Ő lehetett a legfiatalabb hármójuk közül és ő a legrandább, vagyis csúnya.
Ez az én esetemben nem baj, hiszen számtalanszor tapasztaltam, hogy az ilyen nők ezerszer odaadóbbak az önmaguktól elszállt szépséges társaiknál, akiknek semmi dolguk az életben, minthogy hárítsák a sok ronda farkas végtelenszer ciklikusan ismétlődő támadását. Saját bevallása szerint véletlenül került a szakmába, barátnője családi okok miatt hónapokig szünetelteti az ipart és nem akarja feladni a szépen berendezett és jól bevezetett bérlakását. Neki meg kapóra jött, épp most rúgták ki az állásából és van egy OKJ-s masszázs oklevele, amit még soha az életben nem használt.
Kurvának öltözve fogadott selyemcucc, harisnyatartó, pomponos tűsarkú - ez nem mutatott túl szépen a bütykös-tyúkszemes lábán, de ne finnyázzak, én sem vagyok egy bredpritt.
Franciaágyra fektetett és amennyire hozzám fért a párnáktól, megmasszírozott.
Rendesen.
Elment volna valami valami jobbfajta wellness központban is.
Ahogy közeledett az óra vége, úgy tűnt, elkezd izgulni.
Biztosan nem az én klasszikus atlétatestem izgatta fel, hanem a feladattól tartott.
Hogy elég jó lesz-e.
Én voltam ugyanis a második vendége.
Elég jó volt, sőt, nagyon jó.
Úgy cserkészte be a férfiasságomat és olyan finoman, érzéssel kezelte, mint egy ritka, nemzetközi mércével is számottevő kincset.
A Kohinoort, mondjuk.
Vagy Diana hercegnő utolsó melltartóját, apró igazgyöngyökkel, a la Dodi Alfajad.
Szemmel láthatóan élvezte, hogy felizgatott és sokáig játszadozott a meredező dákómmal, mint az apácák nevelte kislány, aki négyéves ábrándozás után kiszabadul a kolostorból és fertályóra alatt megcsinál mindent, amiről addig csak fantáziált.
Fúvazze, ez nekem nagyon jólesett!!
A második alkalom sem volt rossz, de akkor már mindenáron akarta használni a száját is, amit higiéniai okok miatt nem engedtem - és volt benne még némi izgalom, de már nem kevés rájátszás is. Az nem tetszett.
Hiteltelen.
Kizökkent, mert rádöbbent, hogy egy kereskedelmi szituációban vagyok, tele álsággal.
Harmadszor - talán három héttel az első kaland után már olyan volt a szolgáltatás, mint egy jobbfajta futószalag. Kissé elnagyolt, összecsapott, de még korrekt masszázs, korrekt kezelés, érzékiség alig.
Elmúlt belőle, ami jó volt.
Felejtős.

a második éltes masszőrhölgy
Egy igazi úriasszony. 
Tartózkodó.
Állig felöltözve, normál utcai ruhában fogadott és nem is ajánlotta fel, hogy levetkőzik. Nem azért mert tudta rólam hogy nem kedvelem a kéretlen és fonnyadt bájakat, hanem mert olyan volt.
Szakképzett masszőz, aki a kora és a tartása miatt kiszorult az erotikamentes masszázst nyújtó helyekről, most már bevállal egy kis kézi befejezést, de ennyi és nem több.
Őt ne taperolják, ne vetkőztessék és a szájába sem vesz semmit.
Neki is a második vendége voltam.
A földre helyezett matracon kezelt és ritka jó masszázst kaptam tőle.
Az érzéki szakaszban technikai tanácsokkal kellett ellátnom, mert ugyan nagyon igyekezett, de látszott, hogy élete során nem túl sok farokkal volt dolga, továbbá látszott az is, hogy ennek megfelelő, majdnemhogy kislányos kíváncsisággal viszonyul az érintései hatásához.
Van ebben valami izgató, hogy valaki hatvan felett ugyanúgy tud rácsodálkozni az erekciós folyamatokra, a különböző mozdulatok hervasztó és tutajos hatásaira, mint egy kezdő tizenéves. Közben egy kicsit leveri a víz, egy kicsit remeg, mély átéléssel lehunyja a szemét és átjárja a nőség tudata.
Három nappal később jártam nála ismét, az élmény hasonló volt, a hölgy pedig ha lehet, egy kicsit még tartózkodóbb, sőt, a saját izgalmával jobban el volt foglalva, mint az enyémmel.
Azt mondta: több vendége észrevette hogy nem hagyja hidegen a kezelés, ezért bepróbálkoztak vele, benyúltak a ruhája alá, le akarták vetkőztetni, le akarták fektetni - és ő nem!
Harmadszor megéreztem: neki semmi keresnivalója ezen a placcon, nyilván nem is fog sokáig szolgáltatni.
Az odaadásnak van egy olyan formája, amikor a vendég megkap mindent, de a masszőz kívülmarad a játékon, vagyis nem engedi, hogy ő maga is felizguljon és megkívánja a vendégét. Ebből vagy dugás és elkurvulás, vagy néhány hét alatt kiégés lesz és akkor oda a nőség, oda mindaz az érzékiség, ami egy masszázst igazán finommá, valóban élvezhetővé tud tenni.
 

a harmadik éltes masszőrhölgy
Valamikor egészségügyi dolgozó volt, nyugdíjazták és rájött, hogy erotikus masszőzként eljátszhatja az emberi testtel az összes olyan játékot, ami a munkája közben a meztelen testeket látva eszébe jutott.
Ő szintén kurvának öltözve várt és amikor én levetkőztem, ő is csak egy tangát hagyott magán, sőt, célzott is arra, hogy élvezné, ha megnézném a szépen megcsinált melleit. Ezeket be is dobta a masszázsba, de engem nem villanyoz fel túlságosan az sem, ha igazit húzogatnak a hátamon, a nyirkosan hideg szilikon meg végképp nem.
Hétpróbás csataló volt a hölgy, aki rafkósan kifigyelt mindent, hogy mi tetszik nekem és mi nem, és az előbbiekre építette fel a programját. Az ő masszázsa volt a legkevésbé szakszerű, ezzel együtt jólesett, az erotikus szakaszban pedig kitalálta az összes gondolatomat és megcsinált mindent, amire csak gondoltam. Szelíden rávett egy prosztata masszázsra is, de megérezte, mikor vált kellemetlenné és abbahagyta, mondván hogy majd visszatérünk erre, ha jobban összeszokunk.
Nos erre még lehet esély, ugyanis bár nála is érezhető volt a harmadik alkalommal valami rutin és a férfitesthez kapcsolódó lelkesedés lanyhulása, hozzá biztosan visszamegyek még  negyedszer, ötödször - aztán még ki tudja?
 

Keresem azóta is az elsőnaposakat!