Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mostanában nem telik rá

2018-04-24

Jó lenne valamivel több információ a masszőrhölgyekről.
Mielőtt bárki félreértene: nem a beszámolónak álcázott öntömjénezés hiányzik, meg nem is a régi makktársalgó, hanem azt tartanám nagyon praktikusnak, ha a hölgyek kihasználnák a rendelkezésükre álló felületet és nem marketingdumákkal kábítanának, hanem őszintén leírnák, hogy mit vállalnak és mit nem.

Nagyon jó, hogy a masszázsoldalakon egyre kevesebben pixelezik ki a fejüket és az sem hátrány, hogy eltűntek az agyonretusált fejű nyunyák, de még így is marad sok kérdés, amit szerintem nyugodtan ki lehetne írni a hirdetésbe az olyan faszságok helyett, hogy "a mai rohanó világunkban egyre fontosabb a megnyugvás".
Az ilyentől inkább kurva ideges leszek és lapozok is tovább.
Inkább azt tennék ki a hölgyek, hogy egyedül dolgoznak, vagy csapatban, masszázspadon, franciaágyon, vagy matracon masszíroznak, mekkora gyakorlatuk van a masszázs terén, rendes végzettségük van, vagy 3 nap alatt szereztek valami seggtörlésre való papírt, milyen ruhában dolgoznak, mit engednek meg, milyen levezetést vállalnak.
Ez a fontos, nem a linkelés.

Azért lenne jó a több infó, mert korábban minden héten legalább egyszer elmentem masszázsra, hol egészségügyire, hol erotikusra, attól függően, hogy épp mihez volt kedvem. Akkor még futotta rá és egyáltalán nem bántam, ha behúztam valami szart, azaz nem voltam oda a szolgáltatástól.
Legyintettem, sebaj, majd a jövő héten.

Mostanában viszont - még ha nehezen is hihető - örülök, ha havonta egyszer el tudok menni masszázsra. Hiába vagyok egy piacvezető cég társtulajdonosa, hiába szponzorálunk tévéműsorokat, hiába irigylik sokan a kocsimat, az elmúlt fél év totál anyagi csőd.
Több boltunkat be kellett zárni, rengeteg embert elküldünk, a forgalom a felére esett vissza, miközben a költségek nőttek.
Nekem is van több devizahitelem, vég törleszteni csak egyet tudtam, nagyon ki van számolva a pénzünk, pont úgy, mint kezdő koromban.
Százszor is meg kell gondoljam, hogy azt a havi egy masszázst kinél vegyem igénybe, ezért lenne jó a több infó a lányokról.
Most nem kockáztatok, ha nincs semmi ígéretes újdonság, akkor inkább megyek a régi, bevált, ismert szolgáltatókhoz, van egy idősebb és két fiatalabb, mind mást tud és másban jó, így biztosan nem ér csalódás.

Az egyik üzlettársam sem veti meg az effajta kikapcsolódást, de ő mostanában átváltott a pénzért dugásra. Ha beindítják a hormonok, akkor inkább századszor lándzsa hegyre tűzi ugyanazt az egy nőt, akit öt éve ismer, mert azzal nagyon összeszokott és az megcsinál neki mindent, viszont azt mondja, hogy a kangörcs még soha nem hajtotta erotikus masszázsra, az neki most pénzkidobás ezért a masszőrhölgyek mostanában őt sem látják.

Azt persze mondanom sem kell, hogy az ő szolgáltatója korábban masszőz volt, nem is akármilyen, de luxuskurvaként jobban megél.
Ilyen egy csúnya világ ez, de egyszer minden válságnak vége lesz!

Reméljük.