Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mindhalálig szex?

2017-02-16

Vajon tíz év házasság után lehet még "újat mutatni " az ágyban? Lehet, mindkét fél  legnagyobb örömére, de tenni kell érte! Ön mit tesz érte, hogy megelőzze a beszürkülést? Mennyire van benne valami újban, mennyire van benne például egy erotikus társasjátékban?

Az emberek többségének a fejében az az elgondolás él a párkapcsolatra vonatkozóan, hogy csak egy bizonyos ideig lángol a vágy és természetes, hoqy évek múltán már nem lobogunk, nem kívánjuk már annyira a parnerünket, A szenvedély helyére a meghittség és a gyengédség lép. Mindazonáltal ez nem törvényszerű. Ha jó a kapcsolat, akkor a nemi élet ugyanolyan intenzív és kielégítő lehet, mint kezdetben volt. A férfi ránéz a nőre, mekívánja, a nő pedig nem jutalmaz vagy büntet a szexszel, hanem ő is ugyanúgy élvezi. No persze a beszürkülést megelőzendő, meglephetjük valami izgalmas újjal is a párunkat! Íme néhány tipp, amit érdemes kipróbálni!

  • Lingam masszázs: kényeztetésre vágyó férfinak ajánlott, aki szeret hosszan "kéjelegni" és élvezni, ha leborulnak a szent férfiassága előtt
  • Erotikus társasjáték: friss szerelmesektől a hosszú ideje együtt élőkig bárkinek jó, akikben van játékosság.
  • Sztriptíz: Kifejezetten hosszabb párkapcsolatban élőknek, mert pont az átalakulástól válik izgalmassá a műsor.
  • Szerepjáték:  hosszabb párkapcsolatban élőknek ajánlott, akik unják az "ugyanott-ugyanazt" szexet.

Természetesen érdemes tanulmányozni a felsorolt lehetőségeket. Melyik passzol jobban hozzánk, melyik milyen előnnyel és hátránnyal jár? Melyik hozhatja meg a remélt sikert? Ehhez persze ismernünk kell kell a párunkat .

-LaM-