Milyen masszőrt keres?

-

Mindhalálig szex?

2017-02-16

Vajon tíz év házasság után lehet még "újat mutatni " az ágyban? Lehet, mindkét fél  legnagyobb örömére, de tenni kell érte! Ön mit tesz érte, hogy megelőzze a beszürkülést? Mennyire van benne valami újban, mennyire van benne például egy erotikus társasjátékban?

Az emberek többségének a fejében az az elgondolás él a párkapcsolatra vonatkozóan, hogy csak egy bizonyos ideig lángol a vágy és természetes, hoqy évek múltán már nem lobogunk, nem kívánjuk már annyira a parnerünket, A szenvedély helyére a meghittség és a gyengédség lép. Mindazonáltal ez nem törvényszerű. Ha jó a kapcsolat, akkor a nemi élet ugyanolyan intenzív és kielégítő lehet, mint kezdetben volt. A férfi ránéz a nőre, mekívánja, a nő pedig nem jutalmaz vagy büntet a szexszel, hanem ő is ugyanúgy élvezi. No persze a beszürkülést megelőzendő, meglephetjük valami izgalmas újjal is a párunkat! Íme néhány tipp, amit érdemes kipróbálni!

  • Lingam masszázs: kényeztetésre vágyó férfinak ajánlott, aki szeret hosszan "kéjelegni" és élvezni, ha leborulnak a szent férfiassága előtt
  • Erotikus társasjáték: friss szerelmesektől a hosszú ideje együtt élőkig bárkinek jó, akikben van játékosság.
  • Sztriptíz: Kifejezetten hosszabb párkapcsolatban élőknek, mert pont az átalakulástól válik izgalmassá a műsor.
  • Szerepjáték:  hosszabb párkapcsolatban élőknek ajánlott, akik unják az "ugyanott-ugyanazt" szexet.

Természetesen érdemes tanulmányozni a felsorolt lehetőségeket. Melyik passzol jobban hozzánk, melyik milyen előnnyel és hátránnyal jár? Melyik hozhatja meg a remélt sikert? Ehhez persze ismernünk kell kell a párunkat .

-LaM-

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen