Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mi az hogy szexmentes?

2018-07-04

Nálunk nincs szex!

Nem nyújtok szexuális szolgáltatást.

Garantáltan szexmentes munkára keresünk Svájcba...
 

Jó lehet azoknak, akiknek bár semmi közük az ilyen hirdetésekhez, mégis azzal vannak elfoglalva, hogy mi számít szexnek és mi nem számít szexuális szolgáltatásnak. Ez a poszt sem nekik szól.

Miért mindennapos, hogy bár sok masszázshirdetés fontos része a "szexuális szolgáltatást nem vállalok" kitétel, aztán a szolgáltatóval mégis minden harmadik vendége bepróbálkozik.
Talán azért, mert a szexuális szolgáltatástól nyíltan elzárkózó masszőrökről azért a függöny mögötti intim négyszemköztségben kiderült, hogy jó pénzért, vagy csak úgy simán élvezkedésből mégis kapható egynémely finomságra?

Hallottunk, olvastunk masszőrhölgyekről, akik á dehogy, aztán masszázs közben csak kijött belőlük a nő, vagy a kapzsiság, vagy a kettő együtt és ugyancsak volt már szó itt a blogon is méregdrága wellnessekben zaklató tapizásba átcsúszó masszázsokról, amikor a masszőr úr feledkezett meg magáról és kezdett lihegni a kívánatos - és nem feltétlenül női - test fölött.

Mire lehet számítani, amikor egy állásajánlatban szerepel a szexmentes munka?


Botorság lenne rögtön azt mondani, hogy semmi jóra, mert ez egyáltalán nem biztos.
A szexmentes munkát hirdetők egy része pontosan tudja, hogy a szexualitástól elsőre visszariadó hölgyeket milyen úton lehet szépen lassan és türelmesen elvezetni a kígyóbűvöléssel kezdve az oralitáson át egészen a kamatyolásig, ám az is tény, hogy a budapesti masszázsszalonok túlnyomó többségében a dugás tilos!
Ha kiderül, hogy a hölgy rácsusszant a vendég álló dákójára, szedheti a sátorfáját.
Állítólag van olyan budapesti szalon, ahol az intim szobák is be vannak kamerázva, nehogy az oda elvonuló alkalmi párocska valami tiltottat csináljon.

Szerencsés dolog, hogy bár mind magyarul beszélünk, mégis a legtöbbször megértjük egymást.
Némelyik magyar szó jelentését azonban erősen befolyásolja a szövegkörnyezet.
A rágalmazás pl. egészen mást jelent a büntetőjogban, mint a mindennapi használatban.

A "barátnőim" nagyon másképp hangzik egy tizenéves lány, vagy egy negyvenes nős férfi szájából, a sznobság az egyik embernek csak szimpla finomkodást jelent, a másik ember pedig bőszen lesznobozza azt is, aki operába jár.

A szex vajon mi?
Erről a kérdésről kitartó munkával össze lenne bányászni egy vaskos kötetet csak a neten található meghatározásokból és véleményekből, csak a végeredmény nemigen érdekelne senkit.
Biztos sokan jönnének zavarba, ha hirtelen szavakba kellene önteni, mit jelent a szex - és nem elsősorban azért, mert  a téma nagyon sokáig tabu volt és ma is rengeteg körülötte az álszentség.

Miért fordul elő rendszeresen, hogy valaki jelentkezik egy garantáltan szexmentes munkára, aztán mégis kiderül, hogy nem csak masszázsért adják a beígért havi nyóccázezret.

Bizony kellett, hogy a tiltott gyümölcsbe  is harapjon...

Amikor a masszázs munkát szexmentesnek hirdetik, az azt jelenti, hogy nem kell, vagy nem szabad dugni, tehát tilos a szeretkezés, baszás, töcskölés, mutykolás, satöbbi, ugyanakkor nem tiltott a franciázás, szebbik nevén az orális szex.
Szexelni nem lehet. de szopni igen?
Akkor miről is beszélünk?

Nem ártana tisztázni.
Ha nem is itt és most, de a hirdetések alapján kezdődő beszélgetés elején!
Tessék mondani, mit tetszik szex alatt érteni?
Mi az ami kizárt, és mi az amit lehet, vagy kell?
Akár masszőr állás, akár masszázs szolgáltatás hirdetése a tárgy.
Kevés dologban lehetünk biztosak, de abban mindenképp, hogy CSAK masszázsért nem fizetnek havi 800.000 forintot.
Még Svájcban sem.

 

************************************

kapcsolódó anyagok:

Erotikus masszázs, szexmasszázs

Ne nézzük hülyének a kuncsaftot!

Szélhámia a masszázspiacon