Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mi az hogy érzéki masszázs?

2018-03-06

Az érzéki masszázs nem a számtalan masszázsfajta egyike, hanem egy stílus.
Szinte valamennyi masszázstípus legtöbbje működik szigorúan érzékiség-mentesen is, de a masszőrtől, a vendégtől és a helyzettől függően a legtöbbe belecsempészhető némi - vagy éppen nagyon sok - érzékiség.
 

Egy szigorúan egészségügyi masszázs szolgáltatást nyújtó, nagymama korú masszőrhölgy mondta, hogy ő a határok jelzése céljából mindig letakarja a vendégei ágyékát, ezzel együtt rendesen megmasszírozza a comb belső oldalát is, mert ha sok masszőrhöz hasonlóan kikerülné ezt a területet, abból "feszültség alakulhat ki a vendég és közötte".
Ezt pedig ő nyilván nem akarja, a vendégek többségének kényelme érdekében nem csinál problémát a meztelen testből és attól sem tart, hogy a keze véletlenül hozzáér a nemi szervekhez. Akinek az kellemetlen, azon látja és az első ilyen balesettől kezdve odafigyel, nehogy mégegyszer megtörténjen, aki meg netán nagyon beizgul és szemtelenkedni vagy követelőzni kezd, azt ügyesen leszereli, de az ilyen eset nagyon ritka.
A vendégei szinte kivétel nélkül jóleső ellazulásban élik meg azt az órát, amit a masszázspadján töltenek.

Érzéki masszázsnak tekinthető az ilyen is, hiszen nem kevés ember számára maga a frivol erotika az, ha megérintik az ágyékát és megközelítik a nemi szerveit, de szolgáltatás szinten soha nem erről beszélünk.

A svédmasszázs, a thai masszázs , a shiatsu , a sportmasszázs , a gyógymasszázs , a relaxmasszázs , de még a prosztatamasszázs is végezhető érzékien és még ehhez sem szükséges az erogén zónák, vagy a nemi szervek érintése.
A legtöbb a masszőr kezén és érintésén átérződő gondolatokon múlik, hiszen mint annyi minden, ez is fejben dől el.

Sokan - különösen fiatalok és a közvetlen emberi kapcsolatoktól kissé távolabb élők - azt sem tudják, mi az az érzékiség és milyen az érzéki érintés. Írhatnék róla, de teljesen fölösleges, egy hús-vér ember érintését semmilyen olvasmány-élmény nem pótolja, nem magyarázhatja.
Valaki a mutatóujja hegyével finoman megérinti a mellette ülő ember kézfejét.
Van aki ezt észre sem veszi, a másik odaröffen, hogy no mia, mitakarsz vazzeg, a harmadik felfortyan, hogy mér piszkálsz, a negyediken meg végigfut valami jóleső borzongás és még napokkal később is szívesen idézi fel a helyzetet.

Az érzéki masszázs szolgáltatás szintjén is lehet sokféle.
Ha szakképzett, vagy masszázshoz jó érzékkel megáldott masszőr végzi, akkor a masszázs mozdulatai túllépnik az intimitás határait és az erogén zónékat vágykeltő céllal érintik.
Mivel az érzékiséget nem tanítják sehol, így nagyrészt a szolgáltató szexuális kultúráján és tapasztalatain múlik, milyen lesz a masszázs, de nem kevés szerepe van a két ember között kialalkuló kapcsolatnak, szimpátiának vagy esetleges ellenszenvnek.

 Az érzéki masszázs szigorúan CSAK masszázs, tehát a szolgáltató a kezét használja, esetleg megengedi a vendégének, hogy diszkréten megérintse őt.
Ha a két ember között más is történik, tehát a dolog szexuális érintkezésbe, szeretkezésbe fordul, az már nem érzéki masszázs és teljesen más lapra tartozik.