Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Méltatlanul ne használják a testem!

2018-01-17

Gyakran felmerülő téma, miszerint a hetero kapcsolatokban  sokszor  adódik probléma a férfi és nő eltérő szexuális igénye miatt.

Érdekes dolgot írt egy  hölgy olvasónk.

Ő, nagyon is egyet értene azzal ha náluk ürítős és szeretkezős napok bevezetésével kezelnék a férfi és nő eltérő szexigényét. Merthogy minden nőnek kell, hogy legyen öt perce a párjára akkor is, ha épp fáradt a szexhez, vagy azok a napok vannak, de a másik fél meg méltányolja az ő igényeit is!
 

 

"Issstenem, miért nem lehet ezt több kapcsolatban is bevezetni???"
Nekem még sosem sikerült, pedig maximálisan megértem, hogy a pasiknak néha a gyors szexre van szüksége, ráadásul még élvezni is tudom az ilyesmit, esküszöm.

De azt miért nem érti meg egyik pasi sem, hogy nekem meg attól nedvesedik, ha belesimítanak a hajamba, miközben azt mondják, hogy szépvagy?!?
Páratlan napokon legyen amaz, páros napokon meg emez!
A legjobb, ha nincs is előre meghatározva, illetve, ha nem szívességszámba megy, hanem mindkét fél élvezni tudja mindkét verziót.
Persze ez már lehet, hogy tényleg csak a Romana füzetekben létezik.
Sebaj, nem először ébredek arra, hogy bilibe lóg a kezem.:)

Egyébként nekem is volt egy párkapcsolatom, ahol lefrigidezett a párom, de az igazság az volt, hogy olyan mértékben volt pocsék az ágyban, hogy nehéz lett volna eljátszani mellette a bővérű szukát.
Konkrétan pont olyan volt, amit fentebb már írt valaki, hogy totál lusta a másik fél hangulatba hozásához, csak a saját izgalmával törődik.
Aztán csodálkozott, hogy hidegen hagy a téma.

Emlékszem, az az időszak olyan volt, hogy ordítani tudtam volna bármelyik pillanatban. Nincs annál rosszabb, mint amikor méltatlanul használják a tested, és úgy gondolják, tökéletes jogalappal rendelkeznek ehhez, tekintve, hogy "mi ugyebár járunk".

El nem tudom képzelni, milyen lehet ezek után ugyanez egy házasságban, ahol ugye eleget kell tenni a "jó feleség"-re vonatkozó elvárásoknak, és a tétek sokkal nagyobbak.