Milyen masszőrt keres?

-

Méltatlanul ne használják a testem!

2018-01-17

Gyakran felmerülő téma, miszerint a hetero kapcsolatokban  sokszor  adódik probléma a férfi és nő eltérő szexuális igénye miatt.

Érdekes dolgot írt egy  hölgy olvasónk.

Ő, nagyon is egyet értene azzal ha náluk ürítős és szeretkezős napok bevezetésével kezelnék a férfi és nő eltérő szexigényét. Merthogy minden nőnek kell, hogy legyen öt perce a párjára akkor is, ha épp fáradt a szexhez, vagy azok a napok vannak, de a másik fél meg méltányolja az ő igényeit is!
 

 

"Issstenem, miért nem lehet ezt több kapcsolatban is bevezetni???"
Nekem még sosem sikerült, pedig maximálisan megértem, hogy a pasiknak néha a gyors szexre van szüksége, ráadásul még élvezni is tudom az ilyesmit, esküszöm.

De azt miért nem érti meg egyik pasi sem, hogy nekem meg attól nedvesedik, ha belesimítanak a hajamba, miközben azt mondják, hogy szépvagy?!?
Páratlan napokon legyen amaz, páros napokon meg emez!
A legjobb, ha nincs is előre meghatározva, illetve, ha nem szívességszámba megy, hanem mindkét fél élvezni tudja mindkét verziót.
Persze ez már lehet, hogy tényleg csak a Romana füzetekben létezik.
Sebaj, nem először ébredek arra, hogy bilibe lóg a kezem.:)

Egyébként nekem is volt egy párkapcsolatom, ahol lefrigidezett a párom, de az igazság az volt, hogy olyan mértékben volt pocsék az ágyban, hogy nehéz lett volna eljátszani mellette a bővérű szukát.
Konkrétan pont olyan volt, amit fentebb már írt valaki, hogy totál lusta a másik fél hangulatba hozásához, csak a saját izgalmával törődik.
Aztán csodálkozott, hogy hidegen hagy a téma.

Emlékszem, az az időszak olyan volt, hogy ordítani tudtam volna bármelyik pillanatban. Nincs annál rosszabb, mint amikor méltatlanul használják a tested, és úgy gondolják, tökéletes jogalappal rendelkeznek ehhez, tekintve, hogy "mi ugyebár járunk".

El nem tudom képzelni, milyen lehet ezek után ugyanez egy házasságban, ahol ugye eleget kell tenni a "jó feleség"-re vonatkozó elvárásoknak, és a tétek sokkal nagyobbak.

 

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen