Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Meghívás egy nyögvenyelős vacsorára

2017-10-18

Mindig várakozva figyeljük a blog frissülését, érdekes és a témát felölelő tartalmat hordoz. A kedvenc masszázsoldaladon megtalálsz minket is, "S" és "T" néven. Ugyan nem középkorúak vagyunk, de szivesen fogadnánk egy kellemes és szakszerű masszázsra, akár névvel, akár inkognitóban.
A mielőbbi (viszont)látásra!

Lehet egy ilyen kedves invitálásra nemet mondani?
Lehet, de én nem mondtam.
Sajnos?
A fene tudja.

Talán nem volt egészen hiábavaló a látogatásom eme hölgyeknél, hiszen rossz volt de legalább qrvadrága, viszont így pontosan meg tudom írni, miért is kerülöm nagy ívben a huszonéves libákat.

Egy rekkenő nyári délután a sajgó porcikáimat kezeltettem egy rendes masszőznél, aki a genitáliákkal nem foglalkozott, a mozgásszervi problémákat rendesen megoldotta, de egy kicsit felizgatott, ezért úgy gondoltam, irány valami erotikus hely.

A megszokott és a tartalékban lévő maszodákban azonnal nem tudtak fogadni vagy fel sem vették a telefont, nyilván mindenütt ment a munka ezerrel, hiszen rosszabbul élünk mint négy éve.
Akkor jutott eszembe ez a meghívás.
Telefon egy netfüggő ismerősnek, persze hogy ott ült a gép előtt, így megtudtam "S" és "T" számát. A fotóik alapján én inkább az utóbbi hölgyet választottam volna, de végülis örültem hogy végre valaki fogad, így viszontagságos úton eljutottam az illető hölgyhöz.
Hallgatnom kellett volna az intő jelekre, de győzött a kalandvágy, a kedves olvasóim tájékoztatására vonatkozó egyre erősebb késztetés, így elengedtem a fülem mellett, hogy a masszázs ára 16e, azaz tizenhatezer forint, további figyelmeztető jel lehetett volna az autóm közelében lévő három rossz parkolóóra, az első elfogadta a pénzt, kiadta a jegyet, ám mire kivettem volna, eltűnt belőle. Nem viccelek, a jegy leesett, majd egyszer csak mintha a huzat visszaszívta volna, eltűnt. A másik két oszlop kijelezte a bedobott pénzt, de hiába nyomkodtam a gombot, jegyet nem adott. Telefonáltam, hogy kész, ennyi, begurultam, ilyen állapotban nem megyek.
Aztán a háza előtt volt hely is meg jól működö automata, így újabb telefon, hogy mégis megyek.
Felcaplattam a harmadikra, lift nem volt, a negyven fok miatt szakadt rólam a víz és alig kaptam levegőt és már kezdett megint elmenni a kedvem a dologtól, de megérkeztem.

"S" épp úgy nézett ki mint a fotókon, csak nem mosolygott. Nagyon nem.
Ilyen mísz és fád nőt régen láttam, nem is tudom, hogy voltak képesek róla mosolygós fotót csinálni, talán csiklandozták, vagy nagyon grimaszoltak neki.
Kínosan vigyázott arra is hogy ne beszéljen többet a kelleténél, így mondott nekem összesen hat szót, ami miatt a maszatos kövű fürdőben arra gondoltam, hogy a telefonban hallott formadumát a felizgatásról, a felsőtesttel elkövetett masszázsról meg a szakszerűségről biztosan csak felolvasta a gépelt papírjaiból.

Földre helyezett matracra feküdtem, bejött "S" fehérneműben és megkezdődött a szakszerű masszázs. Azt még megkérdeztem, hol szerezte a szakképzettséget, amire egy elég homályos választ kaptam valami OKJ-s vizsgáról meg folyamatos továbbképzésekről, aztán hagytam magam, mert egész jól csinálta.
Betérdelt a lábaim közé és szinkronban dolgozott, egyszerre két lábbal foglalkozva, amitől máris megértettem a 16.000 Ft-os árat: a négykezest is így és ennyiért csinálják, igaz azt ketten. Hosszan, nagyon hosszan foglalkozott az egészséges lábaimmal, már kezdtem kicsit unni, aztán jóval kevesebbet dolgozott a problémás hátamon és vállamon, egyszer csak azt éreztem, hogy a cickóival simogatja a fenekemet.
Nem mondom hogy különösebben jólesett volna.
Meg kellett fordulnom, aminek köszönhetően láttam, hogy a leányról lekerült a szemüvege és a melltartója, viszont mindkettőnk teste úgy be volt krémezve, mintha most jöttünk volna az iszapbirkózó világbajnokságról, amit a NIVEA szponzorált, így nem iszap, hanem valami kozmetikai pacsmag a síkosító közeg.

Láttam rajta azt is, hogy szenved rendesen, szakad róla a víz, kapkodja a levegőt és nem nagyon szereti ezt a foglalkozást, de a 16.000 Ft-ért erre a kis időre elvisel engem, mint zavaró tényezőt.

Korosztályát megszégyenítő finom aprólékossággal tért a lényegre, félig fel is izgatott, ám a búvalbélelt ábrázata és a rámcsöpögő hideg verítéke miatt valahogy egyre jobban kezdett elmenni a kedvem a dologtól. A jani megmakacsolta magát és lassan de biztosan hervadni kezdett. Sophie kétségbeesése ezzel fordított arányban nőtt és mindkettőnk számára az volt a kegyelemdöfés, amikor megkérdeztem tőle, hogy megérinthetem-e, mire ő rámförmedt, hogy azt már nem!

Mit is akartam én?
Segíteni mindkettőnkön.
Nem nagyon szoktam a masszőzöket taperolni, hallomásból tudom, hogy néhány kikapcsolódó csak akkor élvez, ha könyékig beleturkálhat szegény terapeutába, én ezt nem tartom túl ízlésesnek, ám nem is ritkán előfordul, hogy simogatólag megérintem a masszőzöm hátát vagy karját és ez a spontán mozdulat mindig megtérül a levezetésben, az arra fogékony hölgyek ugyanis nagyon hálásak tudnak lenni egy-egy gyengéd gesztusért és ugyanazt csinálják amit addig, csak sokkal nagyobb szeretettel.

"S" ott kucorgott a lábaim között, félmeztelenül, fülig krémesen és jól elhúzódott tőlem, a lehető legmesszebbre. A huszonegy évével nyilván semmit nem tud a nőségről és az odaadásról, én ilyet nem is vártam tőle, de egy kicsivel több kedvességet azt igen.

Az érkezéskor láttam, hogy egy ritka szövésű függöny mögött ül egy másik lány és számítógépet bűvöl. Kérdeztem , hogy vállalnak-e négykezest. Igen. Akkor szólna-e a kolleganőjének. Újabb rámmordulás: mi csináljanak most velem négyen? Oké, akkor hagyjuk a négykezest, küldje a kolleginát a befejezéshez, mert neki ez ma már biztos nem fog menni.

"S" megrándította a vállát és sietve távozott, majd bejött helyette egy csodaszép, mosolygós hölgy, kedvesen, aranyosan és megoldotta a problémát annak ellenére, hogy az én koromban egy unalom miatt összeroskadt stukeszbe már nem könnyű egy órán belül újra életet lehellni.

OFF
A kisegítő hölgy fotóját is megtaláltam a masszázsinfó hirdetői között, de úriemberségem tiltja, hogy kitegyem ide: ő volt az aki ügyesen lerendezte az ágaskodó tagomat, hiszen szakképzett masszőzről van szó.
ON

Baromi nehezen tudtam lemosni magamról a három kiló krémet, de végül sikerült ez is.
Azt gondoltam, "S"-t az életben nem látom többet, nem is hiányzott, de sajnos ott volt a távozásnál, amikor megkérdeztem: lányok, mivel tartozom?
Tudtam hogy egy szó nélkül kifizetem amit kérnek, volt nálam vagy négy kiló, meg amúgy sem szoktam a pénzről vitázni, de nagyon kíváncsi voltam, hogy rendezik le a kaland financiális részét.

"S" azonnal kijelentette hogy neki jár a 16.000 Ft. Persze, hiszen megdolgozott érte és mindent megtett a kedves ügyfeléért, ami tőle tellett, az meg az én egyéni szociális problémám, hogy  "S"-től ennyire futotta :o))). 
Úgy lett volna korrekt, ha ő rendezi el a kolleginával az utolsó öt percet, hiszen szegényke helyette dolgozott, de nem így történt.

Kérdeztem a széplányt, ő zavartan mosolygott, hogy még ilyet nem csinált soha és nem tudja, mire "S" a hümmögést határozottan lezárta, hogy ötezer forint lesz.

Szóval összesen 21.000 Ft-ba került ez a kaland és  mivel van ez a blog, azt mondom, megérte! Nagyon is! :-)

Kedves "S"!
Tudom hogy olvasod majd te is ezt a bejegyzést ott a függöny mögött.
Szerintem nagy tévedés, hogy masszázsból akarsz megélni.
Egyszerűen alkalmatlan vagy rá.
A kezed még jó lenne, de a hozzáállásod borzalmas, ráadásul nem is vagy korrekt.
Tudod egy elégedett ügyfél hoz három másikat, egy elégedetlen elvisz minimum tízet.
Ezért is malmoztatok ott az Eötvös utcában munka nélkül mind a ketten akkor, amikor más lányokhoz nem tudtam bejutni, mert tele voltak vendéggel.
Nektek így nem nagyon lesz, de ti tudjátok.

 

utóirat:
Mikor is ment az hogy rosszabbul élünk, mint négy éve?
Ez a sztori akkor jelent meg a masszázsblogon.
A két hölgynek hosszú ideje se híre, se hamva!
Esetleg az utóbbi...

 

RoK