Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Masszázs és émelygés a szaunában

2017-10-06

Valamikor szerettem társaságban szaunázni és a törzshelyemen volt masszázs is. Lehetett választani a személyzetből női vagy férfi masszőrt, de ha épp a partneremmel akartam bevonulni a függöny mögé, annak sem volt akadálya.

Üzemelt akkoriban egy fórum, amit valami naturista szervezet indított és ahol ment a tapasztalatcsere, melyik hely milyen, hova érdemes menni és hova nem, nomeg ha már regisztráltunk, akkor ismerkedtünk is.

Volt ebben valami izgalmas: elkezdek beszélgetni valakivel, aztán ez vagy abbamarad, vagy megállapdunk, hogy valamelyik kitárgyalt helyet együtt derítjük föl.

Aztán ha elmentünk valamelyik szaunába, akkor mennyire vetkőzünk le egymás előtt, mennyit mutatunk meg a testünkből és a lelkünkből.
Mi követi a kitárulkozást?
Beszélgettünk egy jót és örökre elköszönünk?
Megmasszírozzuk egymást, vagy csak együtt tusolunk?
Mennyire érzékien szappanozzuk végig azt a testet, amelyiket 1-2 órája láttuk először?
Lesz-e folytatása a kapcsolatnak, vagy ennyi és nem több?

Nem akarom itt részletezni, milyen kapcsolataim voltak és vannak ebből az időszakból, mert az nem a masszázsról szól, de egy sztori mindenképp idevág.

Összeakadtam egyszer egy olyan csetelővel, akinek főleg a stílusa tetszett. Volt benne valami ritka, filozofikus humor és olyan visszafogott erotika. Némelyik megjegyzésén hangosan felnevettem, néztek is az irodában a többiek, mi van már megint, másikon elgondolkodtam alaposan.
Levelezni kezdtünk.
Nagyon jó fej volt, alig vártam, hogy elmenjünk egyszer szaunázni.
Azt írta, tanulta a masszázst, de nincs bátorsága elhelyezkedni a szakmában, viszont izgatja a gondolat is.
Nos ő lesz az én emberem, egy ilyenre szívesen rábízom a habtestemet, gyakoroljon csak, derítse fel az egészet bátran!

A kedvenc helyemre, egy jobb szállodába hívtam.
Beültem a hallba és vártam.
Amikor megjelent, kicsit ledöbbentem.
A leveleiben írt paraméterek stimmeltek, tehát egy harmincas, hosszú hajú, jó alakú nő, de azt elfelejtette megírni, hogy milyen ápolatlan. A londinerek kicsit megütközve néztek utána, hiszen a takarítónői hirdetésre a hátsó ajtón volt a casting.

Leült mellém, bemutatkoztunk egymásnak és nagyon zavarban volt. Én azon gondolkoztam, hogy felvigyem-e egyáltalán a szaunába. Úgy döntöttem, hogy beszélgetünk, és ha szaga van, akkor ott helyben elköszönök tőle.
Nem volt szaga, ami egy kicsit meglepett, hiszen olyan szutyok bakancs és sárpöttyös nadrág volt rajta, mint egy hajlékonyon és a hosszú haja meg olyan csapzott volt, mint aki most jön egy kéthetes kárpátaljai túráról.
A humora sem volt olyan, mint írásban, de ezt betudtam a zavarának.

Felmentünk szaunázni.
Ott már kicsit jobban mutatott, mert hajmosással indított, lepedőben egész jól nézett ki, csak a lába és a hónalja volt zavaróan szőrös. Csevegtünk tovább és egyre inkább az derült ki, hogy Mártát semmi más nem érdekli csak a masszázs. Ő nem akarja hogy én őt, de ő nagyon szeretne engem.

Bevonultunk a függöny mögé.
Érződött rajta, hogy jó helyen tanult, mert ugyan suta, de szakszerű mozdulatokkal kezdett nekem.
Biztattam, bátorítottam.
Egyre jobban csinálta és látszott hogy élvezi ő is.
Nekem különösen jól tud esni egy kezdő keze, arról a néhány pillanatról nem is beszélve, amikor nagy tisztelettel lát neki annak a területnek, amelyik soha nem szerepel a gyógymasszázs tananyagban.
Egészen beizgult ő is, szívesen vette volna, ha én is simogatom őt, de a bozontjai miatt valahogy nem volt hozzá gusztusom. Amikor végzett velem, rámborult és úgy pihegett, mintha ő is elment volna.

Kicsit később visszaültünk a szaunába és akkor jött meglepetés.
Kiderült, hogy nem vele leveleztem, hanem a FÉRJÉVEL!
Rámjött a hányinger.
Majdnem olyan érzésem támadt, mint amikor egy csábos sztriptíztáncosnőről a végén kiderül, hogy farka van, csak azt már nem mutatja meg a nagyérdeműnek.
Fuj!
Egy férfi írogatta nekem, hogy beleborzong egy férfitest érintésének még a gondolatába is???

Márta láthatta rajtam a ledöbbenést, amitől méginkább zavarba jött.
Elmondta, hogy a férje egy balesetben megsérült, elvesztette a potenciáját, de ők ragaszkodnak egymáshoz és a házaséletet mindenféle extra játékkal helyettesítik. Volt már olyan, hogy a lakására vitte fel az internetesen becserkészett palimadarat és a férje előtt masszírozta a gyönyörbe. 
Tervezik egy szalon megnyitását, ahol ő a masszőz, a férje a madám és ipari kamera segítségével titokban követi az eseményeket.

Azóta nem láttam Mártát, de ígérem, ha valahol felbukkan a hirdetése, riadót fújok azonnal, jó hangosat!

 

RoK