Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

MNK - Minden nő kurva??

2018-02-15

MNK.
A rövidítéssel fiatalkoromban találkoztam először, akkor a Magyar Népköztársaságot, illetve a Magyar Népköztársaság Kupát jelezte.
Most a kommentekben találkozom vele, mind sűrűbben.
Utánabogarásztam és megtaláltam pl. a ribancblogot, ami mondjuk rá, ezt a kérdést boncolgatja.
Tanulságos és provokatív olvasmány egy elkurvult, elemi sztereotípiákkal sújtott, egyenlőtlen elvárásokat rögzítő társadalomról, ahol elkényeztetett picsák korcs viselkedési normák szoknyája mögé bújva ócsárolnak minket Férfiakat.

Oké, én  az ilyeneket az összes többi címkézéssel együtt meghagyom azoknak, akik a munkahelyükön és otthon is az internet előtt üldögélnek és amikor a kettő között utaznak, egyfolytában azon jár az agyuk, hogy melyik fórumra hogyan fogják felírni azt a vérfagyasztó történetet, ahogy egy ellenkező nemű lény rájuk nézett a villamoson.

Szerencsére járnak ide olyanok is, akik számára a cybertéren kívül is van élet!

Az alapkérdésről az a film jut eszembe, amikor a kihalt villamoson bliccelni akaró utas (Andorai Péter) ügyes trükkel levetkőzteti a kalauznőt (Pogány Judit), majd amikor a jelenetet mások is meglátják, kijelenti, hogy minden nő kurva és ő olyannak a jegyért sem fizet, aki nincs rendesen felöltözve.

 

Kölökkoromban meg többek között ilyenekkel szórakoztattuk egymást:

- Ki a kurva?
- Hát aki mindenkivel lefekszik.
- És ki a büdös kurva?
- Hát aki velem nem.
 

Valahol ezt az infantilizmust látom visszaköszönni a blogomat kísérő dühödt csaholásban.
Akiknek nagyon fontos, hogy minden poszt után beírják: a masszőrlányok nyomorult kurvák, azoknak a szexuális életével egészen biztosan nincs minden rendben, hiszen ha lenne egy vagy több partnerük, akkor ők is átélnének heti három orgazmust és nem olvasnának ilyen blogokat, de semmiképp nem acsarkodnának és nem osztanák az észt.
Szánom ezeket a monitor előtt vicsorgó fehérjehalmazokat, hiszen egy ilyen szerintük beteg ember beteg írásait olvassák nap mint nap, ráadásul önként, aztán az agresszív beszólásaikkal a világ tudomására hozzák: nem megy a szex, mert nincs kivel, vagy nincs mivel.

Szóval szerintem nem minden nő kurva.
Szerintem nem minden masszőz kurva.

Az a masszőz sem kurva, aki érti és gyakorolja erotikus masszázs fogásait.
Persze én mondjuk rendszeresen találkozom velük.

Különben semmi bajom a kurvákkal, csupán akkor leszek ideges, amikor egy prostituált masszőznek álcázza magát és akkor derül ki, hogy fingja sincs a szakmához, amikor ott fekszem a padján és testápolós kencefice után rángatni kezdi a brokit.

Csendben megjegyzem, hogy nagyon sok gyógymasszőr is rávehető némi diszkrét érzékiségre, legyen férfi vagy nő, de ehhez hosszabb ideig kell járni hozzá és némi kölcsönös szimpátia is szükséges hozzá.
Meg a megfelelő stílus.

Ami az érzékiséget igénylő emberek többségében megvan.
A többiek meg nagyon jókat írnak az internetre és bár közelről még egyet sem láttak, mégis pontosan tudni vélik, ki a kurva és ki nem az!

Pusszantás nekik, a kurvák nevében is!