Milyen masszőrt keres?

-

Lingam masszázst tanulok

2018-06-21

Egy "útkereső" barátnőm hívott el az "Intimitás Napja" elnevezésű rendezvényére.
Különböző előadások és workshopok zajlottak egyidőben, én többek között a Lingam-masszázs minitanfolyamot választottam.
A tanfolyamvezetőt már egy előző előadáson megismertem, képzett, kineziológus múlttal rendelkező, dekoratív hölgy, aki pszichiáter végzettségű párjával egy párkapcsolati- éa orgazmusklinikát vezet.
A workshop szűk körben zajlott és nagyon pragmatikus volt.

Azért érdekelt a Lingam-masszázs, mert korábban hosszú időt töltöttem német nyelvterületen, ahol az ESZO/Tao/Tantra vonal óriási népszerűségnek örvend és azzal a szexualitással ellentétben, amit eddig ismertem, a Lingam-és Jóni masszázs csoportban nem elsősorban ingerlésről, izgatásról, vagy kozmikus orgazmusról volt szó, hanem mindenek előtt a szexuális tudatosságról.

Reméltem, hogy a szexualitásnak olyan formájával ismerkedek meg, amely nem a hormonok késztetésével vagy a külső vonzerővel függ össze, hanem idős koromban is elkísér és táplál.
Minél tudatosabban, szeretetteljesebben bánunk saját és partnerünk nemi szervével és összességében a szexuális élvezettel, annál több új lehetőséget fedezünk fel valamennyi emberi kapcsolatunkban.
A masszázs alatt, az érintés során minden érzékszervemmel jelen vagyok és érzem a kezemmel, mit akar velem közölni a Lingam.
Engedem, hogy magával vigyen egy utazásra, amelyben összeolvadnak a gondolatok,az érintések és az érzések.
Jó néhány éve olvastam Barry Long életmód-tanácsadónak egy mondatát:"Kétféle okból jöhet izgalomba a pénisz-érzelmek vagy szeretet hatására "

Mióta a masszázst partneremmel gyakorlom, elkezdtem megérteni ezen szavak teljes mélységét.Nekem, mint nőnek teljesen új volt, hogy egy férfi élvezheti, ahogy megérintik a Lingamját, anélkül hogy merevedése volna.Ideje leszámolnom a régi elképzeléseimmel arról, hogy milyennek kell lennie a szexnek.
A régi előítéletek és elképzelések nagy hatalommal bírnak, nagyon mélyen bennünk gyökereznek és amint elbizonytalanodunk, azonnal a felszínre törnek.

Csak a férfiak szeretete adhat rá lehetőséget újra és újra, hogy elengedjük a régi képeket és elképzeléseket, és megnyíljunk az ismeretlen, a pillanat és a mindenkori jelen előtt.
A tápláló szexualitáshoz meghittségre, elfogadásra, megértésre és szeretetre van szükség. Mind a nőknek, mind a férfiaknak megfelelő keretekre van szüksége ahhoz,hogy kibontakoztathassák szexualitásukat, egy nyugodt, nyitott és elfogadó Másikra, akinek egészen bizonyosan nem kell tökéletesnek lenni, hanem egyszerűen csak szeretetteljesnek és együttérzőnek.

Legkedvesebb részem a "gyökér" után az óramutató járásával megegyező irányú simítás, azután az egész test bevonása a "Nagy U-nál",amikor a masszőr a belet is bevonja, és valóban bele is nyomja az ujját, ezek a kihúzó és energiaszétoszlató simítások,a körzés a hason, az egész karral, aztán mélyen, a "híd a szív és a nemi szervek között".Van benne valami mindkettőnk számára feloldást hozó, megnyitó, felszabadító.


Még hosszú az elöttem álló út, de nagyon élvezem a folyamatos tanulást és már várom a következő tanfolyamot.


Bastet

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen