Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Lingam masszázst tanulok

2018-06-21

Egy "útkereső" barátnőm hívott el az "Intimitás Napja" elnevezésű rendezvényére.
Különböző előadások és workshopok zajlottak egyidőben, én többek között a Lingam-masszázs minitanfolyamot választottam.
A tanfolyamvezetőt már egy előző előadáson megismertem, képzett, kineziológus múlttal rendelkező, dekoratív hölgy, aki pszichiáter végzettségű párjával egy párkapcsolati- éa orgazmusklinikát vezet.
A workshop szűk körben zajlott és nagyon pragmatikus volt.

Azért érdekelt a Lingam-masszázs, mert korábban hosszú időt töltöttem német nyelvterületen, ahol az ESZO/Tao/Tantra vonal óriási népszerűségnek örvend és azzal a szexualitással ellentétben, amit eddig ismertem, a Lingam-és Jóni masszázs csoportban nem elsősorban ingerlésről, izgatásról, vagy kozmikus orgazmusról volt szó, hanem mindenek előtt a szexuális tudatosságról.

Reméltem, hogy a szexualitásnak olyan formájával ismerkedek meg, amely nem a hormonok késztetésével vagy a külső vonzerővel függ össze, hanem idős koromban is elkísér és táplál.
Minél tudatosabban, szeretetteljesebben bánunk saját és partnerünk nemi szervével és összességében a szexuális élvezettel, annál több új lehetőséget fedezünk fel valamennyi emberi kapcsolatunkban.
A masszázs alatt, az érintés során minden érzékszervemmel jelen vagyok és érzem a kezemmel, mit akar velem közölni a Lingam.
Engedem, hogy magával vigyen egy utazásra, amelyben összeolvadnak a gondolatok,az érintések és az érzések.
Jó néhány éve olvastam Barry Long életmód-tanácsadónak egy mondatát:"Kétféle okból jöhet izgalomba a pénisz-érzelmek vagy szeretet hatására "

Mióta a masszázst partneremmel gyakorlom, elkezdtem megérteni ezen szavak teljes mélységét.Nekem, mint nőnek teljesen új volt, hogy egy férfi élvezheti, ahogy megérintik a Lingamját, anélkül hogy merevedése volna.Ideje leszámolnom a régi elképzeléseimmel arról, hogy milyennek kell lennie a szexnek.
A régi előítéletek és elképzelések nagy hatalommal bírnak, nagyon mélyen bennünk gyökereznek és amint elbizonytalanodunk, azonnal a felszínre törnek.

Csak a férfiak szeretete adhat rá lehetőséget újra és újra, hogy elengedjük a régi képeket és elképzeléseket, és megnyíljunk az ismeretlen, a pillanat és a mindenkori jelen előtt.
A tápláló szexualitáshoz meghittségre, elfogadásra, megértésre és szeretetre van szükség. Mind a nőknek, mind a férfiaknak megfelelő keretekre van szüksége ahhoz,hogy kibontakoztathassák szexualitásukat, egy nyugodt, nyitott és elfogadó Másikra, akinek egészen bizonyosan nem kell tökéletesnek lenni, hanem egyszerűen csak szeretetteljesnek és együttérzőnek.

Legkedvesebb részem a "gyökér" után az óramutató járásával megegyező irányú simítás, azután az egész test bevonása a "Nagy U-nál",amikor a masszőr a belet is bevonja, és valóban bele is nyomja az ujját, ezek a kihúzó és energiaszétoszlató simítások,a körzés a hason, az egész karral, aztán mélyen, a "híd a szív és a nemi szervek között".Van benne valami mindkettőnk számára feloldást hozó, megnyitó, felszabadító.


Még hosszú az elöttem álló út, de nagyon élvezem a folyamatos tanulást és már várom a következő tanfolyamot.


Bastet