Milyen masszőrt keres?

-

Lányok és beszámolók

2019-01-04

Baráti társaságban beszélgettünk a masszázsról. Feltűnt nekem, hogy mintha többen is ugyanarról a lányról mesélnének.
Vajon melyik beszámoló lehet hiteles? Vajon ami az egyik vendégnek jó, azzal a másik is elégedett lesz?  Vajon az a bizonyos lány magára ismerne? Vajon hányan hisznek még a meséknek?

1.
Tegnap megnéztem azt a fekete hajú lányt a (....) oldalról. Profi masszőr az alkata ellenére és kellemes csalódás volt, hogy nem egy unott öntelt kiégett gáré. Masszázsa kb.40-45perc volt közben az erős masszázs mellett bevont erotikus pózokat is. A végén egy handyvel zárt amit hál istennek nem csak rángatott hanem kellemesen játszott vele. Sajna én csak simogathattam és más befejezést nem is vállal de így is jó volt.  A fürdő tiszta, a szoba kellemes füstölő meg gyertya stb. Szóval én meg voltam elégedve.

2.
Nagy nehezen meg tudtam látogatni azt a B. nevezetű lányt. Elég sokszor próbálkoztam amire tudott fogadni ami persze idegesített de valóban felkeltette a kép az érdeklődésemet, ezért kiváncsi voltam milyen is igazán a lány ill.,hogy masszíroz, ha ilyen nehéz hozzá bekerülni. Szerintem a csaj kinézetre full extra, bár amilyen öltözékben fogadott nehéz volt elhinni, hogy valódi masszőr ill. hogy nincs szex. Kellemes csalódás volt részemről, mert számomra valóban nem mellékes, hogy a masszőr hogy is maszíroz mert a simogatásokat és vonaglásokat már sok helyen tapasztaltam. Tényleg nehéz összehozni a kulturált helyet, a masszázst na meg hogy a csaj is kinézzen valahogy. A lány tényleg jól masszíroz, kimasszírozza az egy órát és a levezetés sem elhanyagolható ahogyan húzza.
Szóval jól éreztem magam és valószínű, hogy felfogom újra keresni.

3.
Egy igen remek élményemet szeretném veletek megosztani amit pár napja éltem át.
"Elég a szürke hétköznapokból?"
A fényképek és a hallottak igencsak felkeltették az érdeklődésemet, így felkerekedtem és ellátogattam a hirdető szép leányzóhoz B-hez.
Amikor megláttam élőben is rájöttem, hogy nagyon jól tettem, hogy eljöttem hozzá.
B nagyon kedves értelmes és közvetlen lány, de a megjelenése se semmi :-)
Masszázs tudásáról is hasonló jókat tudok elmondani amire a "kézi "segítsége tette fel a koronát.
Összességében remekül éreztem magamat, csak ajánlani tudom: Urak, próbáljátok ki!

4.
Én is meglátogattam a napokban B-t. A lány és a hely nem romlott az eltelt idő óta, továbbra is az egyik legjobb szolgáltató.
Vagy én jártam ott rég, vagy nem figyeltem eddig, de már pár "extra" is kérhető.
A csaj aranyos, közvetlen, jó dumás.
Masszírozni pedig jól tud.
Ajánlott.

5.
B??? Hmmm...Uraim!
A napokban alkalmam volt megtapasztalni a paradicsombeli élvezetet! Igen, ez nem csak ámítás, bár a csaj már valóban a hihetelen kategóriába sorolható.
Egyszerűen nem tudnék róla semmi rosszat mondani...talán csak annyit, hogy az egy órás szolgáltatás az ilyen élvezetből igencsak kevés!
Mindenképpen meglátogatom még a közeljövőben.Megéri!!!
Kedves,nagy dumás, hihetelenül csinos, vonzó(sajnos foglalt) és a masszázs tudása sem lebecsülendő. Szereti, amit csinál.
Bárcsak egy ilyen nőm lehetne!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom (minden rendben van nála - logisztika, fürdő, full igényes környezet, hozzáállás) !!!

 

 

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen