Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Lányok és beszámolók

2019-01-04

Baráti társaságban beszélgettünk a masszázsról. Feltűnt nekem, hogy mintha többen is ugyanarról a lányról mesélnének.
Vajon melyik beszámoló lehet hiteles? Vajon ami az egyik vendégnek jó, azzal a másik is elégedett lesz?  Vajon az a bizonyos lány magára ismerne? Vajon hányan hisznek még a meséknek?

1.
Tegnap megnéztem azt a fekete hajú lányt a (....) oldalról. Profi masszőr az alkata ellenére és kellemes csalódás volt, hogy nem egy unott öntelt kiégett gáré. Masszázsa kb.40-45perc volt közben az erős masszázs mellett bevont erotikus pózokat is. A végén egy handyvel zárt amit hál istennek nem csak rángatott hanem kellemesen játszott vele. Sajna én csak simogathattam és más befejezést nem is vállal de így is jó volt.  A fürdő tiszta, a szoba kellemes füstölő meg gyertya stb. Szóval én meg voltam elégedve.

2.
Nagy nehezen meg tudtam látogatni azt a B. nevezetű lányt. Elég sokszor próbálkoztam amire tudott fogadni ami persze idegesített de valóban felkeltette a kép az érdeklődésemet, ezért kiváncsi voltam milyen is igazán a lány ill.,hogy masszíroz, ha ilyen nehéz hozzá bekerülni. Szerintem a csaj kinézetre full extra, bár amilyen öltözékben fogadott nehéz volt elhinni, hogy valódi masszőr ill. hogy nincs szex. Kellemes csalódás volt részemről, mert számomra valóban nem mellékes, hogy a masszőr hogy is maszíroz mert a simogatásokat és vonaglásokat már sok helyen tapasztaltam. Tényleg nehéz összehozni a kulturált helyet, a masszázst na meg hogy a csaj is kinézzen valahogy. A lány tényleg jól masszíroz, kimasszírozza az egy órát és a levezetés sem elhanyagolható ahogyan húzza.
Szóval jól éreztem magam és valószínű, hogy felfogom újra keresni.

3.
Egy igen remek élményemet szeretném veletek megosztani amit pár napja éltem át.
"Elég a szürke hétköznapokból?"
A fényképek és a hallottak igencsak felkeltették az érdeklődésemet, így felkerekedtem és ellátogattam a hirdető szép leányzóhoz B-hez.
Amikor megláttam élőben is rájöttem, hogy nagyon jól tettem, hogy eljöttem hozzá.
B nagyon kedves értelmes és közvetlen lány, de a megjelenése se semmi :-)
Masszázs tudásáról is hasonló jókat tudok elmondani amire a "kézi "segítsége tette fel a koronát.
Összességében remekül éreztem magamat, csak ajánlani tudom: Urak, próbáljátok ki!

4.
Én is meglátogattam a napokban B-t. A lány és a hely nem romlott az eltelt idő óta, továbbra is az egyik legjobb szolgáltató.
Vagy én jártam ott rég, vagy nem figyeltem eddig, de már pár "extra" is kérhető.
A csaj aranyos, közvetlen, jó dumás.
Masszírozni pedig jól tud.
Ajánlott.

5.
B??? Hmmm...Uraim!
A napokban alkalmam volt megtapasztalni a paradicsombeli élvezetet! Igen, ez nem csak ámítás, bár a csaj már valóban a hihetelen kategóriába sorolható.
Egyszerűen nem tudnék róla semmi rosszat mondani...talán csak annyit, hogy az egy órás szolgáltatás az ilyen élvezetből igencsak kevés!
Mindenképpen meglátogatom még a közeljövőben.Megéri!!!
Kedves,nagy dumás, hihetelenül csinos, vonzó(sajnos foglalt) és a masszázs tudása sem lebecsülendő. Szereti, amit csinál.
Bárcsak egy ilyen nőm lehetne!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom (minden rendben van nála - logisztika, fürdő, full igényes környezet, hozzáállás) !!!