Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Kuplerájfíling

2018-02-12

Miért nem megy a bolt egy csinos, ifjú és a masszázshoz kiváló érzékkel megáldott leányzónak?

Lehet ennek sok oka, sokkal több mint amennyit a legutóbb meglátogatott női hölgynél tapasztaltam, de ez a kettő épp elég ahhoz, hogy soha az életben ne menjek vissza hozzá.
 

Az egyik masszázsoldalon fedeztem fel őt, aholis érzéki masszázst hirdet.
A telefonja a negyedik csengés után hangpostára váltott.
Nekem ez épp elég ahhoz, hogy soha többet ne hívjam, ha valakit ennyire nem érdekel a bolt, az maradjon meg magának. A sok buta lány ugyanis nem is tudja lehallgatni az üzeneteit, vagy tudná, de nem érdekli - és ezt tőlük tudom.
Nekem egy masszázshoz gyakran 6-8 telefont is le kell bonyolítanom és szeretem elkerülni azokat a számokat, akiknél csak a pénzemet pocsékolom, ugyanis a hangpostafiók bekapcsolása nekem levesz egy percet a kártyámról, arra meg nincs egy fillérem sem, hogy megtudjam: Muncóka most megint nem ér rá.
Egy igényes leány amikor dolgozik, akkor vagy kapcsolja ki a telefonját, vagy némítsa le, hogy ne zavarja a csörgés a vendégét, de a hangpostája semmi esetre sem kapcsoljon be!
(A masszázslapok szerkesztősége ezek szerint évek óta hiába könyörög  a hirdetőinek)

Az én hölgyem viszont néhány perc múlva kétszer is visszacsörgetett.
Aha, ezt megcsinálhatta volna a hangposta nélkül is, de mindegy, hívtam.
Elmondta.
Bejelentkeztem, fogadott egy óra múlva.

Aranyos és kedves volt, sokkal szebb és fiatalabb mint a fotóin.
Egy újépítésű társasház szépen berendezett lakása volt a helyszín, papírlepedővel letakart matrac várt a földön.
A masszázs egy hangyafarkányit sem volt szakszerű, de a kicsikének volt valami hallatlan jó érzéke, hol mit kell művelnie a megfáradt férfitesttel.
Alaposan meggyúrta a bekeményedett izmokat, szabályosan ellazította, amit kellett és közben csicsergett egyfolytában.
Olyan dolgokat mondott el, amiket nem kellett volna.
Én vagyok a negyedik vendége, nem megy a bolt, szabadnapos lenne, de miattam lemondott egy baráti megbeszélést, merthogy végre ügyfél jött, dolgozott külföldön kurvaként, tervezi bevezetni az előre fizetést, mert az első vendége, egy öltönyös úr fizetés nélkül elszaladt.
Meg hogy én milyen jó pasi vagyok, épp az ilyeneket szereti, szinte felizgatom őt a testemmel (hehe) - én pedig ezek után jót játszottam vele, mert nem tudtam olyan hülyeséget mondani, amire ne helyeselt volna, vagy ne dicsérte volna a fenomális agyamat. (no azt lehet is!)

Finoman és érzéssel tért át a masszázs erotikus vonatkozásaira, bár nem volt otthon a témában, könnyen irányítható volt, vagyis ha mondtam neki, mit hogyan csináljon, azt úgy csinálta.

Mégsem voltam elégedett, sőt, kifejezetten nem tetszett a szolgáltatása.
A dicsérgetéssel elkezdett vonulat műnyögésekkel, sóhajtozással folytatódott.
Basszus, én tudom hogy egy kurvajó pasi vagyok (igaz a főantiprosti  Cs Kádár Péter szenzációsságát  meg sem közelítem) de nehogy már a farkam fogdosása úgy felizgasson egy huszonéves liboszómát, hogy a lélegzete is elakadjon.

Ahelyett hogy élveztem volna egy erotikus masszázs szolgáltatást, idióta pornófilmek jutottak eszembe, olyan jelenetek, amikor egy perverz barom egy csaj tűsarkúját nyalogatja, a nyunya meg úgy hangicsál ettől, mintha épp egy fickós mamut dugná.

Elsültem persze, de fel kellett kérjem a szolgáltatómat még egy kis utómunkálatra, mert azonnal ment volna törölközni, amikor a bácsi még rángott és lőtt és utángyújtása volt, meg ilyenek.

Akkor rontott el végleg mindent, amikor egyszer csak rámeredt az órára, összerezzent és közölte, hogy hú de elment az idő és ne haragdujak, de távozzak most azonnal, mert letelt az óra.

A lakásban állítólag csak ketten voltunk, két hét alatt én voltam a negyedik vendége, tehát a szigorú, stopperes madám és a sorbanálló vendégsereg nem jöhetett szóba, akkor vajh mégis mi lett neki ilyen sürgős?

Szerintem rájött, hogy ő erre a pályára nem való és utánam mindjárt a felmondását akarta megírni.
Másra nem tudok gondolni.
De rá se!