Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Kellemes csalódások

2017-12-05

De jó is lenne, ha minden masszőz azt hirdetné, amit valóban csinál és az örömlányok nem akarnának folyamatosan fehér köpenyben tetszelegni, mintha valami nagyonfontos gyógyászati tevékenységet végeznének és még hogy prositúció? Ugyan már!!! Ők nem olyan családból származnak!

Jó dolog olyanról olvasni, amikor kiderül, hogy a masszőz sokkal jobb annál, mint ami a hirdetéséből lejön. Chick írásából kiradírozódott a hölgy azonosíthatóságát szolgáló mindhárom tétel. Bocs.
 

Egy jó értelemben vett csalódásról akarok írni. Még ha lesznek olyanok, akik majd kételkednek.

Szóval a masszőrhölgy szerepelt az erotikusmasszázson és a masszázsinfón is. Az erotikuson amikor először megláttam, nem akartam elhinni. Egy kultúrfejű, ötven felé közeledő nő félmeztelenül, arccal és nyitott szájjal mintha alulról épp dugnák. Gusztustalan volt na!
A masszázsinfón jóval később jelent meg és az ottani képei egészen másról szóltak. Végül lecserélték a szörnyű képeket az erotikuson is.

A nő nagyon, de nagyon jól masszíroz. Okleveles, szakképzett. Olyan, aki szereti is amit csinál.
Aztán az a fajta, aki ugyanúgy idegenkedik a "kiverem neki" kifejezéstől, mint én. Mert ahogy befejezi a masszázst, az inkább egy érzéki, erotikus játszadozás, amire csak a nagyon nagybetűs nők képesek. Mint Ő.

Túl sok minden nem stimmelt, így az is hogy máshol dolgozik, mint ami a hirdetéseiben szerepel.
Szalonokban dolgozott, de mint szakképzett masszőrhölgy nem tudott megélni.
Felhívott egy masszázs plusz állást kínáló hirdetést és egy másfajta szalonban találta magát.
A tulaj csinált róla vagy száz képet, a fotózás ruhában kezdődött ám meztelenül ért véget.
Ő nem is gondolta hogy milyen képeket raknak fel róla, nem volt beleszólása, ráadásul a bevételének alig harmadát kapta meg. Ott is hagyta ezt a céget és azóta a lakásán dolgozik, jóval olcsóbban és a saját zsebére. Úgy jelenik meg ahogy neki tetszik és olyan vendégeket fogad, amilyeneket ő akar.
Mióta felöltözve szerepel a hirdetésében, azóta nem hívja őt egy perverz állat sem.

Chick