Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Javult a szexuális életem!

2018-06-13

Tisztelt Szerkesztő!

Rendszeres olvasója vagyok az oldalnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe beszállni.
Az kiakasztott, amikor egy kedves masszőz hölgy az ígéretesnek induló sorozatát a hozzászólások miatt idő előtt befejezte. Elrontották a "kedves" hozzászólók azok örömét, akik érdeklődtek volna a téma iránt.

Egyébiránt nincs azzal bajom, hogy valakit a masszázs, pláne az erotikus masszázs témája felháborít és az erkölcstelennek tartja. De akkor a drága idejét miért áldozza arra, hogy olvassa az oldalt és hozzászól? Nem értem. Szerintem néha inkább az irigység miatti frusztráltságukat vezetik le egy két hozzászólással. Vagyis elábrándoznak, hogy de jó lenne egy intim részt is tartalmazó masszázs, de vagy nincs rá pénzük, vagy nincs rá merszük és a ...... anyjukat, akik mégis megteszik! És beböfögnek egy hozzászólást. Van jó pár dolog, amit nem szeretek. Nem szeretek például horgászni, de nem is röfögök bele a horgászok blogjaiba.

A téma engem is érdekelt, de bevallom kicsit féltem is. Ezeket a gátlásokat segített ez az oldal eloszlatni, na meg azt, hogy a masszázs, de még az erotikus masszázs sem egyenlő a prostitúcióval. Az igazán jó masszőrök és masszőzök képzettek, ismerik az emberi testet és a másik nemet. És igen a nemi szerv és környéke, ugyanolyan része az emberi testnek mint a többi. Rengeteg idegvégződéssel és egy szakszerű intim masszázs nagyon jót tesz. Erről meggyőztek a posztok és azóta többször is voltam masszázson. Mindegyik nagyon szakszerű, a fájós hátat helyre tévő volt és kiegészült lingam masszázzsal.

Több hölgynél voltam már és mindegyik különleges élmény volt. Hihetetlen érdekes, izgalmas lelki kapcsolat jött létre. Beszéd nélküli kommunikáció. Éreztem, hogy minden apró rezdülésemre reagál a masszőz. Arra sosem éreztem késztetést, hogy én is viszont simogassak, még a teljes testtel végzett csúszkamasszázsnál sem. Mint ahogy a fodrászt sem kezdem simogatni. Ez arról szól, hogy én a vendég vagyok, akit masszíroznak.

Olyan hölgyhöz sosem mentem, akinél a gyanú is felmerült, hogy a masszázs csak álca. Vagy a hirdetésből kiderül, vagy a telefonban már említik, hogy éppen aktus is lehet.

Persze otthon ezzel nem dicsekszem el ezzel. Nem hiszem, hogy a párom tolerálná mikor bejelentem: erotikus masszázsra megyek. Botrány lenne azt hiszem. Viszont mégis érzi a hatását. Egyrészt bizonyos érintéseket, simításokat átvettem, amit az előjátékba bevittem, néhány fogást az ESZO című könyvből. Másrészt a masszázsok során kezdem megtanulni szabályozni, kicsit visszatartani a magömlést, ami a partnernek jó.

És az is szerepet játszik benne, hogy igen férfiból vagyok. A páromon kívül jól esik mástól is a simogatás, kényeztetés. Megcsalni mégsem akarom és szerintem a masszázs ebbe belefér.

Tehát én örülök, hogy rászántam magam az erotikus masszázsra. Tudom sokan erre felhördülnek, hogy micsoda szemét vagyok, meg lúzer, meg "pénzért veretem a farkam". Nem érdekel. Az érdekel, ami nekem jól esik és amivel otthon a szexuális életem jobb lett.