Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Imádom a húszéves csajokat!

2018-04-16

Huszonéves koromban vettem észre, hogy nekem csak a húszévesek jönnek be és őket hajtottam addig, amíg az egyiket el nem vettem feleségül. Öt év után elváltunk, aztán nem sokkal később megint elvettem egy húszévest. A második házasságom nem tartott ilyen sokáig, két év után válás, majd megint egy húszéves. Vele azóta is együtt tapossuk,  ő is rég kinőtt az általam imádott korból, viszont őt imádom, ragaszkodom hozzá és nem tudom elképzelni nélküle.

Annak ellenére, hogy a szex már nagyon nem működik közöttünk. Merev lett és egy kicsit unalmas is.
Szégyellem magam, de a húszéves csajoknál azóta sem tudok jobbat.
Így ötven felé már nem röhögtetem ki magamat, nem járok szórakozni és nem csinálnám, amit egy jó haver, aki miután lebukott a felesége, kirakta és begyűjtött a helyére egy akkor 19 éves rimpidlit,  aki négy év alatt ügyesen leszedett róla néhány milliót.
A neten szoktam vadászni a húszéves, kezdő csajokra.
Elsősorban a kurvákra, de még jobb, ha nem kurva, hanem masszőrcsaj, amelyik erotikázik is.
A masszőrlányt megdugni az olyan, mint régen a csajozás, csak nem kerül annyiba.
A húszéves csajok teste, kedves esetlensége, bizonytalansága, próbálkozásai, megfelelni akarása és illata elképesztően fel tud izgatni és egy ilyen kaland a magamfajta vén kandúr számára maga a mennyország.
A múlt héten is találtam egy húszéves, kezdő csajt, én voltam a második vendége.
Szabályos zavarban volt, állandóan elpirult, de nagyon kitett magáért.
Másfél órán keresztül úgy állt a farkam, hogy a huszonéves énem is megirigyelhette volna.
A feleségem - bármennyire is szeretjük egymást - biztos nem engedte volna ennyi időn keresztül és ennyi pozícióban.
Minden tiszteletem azoké, akik élvezik az erotikus masszázst, a faszverést, a franciát, a csaj arcának vagy testének lespriccelését meg az érett csatalovakat, én csakis a húszéves kezdőket fogom hajtani, amíg bírom. Remélem, még egy jó ideig, hiszen húszéves csajok mindig lesznek, én pedig már nem sokáig, ezért ki kell használni minden percet!
A feleségem persze hogy semmit nem tud erről, ki is készülne, ha lebuknék és igen, tudom, mocskos disznó vagyok én is, mint minden férfi.
Szégyellem, de ez van, a hormonok meg egyelőre erősebbek a szégyennél.