Milyen masszőrt keres?

-

Imádom a húszéves csajokat!

2018-04-16

Huszonéves koromban vettem észre, hogy nekem csak a húszévesek jönnek be és őket hajtottam addig, amíg az egyiket el nem vettem feleségül. Öt év után elváltunk, aztán nem sokkal később megint elvettem egy húszévest. A második házasságom nem tartott ilyen sokáig, két év után válás, majd megint egy húszéves. Vele azóta is együtt tapossuk,  ő is rég kinőtt az általam imádott korból, viszont őt imádom, ragaszkodom hozzá és nem tudom elképzelni nélküle.

Annak ellenére, hogy a szex már nagyon nem működik közöttünk. Merev lett és egy kicsit unalmas is.
Szégyellem magam, de a húszéves csajoknál azóta sem tudok jobbat.
Így ötven felé már nem röhögtetem ki magamat, nem járok szórakozni és nem csinálnám, amit egy jó haver, aki miután lebukott a felesége, kirakta és begyűjtött a helyére egy akkor 19 éves rimpidlit,  aki négy év alatt ügyesen leszedett róla néhány milliót.
A neten szoktam vadászni a húszéves, kezdő csajokra.
Elsősorban a kurvákra, de még jobb, ha nem kurva, hanem masszőrcsaj, amelyik erotikázik is.
A masszőrlányt megdugni az olyan, mint régen a csajozás, csak nem kerül annyiba.
A húszéves csajok teste, kedves esetlensége, bizonytalansága, próbálkozásai, megfelelni akarása és illata elképesztően fel tud izgatni és egy ilyen kaland a magamfajta vén kandúr számára maga a mennyország.
A múlt héten is találtam egy húszéves, kezdő csajt, én voltam a második vendége.
Szabályos zavarban volt, állandóan elpirult, de nagyon kitett magáért.
Másfél órán keresztül úgy állt a farkam, hogy a huszonéves énem is megirigyelhette volna.
A feleségem - bármennyire is szeretjük egymást - biztos nem engedte volna ennyi időn keresztül és ennyi pozícióban.
Minden tiszteletem azoké, akik élvezik az erotikus masszázst, a faszverést, a franciát, a csaj arcának vagy testének lespriccelését meg az érett csatalovakat, én csakis a húszéves kezdőket fogom hajtani, amíg bírom. Remélem, még egy jó ideig, hiszen húszéves csajok mindig lesznek, én pedig már nem sokáig, ezért ki kell használni minden percet!
A feleségem persze hogy semmit nem tud erről, ki is készülne, ha lebuknék és igen, tudom, mocskos disznó vagyok én is, mint minden férfi.
Szégyellem, de ez van, a hormonok meg egyelőre erősebbek a szégyennél.

 

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen