Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Így gyógyít a sós levegő

2017-01-03

Amikor a légszennyező anyagok mennyisége már-már az egészségügyi határértéket súrolja a nagy városokban és ezzel megnehezül a náthás, vagy krónikus légzőszervi betegségekben szenvedők élete, érdemes elgondolkozni azon, hogyan segíthetjük a gyógyulást sós levegővel.

 

 A sós levegő belélegezve gyulladáscsökkentő hatású.  A sókristályok elősegítik a légzőjáratok öntisztulását. Enyhülést hozhat a terápia például azoknál, akik krónikus légzőszervi betegségben, hörghurutban, náthában, torok-vagy arcüreggyulladásban szenvednek.

Érdemes kipróbálni a tengerklíma-kabint. A speciális technológia révén a párává alakított sóoldat az ionizált oxigénnel együtt áramlik a kabinba, így a finom részecskék belélegezhetővé  válnak. Ráadásul a pára, nedvességmegkötő hatásának köszönhetően, bársonyossá teszi a bőrt is, mivel behatol annak a felső rétegeibe. Miért gyógyhatású? Az egyik legfontosabb tényező a levegő nagyfokú tisztasága. Az allergén és egyéb, a légutakat izgató allergén anyagok hiánya sokat javít a paciens állapotán. A parányi sószemcsék magukhoz kötik a nedveket a hörgőrendszerfaláról, megkönnyítve a váladék távozását.

.LaM-