Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Hazudós, hülye perszóna

2018-03-28

Hozzászoktam hogy a masszázsinfón nincsenek lehánynivaló hülye ribancok. Most beleszaladtam egybe. Én csak úgy hívom hogy a kalapos perszóna, de tudja meg mindenki a nevét és kérem hogy ne pontozzátok ki!

Kalapban dolgozik és egyetemistának hírdeti magát.

Igazi HHP!

 

Szép a csaj, olyan, aki után megfordulok az utcán, de a szolgáltatása borzalmas!
Előszöris .... nem diáklány, sőt olyan sötét, hogy egy darabig hazudik mint a vízfolyás, utána bevallja, hogy csak kamuzott. Megkérdeztem melyik egyetemre jár.
Épp azt a kart és szakot mondta, ahova én is jártam, de véletlenül egy tanárt sem ismert akit emlegettem, csak egy olyan derengett neki, akit akkor találtam ki. Akkor adta fel, amikor rájött, nem tudja mi az hogy szigorlat.
Egyetemista, kssszzz!

Ilyen volt a masszázsa is.

Egyetlen mozdulatot ismert, talán egy filmen látta, mit kell csinálni a hátizommal, azt ismételgette unásig, hiába kértem, menne másfele is. Félórányi kenegetés után bejelentette, hogy kész a masszázs, ennyi volt és most áttérne az erotikára.
A hátamra fordultam erre megragadta a brét és húzogatni kezdte.
Azt is olyan képpel, mint amikor a kegyelmes asszony megsimogatja egy tetves proligyerek buksiját. Adtam volna neki tanácsokat, hogy hogyan kell ezt csinálni, de csak vonogatta a vállát, hogy neki ez nem életcélja. Levetettem vele a melltartóját aztán becsuktam a szemem és elképzeltem hogy mit csinál velem. Erre elsültem, aztán röhögnöm kellett mert félt a gecitől. Grimaszolt és úgy mozgatta a kis kezét, nehogy hozzáérjen az az undorító, gusztustalan folyadék ami előtört a kedves vendégéből.

Uraim!
Csak azért szólok, nehogy bárki is beleszaladjon ebbe a balpinába.
Erotikus masszázsból akar megélni, de semmi köze sem a masszázshoz sem az erotikához.

Matthew

 

Kedves Matthew!

Az egész szerkesztőség osztja a felháborodásodat, a nevet azonban ki kell pontoznunk, ugyanis ha a masszázsinfón is megjelenhetnének a nevesített beszámolók, akkor ki nem fogynánk a hölgyek és a menedzserek reklámsztorijaiból.
A hasonló pofára esések elkerülése céljából csak a körültekintő telefonálást tudjuk javasolni, illetve még mindig nem adtuk fel a reményt, hogy egyszer lesz olyan fórumunk, ahol egy zárt körben közzé tudjuk tenni a jó és a gyenge szolgáltatók telszámát.

üdvözlettel:
a masszázsinfó
szerkesztősége