Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Hányszor élvez a masszőrhölgy?

2018-08-31

Egyszer biztosan, amikor elteszi a masszázsért járó suskát.
Gyérebb forgalmú helyeken akkor is, amikor becsönget a vendég és nem olyan, akit kapásból be sem engednek, mert toprongy, gizda, vagy visszataszítóan perverz, esetleg ez a három így együtt.

Mindentudó kívülállók számára furcsának tűnhet, de sok masszőrhölgy nagyon szokta élvezni az ápolt, kedves, barátságos úriemberek társaságát. Akik emberszámba veszik a szolgáltatót, akik nem tekintik őt kapcarongynak, akik nem állnak oda alkudozni, akik nem a masszázsszalonban vesznek elégtételt az elcseszett életükért, akikkel jó eltölteni azt az órát, amely időtartamra az élet egymás mellé sodorta kettejüket.

Azt sem szabad letagadni, hogy a masszőrhölgyek egy része NŐBŐL van.
Annak ellenére, hogy a munkájuk miatt naponta meztelen testek közvetlen közelében időznek, nem fásultak bele a taposómalomba, nem unják és utálják az egészet, hanem úgy tekintenek a vendégükre, hogy az egy ember, aki most azért fordult hozzájuk, mert szeretné jólérezni magát.
Nem a mázsa körüli szerves anyagot, nem a végén begyűjthető tízezrest, nem a gusztustalan hímet, nem az anyagi szükségleteikhez való csekély hozzájárulást látják bennük, hanem az esendő embert.

Sok hölgy valódi anyai szeretettel érinti meg az elé terülő vendéget és jórészüket nem hagyja hidegen az az izgalom, amit kizárólag ők váltottak ki a másik emberben a lényükkel, a kisugárzásukkal és a mozdulataikkal.

Emberi és női tartása lehet minden egyes masszőrhölgynek, aki nem dobta be az egész testét már a harmadik héten a magasabb forgalom érdekében - és egy ilyen masszőz számára őszinte öröm és egyfajta élvezet, amikor látja az előtte fekvő test halmazállapot-változásait. Sokan elsősorban ezért az örömért dolgoznak, mert a nőségük visszaigazolását látják minden egyes vendég reakcióiban, az igazi pedig nagyon szeret adni, akkor is ha utána pénzt kap érte.

Akik futószalagon dolgoznak, mindenkit elvállalnak, fél- sőt negyedórás masszázsokra is, továbbá a szolgáltatáshoz nem csak a kezüket használják, azokról esetleg az első hetekben elmondható valami hasonló, később viszont már csak nagyon ritkán és nagyon kivételes esetben.
Akkor már nem is masszőrhölgyekről van szó...

Mindezt azon "szakértőink" kedvéért kellett megjegyezni, akik még soha nem voltak masszázson, rendes párkapcsolatuk sincs, valami miatt mégis kényszert éreznek eme masszázsoldal posztjaihoz hozzátenni valami falrengető bölcsességet és leszólni másokat.
A nélkülözésük miatt gondolják, hogy pénzért nincs érzékiség.
Meg hogy minden férfi köcsög.
Mert aztán ők nagyon tudják.
Csak nehogy valaki elhiggye nekik!


*******

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Bátran élvezzetek

Ahol a nő biztos elélvez

Élvezet 60 felett