Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Ha kókadt a bráner

2018-06-21

Sok férfi fiatalkorában retteg, hogy hamar elsül, idősebben meg attól, hogy egyáltalán nem, vagy még csak fel sem áll neki. A valódi erotikus masszázs gyógyír lehet mindkét problémára. Megfelelő képzettségű és hozzáállású masszőrnők sokat segíthetnek az eme problémákkal küzdő vendégeiknek.

 

Kedves olvasónktól (érettebb férfi) kaptunk egy bő háromsoros beszámolót, vagy inkább kérdést... aki azért ment erotikus masszázsra, mert az urológusa megfenyegette: ha nem üríti rendszeresen a kéjcsatornáit, abból komoly prosztata problémái adódhatnak. Elment egy hölgyhöz, jó masszázst kapott, ám a broki nem nagyon akart reagálni az ismerkedésre. A derék hölgy minden kipróbált, még azt is, hogy bevezette a vendége mutatóujját a saját puncijába, amitől a vendég megrémült, mert nem volt az ujján (!) óvszer, így aztán feladta és ürítés nélkül távozott a szolgáltatótól.

Kedves masszázst kipróbáló, középkorú úr!
Volt már a masszázsinfón - nem épp túl pozitív - beszámoló olyan hölgyről, aki szeret ráülni a vendége ujjára és más történeteinkben is akadtak bátorító húzások nagyon hozzáértő hölgyektől.

Általános tapasztalat, hogy ha a farkunkkal valamit nagyon akarunk, az általában nem jön össze.
Lazítani kell, könnyedébben venni és akkor menni fog.
Ha a szolgáltató ráül a vendége ujjára, akkor ő vállalja a nagyobb kockázatot, mert egy mosatlan kézről a punci könnyebben kap fertőzést, mint visszafelé.
Az ujj csak akkor van veszélyben, ha sebes, különben az akció után egy alapos kézmosással elejét lehet venni minden kellemetlenségnek.
Fontos!
Kézmosásig lehetőleg ne nyúlj semmihez, különösen a saját farkadhoz ne!

Ennyi.