Milyen masszőrt keres?

-

Futószalagos kényszervállalkozó láberotikával

2017-09-13

Jobban jártam volna, ha otthonmaradok. Azt hiszem.
Már ezen kezdtem morfondírozni, amikor az ötödik szolgáltató hölgy telefonja kapcsolt néhány csengés után rögzítőre. Amúgy én az ilyet megjegyzem és akinek él a hangpostája, azt SOHA TÖBBET nem hívom fel!

Akkor akadt meg a szemem az egyik masszázsoldalon egy hölgy képcsere alkalmából kiemelt hirdetésén.

Miért fontos ez?

Azért, mert az első kérdése ez volt hozzám: megtörtént-e  a képcsere. Véletlenül tudtam, mert épp előttem volt a net, de mi lett volna, ha úgy hívom, ahogy szoktam: betáplálok a telómba 4-5 számot, aztán elindulok és menet közben hívom őket. Mit tudom én akkor, kit hol láttam, meg milyen képei voltak ottan?

Szóval a hölgyike az én telefonköltségemre megtudta, hogy milyen képei láthatók a weblapján, aztán nekiállt és gépiesen eldarálta a szolgáltatásokat. Volt benne minden, óvszeres és natúr francia sőt aktus is, de kihangsúlyozta, hogy szakképzett masszőz és most is jár továbbképzésre. Kaptam időpontot, de címet nem, menjek el Zuglóban a Nagy Lajos-Egressy sarokra és hívjam újból, majd gyorsan elköszönt, mert csörgött a kaputelefon és épp vendég érkezett.

Első a masszázskaland (második az Erzsébet királynő  ;o)) nekivágtam.
Végiggondoltam közben a sebtiben elhadart ajánlatot. Van félórás szolgáltatás - atyavilág, hogy lehet félórában megérkezni, nekivetkőzni, masszírozni, rendbehozni magam, felöltözni és elköszönni??? - és van egyórás, plusz extrák.
Árakat szándékosan nem írtam eddig és nem fogok ezután sem, hiába nyígnak egyes olvasók, vegyék a telefont és kérdezzék meg a szolgáltatóktól, amire kíváncsiak. Még mit nem, itt ingyen olvassák a legbelsőbb és igencsak költséges titkaimat és még ez sem elég???
A felsorolásban az óvszeres francia és a láberotika még benne volt az egyórás alapárban.

Láberotika.

Vajon milyen lehet az?
Jeleztem, ezt kipróbálnám. Feltétlenül.
Semmilyen franciát nem szeretnék viszont, nekem ne vegyen a szájába semmimet se egy vadidegen nő, még összeszedek valamit!

A megadott időpontban és helyről ismét hívtam a számot.
Megkaptam az utcát és a házszámot, a kapukódot nem, ahhoz telefonáljak megint.
Nem tudom, ki volt az az idióta, aki egymás mellé tette a Répássy Jenő és a Répássy Mihály utcákat, ráadásul egy olyan lakótelepen, ahol egyforma házak vannak és az elején még Egressy út a cím.
Noszóval nem túl könnyen odataláltam és már kezdett tele lenni a hócipőm ezzel az egész hülyeséggel és utoljára felhívtam a hölgyikét.
A cérna kevés híján elszakadt, ugyanis nagyon sokáig nem vette fel a telefont, azt hittem, újabb szívatás, mint a legutóbb ugyancsak Zuglóban a spirituális harmóniamasszázs volt.
Közben félrészeg, borostás lakó, és az unokát az óvodából hazacincáló nagyi kezdett bizalmatlanul méregetni, hívtam újból a számot és láss csodát, a hetedik csörgésre felvevődött a telefon. Megkaptam a kapukódot, felmentem a hatodikra és innen minden mehetett volna rendben is akár.

Az első dolog ami kiderült, hogy átvertek.
Ha diszpécser veszi fel a telefont és azt mondja, hogy ő a célszemély, az bizony szimpla hazugság, ha meg a telefonos hölgy nem is tájékoztatja a pillangót arról, amiről a működésüket anyagilag támogató úriemberrel megállapodott, akkor bizony rossz szájízzel indul az akció. Ezen nem kicsit ront, amikor ELŐRE elkérik a "tiszteletdíjat".
Mint egy kuplerájban!
De könyörgöm, itt masszázs szolgáltatásról volt/van szó!!!!

A hölgy épp olyan, amilyennek a fotói alapján elképzeltem, csak egy kicsit szárazabb. Határozottan, pattogóan, üzletasszony módjára beszélt, nem volt benne a kedvességnek és a nőiességnek nyoma sem. Nem férfivendégnek tekintett engem, hanem egy munkadarabnak, amit a futószalag eléhozott, ő most leveszi, leápolja, oszt jónapot!

Kaptam egy érdekes masszázst.
Szakképzett masszőzök dolgoznak így, csak valamivel alaposabban és nem oda-vissza, hanem egyirányba, továbbá a csigolyáim széleit sem nyomkodják sehogy.
Aztán egyszer csak lekerült a hölgyikéről a bugyi - melltartó persze maradt - és engedélyt kért, hogy a hátamra üljön.
Megkapta.
Én meg cserébe a borotvált punci szúrását kaptam, ergo elmondhatom, hogy rossz volt a csere.

A masszőrszakma lejáratása?


Fel kellett tenni a kezemet a hátamra, hogy jobban hozzáférjen a lapockámhoz - meg persze gondoskodott arról, hogy a lába köze is el-elakadjon az ujjaimban, amivel nyilván nem saját magát akarta izgatni, hanem engem.
Engem persze jobban izgatott az a sok tömény baromság, amit az immunrendszeremről, meg az egészséges felépítésemről lafatyolt, a mozgásszervi problémáimból meg a dagadó lábamból nem vett észre semmit a szerencsétlen, így járatva le a masszőz szakmát és így igazolva a szőkenős viccek létjogosultságát.

Hanyattfordított, becsületesen végigmasszírozta elölről is a lábaimat, ami azért fontos, mert a kurvaszerű masszőzök ilyenkor azonnal nekiesnek a stukesznek - és csak utána tért a lényegre, ám előtte nekem háttal és pucér popóval ráhuppant a jobbkezemre.

Mondom neki hogy mi lesz a láberotikával, mire rávágta, hogy az plusz kétezer és miért nem mondtam a másik szobában, mert akkor leszedte volna előre azt is.
Nekem néhány ezres nem tétel, mondtam, hogy ugyan a telefonban azt hallottam, hogy ez benne van az alapárban, továbbá ő ajánlotta ugyancsak az alapárért az óvszeres franciát vagy szeretkezést befejezésül, de nyugodjon meg, megkapja a zsét.

A láberotika itt és most azt jelentette, hogy a a cicabugyi a talpai közé vette a hernyót és nem túl nagy meggyőződésével cibálni kezdte, közben kifejtette, hogy a legtöbb pasinak ez nem megy, de egyesek meg csak így képesek elélvezni.
Nekem sem ment, de főleg a szóbeli kommentek miatt, valahogy a lábügyi szüzességem elvesztése közben nem egy riboszóma eszmefuttatásának befogadására vágytam.
Megkértem, vegye inkább kézbe a dolgot, amit meg is tett, majd a végén a ritmusomra egyáltalán nem figyelve úgy otthagyott és ment kezet mosni, hogy én még majdnem egy álló percen keresztül rángatóztam a tett helyszínén, magamra hagyva.
Szerencsére kézzel nem kellett besegítenem, mert a csúcson már jóval túlvoltam.

Levezetés egyedül

Miután megtisztálkodott, még beszólt, hogy pihenjek nyugodtan, van nyolc percem.
Jobb is hogy ezt nélküle tölthettem, így legalább akadt valami kellemes is a programban.
Megérdemeltem, annyi megpróbáltatás után.

Rossz volt, de legalább drága!

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen