Milyen masszőrt keres?

-

Fingós Maca franciázna

2018-02-05

Egy nagyonlökött libuskánál jártam masszázson.
Nagy kedvem lenne leírni a nevét és kirakni a fotóját, de amellett hogy nem tehetem, értelme sem volna, hiszen amit művel, az nem fáj, csak egy kicsit fárasztó.

A sztorit pedig muszáj közzétennem...

Noszóval a leányt már régen kinéztem magamnak, de olyan helyen bukkant fel, ahova az életben be nem tenném a lábam, ezért vártam türelemmel, hátha egyszer megváltozik a telefonszáma és kicserélődnek a fotói. És megtörtént!
 

fingós libaRáadásul olyan maszodába ment dolgozni, aminek a fenntartóját régen ismerem, szeretem, elismerem, satöbbi, 2-3 éve még írtam is róla néhány lelkendező sort, de aztán ezeket egy megállapodás miatt muszáj volt eltüntetni innen, meg aztán a masszőrhölgy is rámismert - no nem arról amit róla írtam, hanem amit a barátnőjéről, akivel ráadásul nem is együtt dolgozott. Kellett nekem annyi locsognom masszázs közben, elmondtam, milyen rossz szolgáltatásban volt részem valahol máshol, mire az én szépséges masszázstündérem felragyogott: ezt ő olvasta a masszázsblogon, a nő a barátnője, hát én írtam róluk??
No mindegy, legközelebb még óvatosabb leszek.

Visszatérve az én kis háziszárnyasomra: ő egy olyan masszőz, aki egészségügyi végzettséggel és továbbképzések sora után, okleveles szakemberként állt a masszázspad mellé, aztán felfedezte, hogy ennek a munkának van egy sokkal könnyebb változata, ami jobban fizet... (ide kérem gondolni majd a köpködőkórus által nemsoká elkövetésre kerülő kurvázást)

A megbeszélt időpontban kinyitotta nekem az ajtót.
Szép ez a leány, babaarcú és az alakja sem a utolsó, de ami a fotóin nem látszott: a tartásában van valami furcsa. Mint aki két ország gondjait cipeli a vállain és kezd beleroskadni egy kicsit. Rámmosolygott, bemutatkoztunk egymásnak - és elkezdett csicseregni. Megkérdezte milyen masszázst szeretnék és jaj de jó, hogy nem akarok franciás befejezést, mert azt ő nem szereti.
Meg milyen jó hogy megtaláltam őt és hogy itt, mert ez egy jó hely, nem olyan mint ahol eddig dolgozott - és dőlt belőle a panasz. Mi mindent akartak tőle. Milyen szemét emberek jártak oda. Milyen alattomosak voltak a kolléganői. Mennyire félt a maffiától. De az előző munkáltatója, az is mekkora köcsög volt, még a kertjében is vele nyíratta a füvet, sőt, le is kellett volna pippantani.

Közben persze a keze is járt, rajtam, masszázs szolgáltatást nyújtott, időnként egész jó mozdulatokkal. Amikor belelendült a panaszkodásba, akkor kicsit lazított, aztán már csak kenegetett, akkor rászóltam, hogy masszázst kérek, nem simogatást, akkor megint erőteljesebben gyömöszölt egészen addig, amíg a történetében nem ért el egy újabb szívettépő eseményhez, vagy nagyonbunkó szereplőhöz. Akkor megint rászóltam - és így ment ez amíg végig nem masszírozta a hátsó felemet. Nem a hátsómat, hanem az egészet.

Egy kicsit már zsongott a fülem a sok butaságtól, de hanyattvágtam magam és átengedtem neki a terepet. Mindjárt a lényegre tért volna, de jeleztem neki, hogy akad még ezen az oldalon is masszírozni való, a csunyámat egyelőre hanyagoljuk.
Erre megkért, hogy közben én is masszírozzam a hátát, mert szereti és majd úgy helyezkedik, de leszereltem azzal, hogy beszámíthatjuk az árba, de én nagyon drágán szoktam hátat masszírozni, így lehet hogy a végén még neki kell ráfizetnie.

Nyomta tovább a süket vakert, én már kezdtem beletörődni, sőt, kikapcsolni, ellazulni, szofroliminálódni, de valami gyanús lett. A masszázs átment simogatásba és a bal térdemre koncentrálódott. Lopva kinyitottam az időközben lecsukódott szemeimet és láttam, hogy az én szépséges masszőzöm is lazít, lehunyt szemekkel, a felsőtestét előre-hátra ingatva és csendben dudorászva relaxált, közben alibiből a térdemet simizte. Egy darabig törtem a fejem, vajon hogyan zökkentsem ki, hogyan hozzam a tudomására, hogy nem alszom, az óra ketyeg és én fizetek a végén, de nem akartam megbántani, nem akartam kekec vendégnek tűnni, ezért úgy döntöttem, hogy tüsszentek egy akkorát, hogy a ház előtt eldübörgő buszon is meghallják.
Meg is történt, a tányérok is rezegtek a szekrényben.
A kislányka kinyitotta a szemét, elmosolyodott, közölte hogy milyen szép térdem van és masszírozott tovább.

Amikor még tényleg nem volt más hátra, csak a befejezés, akkor megjegyezte, hogy istenien franciázik. Én ezt elengedtem a fülem mellett, nem csak mert nekem ne franciázzon senki, akit aznap láttam először, nem tudom, hogy meg van-e keresztelve, mik a szülei, milyen gyakran jár  templomba, volt-e elsőáldozó, van-e örökletes betegség a családjában, szereti-e Sosztákovics ötödik szimfóniáját, mi a véleménye a Kisgazdapártról, betétet vagy tampont használ, az édes vagy a száraz pezsgőt szereti, hogy vélekedik a szcientológiáról, hanem azért is, mert még nem felejtettem el, mennyire örült, hogy az elején NEM KÉRTEM semmi extra szolgáltatást.

Ebbe ő nem nyugodott bele, határozottan felajánlotta, majd meg is ismétlete, miután mondtam hogy kösz nem.
Segíteni kellett neki, mert a befejezésben gyenge volt. Mondani kellett, mit hogy csináljon, magától nem tudta. Nem is nagyon figyelt oda, valami egészen elvonta a figyelmét.

Amikor elköszöntem tőle az ajtóban, akkor árulta el a nagy titkot. Alig várta már hogy elmenjek, mert "nagyon kellett pukiznia" és előttem nem akart.
Így viszont egészen más, most hogy beszéltünk róla és a bélműködésébe is beavatott, egészen másképp látom a büdös nagy helyzetet.

Eddig jól elvoltam a Fingós Maca nélkül is, de így utólag biztos lehetek benne: szegényebb lenne az életem, ha nem henteregtem volna a kezei között.
   RoK

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen