Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Fiatalság, bolondság

2018-06-29

Ki ítélne el azért, mert a fiatal, huszonéves lányok érintését kedvelem leginkább ?
A masszázs pedig ruha nélkül a legélvezetesebb. Erotika akkor is ott rejtőzködik, amikor standard svéd,- vagy  épp sportmasszázst kapok. Ha csinos a masszőz  akkor is erőfeszítésembe kerül, hogy titkoljam a látható megnyilvánulását annak az érzésnek, ami gerjed bennem klasszikus wellness centrum klasszikus masszírozó ágyán ilyenkor.

Ezért is örültem annak, hogy erőre kapott és egyre nagyobb teret nyer az erotikus masszázs, mint alternatíva olyan urak, (meg a kopasz ezredesek) számára, mint jómagam, ..."aki vagyok".

A masszázsinfón találtam a hölgyet, aki ippeg 20 éves. Igen barátságos, közvetlen lány, tudja, hogy mit akar és tudja, hogy mit várnak el tőle a gáláns úriemberek, ő pedig ezt nem bánja, sőt szivesen okoz jó érzést.

A rendelőintézet átlagon felül ápolt, szépen berendezett, felújított. A masszázshelyiség szintén rendeltetésének megfelelően hangulatos, komfortos, meghitt és nem valamelyik kereskedelmi rádió hangulatromboló bimbummja szól, hanem lágy ezoterikus zene.

Biztos, ami biztos megkérdezem előre a miheztartásvégett, hogy megengedi-e, hogy én is megérintsem közben.  Azt válaszolta, hogy sőt ezt el is várja. Tecc.

Bemosakodtam a tetthez a makulátlanul ápolt fürdőszobában,
Fáradt voltam, nem is akartam egyenlőre semmi másra koncentrálni, mint a lágy masszírozásra. Nem egy képzett masszőz, de érződik a mozdulatain, hogy igyekezett  elsajátítani a tudományt és volt egy két jó fogása, de többnyire inkább simi volt. Az se kutya azért egy 20 éves lány kezeitől.

Amikor a combomnál tartott a svéd masszázs menetrendje, kezdtem átállítani a figyelmemet a fülledt erotikára. Vártam, hogy megérinti az ezredest időnként, ha már úgyis arra jár,  és ezzel ráhangoljuk egymást a második sebességre.

Csak nem tette, pedig én is ráutaló magatartást tanusítottam, ami ugyebár már szerződésnek minősül.  Gondoltam mégse szólok neki, mert hát akkor már úgyis megette a fene az egészet.  A francba. Úgyhogy a követlező körre úgy fordultunk, hogy  ippeg csak kókadoztunk.  Na mi lesz itt, kudarc ?  Dehát egy ezredes mégsem hagyja, hogy csatát veszítsen, vagy mi szösz.

Gerincre fektetett és szemlét tartott a pillanatnyi helyzetet megítélendő.  Az előlapomat is végigböngészte  kezeivel, aztán harcba lendítette az ezredes urat finom játékkal. Ekkor alkalom nyílott végre, hogy én is felderítsem a terepet, s domborzati viszonyokat lentről fel és vissza. A bugyit nem vette le, megtartotta tabunak. Formás kebleivel további lendületet adott a főnök úrnak, ami bezony jól esett. A végkifejlet nem is váratott magára sokáig, a seregek a bársonyos dombok között landoltak hosszú repülés után.

Mielőtt a távozás hímes mezejére léptem volna, masszőzöm bemutatott egy szép csokinak. Nem ehető.  Ő egy valódi afrikai különlegesség és ajánlata szerint afrikai masszázst kínál, ami egy tánccal kezdődik, melynek sorána ruhadarabok lekerülnek. Tényleg szép alakja van és ahogy 2 perc alatt felmérhettem intelligens is. English preferred !

Erre még asszem visszatérek, majd szólok, ha megvolt.

  

 Attila

*********

Kapcsolódó anyag:

Elmehetnéneki a lányok....tanulni