Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Férfikutató az erotikus masszázsról

2017-12-14

Bevallom, soha nem hallottam még férfikutatóról, nem is álmodtam arról, hogy tudományosan elemezgetnek minket. Persze ha van olyan hogy olvasás-szociológus és viselkedés-pszichológus, akkor miért ne lehetne férfikutató is?
Mailben kaptuk a következő tanulmányt.
 

Az erotikus masszázs társadalmi szükségszerűség

Vajon hűtlen-e a férfi, aki erotikus masszázsra jár?
Nem a rideg megállapításból, ténybõl kell kiindulni, hanem a masszõzlátogatások miértjét kellene kutatni. Számtalan oka lehet annak, ha a férfi erotikus környezetet keres fel.
Vajon mi motiválja a cselekvését?
Érdemes lenne a sértõdött feleségeknek, duzzogó partnereknek számbavenni a kapcsolataikat; nem szenved-e férfipartnerük valamiben hiányt, és  nõi magatartásuk megfelel-e a férfi elvárásainak

Lehetséges alkalmazkodni a férfiak egyéni igényeihez?
Tudjuk-e mérsékelt vagy túlzottan visszafogott nõi szerepünket merészebb, közvetlenebb elvárásokhoz igazítani? Mi lenne az optimális megoldás az elhidegülés visszaszorítására, felszámolására?  

 Kinek van erotikus masszázsra szüksége?  

- a férfinak, akinek a felesége súlyos beteg, esetleg nõgyógyászati betegsége van. Ugyanis a tesztoszteron hormon nincs tekintettel a körülményekre, és ha csúcson van a hormonális telitettség, mindenképpen szükség van egy harmadikra, hogy az ösztönkésztetés egészséges körülmények között levezetõdjék.

- a férfinak, akire otthon csak a sablon vár (megszokott, monoton szerelmi rítus), hagyományos misszionárius póz kötelességszerû teljesítménnyel. Ebben az esetben a férfi azt várja a szolgáltatótól, hogy aktívan, élvezettel vegyen részt az erotikus felvezetés és kielégülés folyamatában. A szex számára szerelmi társasjáték.

- a férfinak, akinek kétsége van szerelmi technikájával, szexuális teljesítményével kapcsolatban. Nem tudja eldönteni, hogy asszonya a kielégülést valóban élvezi vagy csak megjátsza. Bizonyos életkoron túl a férfi presztizskérdést csinál a nõ kielégülítésébõl.  Bizonyítékot kell szereznie, másokat is meg kell figyelnie. Célja a tapasztalatok begyûjtése, hogy felismerje a nõi orgazmust. Számára rendkívül fontos, felemelõ érzés, ha megtapasztalja a nõi kielégülést. Úgy fogalmaz a férfi, hogy a kapcsolaton belül adni is szeret. Valójában nincsen tudatában annak, hogy a nõ orgazmusakor a felszabadult energiából részesül. Innen a komfortérzés, ami jelentõsen javítja a hangulatot, derût, kiegyensúlyozottságot eredményez.

Miért nem ismeri fel a férfi a nõi orgazmus hamisítatlan, csalhatatlan jeleit? Azért, mert még nem látott kielégült, gyönyörû nõt, de ösztönösen érzi, hogy becsapják. Kérdésemre, hogy otthon minden rendben van, többnyire a válasz:  "Hát azt mondja az asszony, hogy elmegy." Tehát csak a feleség, partner kijelentésére tud hagyatkozni. Amennyiben a nõ csak színleli az orgazmust, nem keletkezik szexuális energia, levegõtlen, üres az éter a partnerek között.

- a férfinak, akinek prûd a felesége és úgy gondolja, hogy férje orális közeledése vagy orális igénye perverz. Mert ez kizárólag a romlott, erkölcstelen nõk "munkakörébe" tartozik. A férfiaknak jogos igénye van harmónikus szexre. Õk a menetrendszerû, beidegzõdésekkel ellentétes zilált állapotokra, nemi feszültséget elõidézõ egzaltált közös cselekvésekre gondolnak mindig megújuló, szûnni nem akaró vágyaikban.

- a férfinak, akinek a masszõz a haverja, valósággal baráti, testvéri kapcsolat alakul ki köztük. Úgy keresi fel a masszõzt, mintha hazamenne. Többnyire a magánjellegû problémák is megbeszélésre kerülnek egymás között a szolgáltatás keretén belül, sõt együttszerveznek közös programokat pl. vacsora, alkalmak ünneplése.

- a férfinak, akinek nagyon sokat jelent a felesége, családja. Számára a házasság egy örömben-bánatban osztozó szövetség, a nehézségek együttviselése, megosztása évek hosszú során keresztül. Fokozott a védelmük a családi élet iránt. Mégis érzelmileg hiányérzetük van, és hevesen tiltakoznak a monogámia ellen. Emocionálisan van szükségük a masszõzre. A feleség, partner és a masszõz együttes személyisége testesíti meg életében az eszményi nõt, ez jelenti számára a pszichoszexuális harmóniát. Azonban, ha a harmadik többet akar a szexnél, szigorúan felszámolja a kapcsolatot. Nem kockáztatja meg a családi élet sérülését, gyengülését. Ha masszõz csak céloz kettejük kapcsolatának elmélyítésére, már ki is hûl a férfi vágyakozása. Ilyenkor ösztönük fölé józan tudatuk kerül. Egy percre sem veszélyeztetnék a harmonikus családi életet.

- a fiatal férfinak, aki tapasztalatot szeretne szerezni a nő természetéről. Tehát tanulás szempontjából keresi az erotikus masszázst. Célja a női test feltérképezése, hogy tapasztalatokra tegyen szert és ügyesebb partnerré váljon. Elismerés a törekvésért!

- a fiatal férfinak, akinek jelenleg nincs barátnője. A vendég szomorú tapasztalatokról számol be az ismerkedést illetően. Manapság nem is olyan egyszerű megfelelő partnert találni, közelebbi kapcsolatot kialakítani. A közvetlen bemutatkozást követően a leggyakoribb kérdések a jelenlegi anyagi helyzetre, majd az egzisztenciára irányulnak. Ezek pozítív értékelése után játszik némi szerepet a szimpátia. Az első randevú meghiusulása történt már az okból, hogy a fiatalember tulajdonában nem volt még személyautó. Manapság a nők, hajadonok többsége nem akar dolgozni, nem vállalják fel a nehéz, fárasztó munkakörülményeket, sokkal inkább anyagi támogatót keresnek a lehetséges partnerek személyében. Egyik vendégemnek újdonsült hölgyismerőse konkrétumokkal is szolgált. Heti 40 e Ft-ot kért kedves társaságáért. Már egy bimbózó kapcsolat is kereskedelem tárgyává válik. Ennél jóval olcsóbb és ésszerűbb havonta 2-3-szor eljárni erotikus masszázsra!

- az elvált férfi szintén előkelő helyet foglal el a masszőzlátogatók között. Partnerkapcsolatait ugyanaz jellemzi, mint a fiatal férfinál leírtak. Önérzetüket sérti a túlzottan anyagias beállítottságú érdeklődők. Arra a megállapításra jutnak, hogy: "Nincs szükség "lehúzós" szeretőre!" Sok elvált férfi partnerkapcsolatot, élettársi viszonyt remélve látogatja a masszőzöket.

- az idősebb korú, özvegy férfiaknak is szükségük van időnként erotikus felvezetésre, majd ennek levezetésére. Teljesítményünek nem befolyásolja a kór, csak nemi vágyaik ritkulnak. Ők is rendszeres látogatói a masszőzöknek, sőt magányuk miatt beszélgetőpartnert is keresnek egyben.  


Néhány észrevétel a férfi "másállapotáról"

Amikor  a férfi vágyakozni kezd a partner iránt, egy "varázsállapotba" kerül. Gyakran figyelem ilyenkor a férfiszemeket: mintha nem is lenne jelen, sõt nem is figyel arra, amit beszélek, vagy nagyon zavarja, hogy ki akarom zökkenteni ebbõl a kellemesen lebegõ állapotból. A kielégülésig nem is igen lehet velük kommunikálni, csak az orgazmus, aktus után kerülnek ismét a tágyalás szintjére. Ezzel szemben kielégülésük után kifejezetten zavarja õket a nõ lassú érzelmi megnyugvása, teljes értetlenséggel néznek a partnerre.(Kivétel a feminim lelkületû férfi - õ az ideális partner -, mert az aktus lecsengése nála is lassú!) Kis képzeletbeli varázspálca-ütésre egy röpke pillanat alatt visszakerülnek a valóság, a hétköznapok talajára. Óvatosan megfigyelve a masszõzt levonják a megfelelõ következtetést a jövõre vonatkozóan. Ha a kelleténél mélyebb lángolást, intenzívebb emóciákat tapasztalnak személyük iránt, rideg tekintettel, fagyos magatartással húzódnak vissza csigaházukba. Így a vendégeknél tudatosan kell vigyázni arra, hogy a kapcsolat kizárólag szigorúan üzleti maradjon, akkor viszont hosszú távon mûködõképes lesz.  

 
Az emóciók uniformizálása

Sokszor tapasztalom, hogy a kiegyensúlyozott élettársi kapcsolatok a házasságkötéssel végetérnek. Mintha a házasság bénítaná, blokkolná a szexuális képességet, tiltakozna a nyitottabb, szabadabb együttlét ellen, mintha a házasságkötés a szabályok merev kialalítására, betartására kötelezne, befeléfordulást, nagyfokú érzelmi korlátokat, gátlásokat eredményezne. Elõre megírt forgatókönyvre emlékeztet, uniformizáltsághoz vezet. Pontosan ebbõl az okból kifolyólag nem vagyok házasságpárti, hiszen nagymértékben csorbul az ember személyisége, az idividum. Szigorúbb az egymással szembeni elvárás, tulajdonná válik a partner, súlyozottabbak a kritikák, mindez önértékelési problémához, csökkent libidóhoz vezet.
A házasság kötöttséget jelent anyagi és erkölcsi értelemben is, de mindenképpen egy önálló, független, szabadabb idõszak végét. Ezáltal az új életforma szorongásos állapotokat eredményez az egyén számára.  

 A férfi és a masszõz kapcsolatának mélyebb elemzése

Az erotikus masszõrhölgyhöz bizalommal van a vendég. Többet tud meg férfi lelkérõl, mint esetleg a feleség, partner. Sokan megnyílnak a nyugodt, erotikus környezet hatására. Extrém vágyaikról is beszámolnak, amit sehol, semmilyen környezetben nem mernének felvállalni. Az erotikus masszõz ismeri a nõket, s miután a férfiak is ki-kitárulkoznak elõtte, a partnerkapcsolatok kiváló pszichológusa is egyben. A nemeket összekötõ közvetítõ szerepét is betölthetné, sõt a nemek közti vitában, vagy akár válóperi tárgyalások kiváló szakértõje lehetne

A mai munka- és életkörülmények nem támogatják a házasságot, partnerkapcsolatokat. Diszharmónikus családi életeket látunk megunk körül; kapkodó, kiégett, feszült, kiábrándult, csalódott, depressziós emberek  jellemzik társadalmunkat.  A házastársak, partnerek nem tudják kezelni egymás feszültségeit a nemek, Gyakran ez vezet szexmentes házasságokhoz, elhidegüléshez, váláshoz. A megélhetéssel, egzisztenciával járó problémák, a társadalmi nyomás aláássa még a meglévő toleranciát is. Az erotikus masszőz hivatalból tudja oldani a férfiak feszültségeit, ugyanis ez a hivatása. Egy társadalomnak ugyanúgy szüksége van erotikus masszőrre, mint asztalosra, orvosra, rendőrre, informatikusra stb.  A legodaadóbb feleség sem képes holtfáradtan, este 10 óra magasságában azonosulni a a férfi lelki mélységeivel. Ezzel szemben a nap folyamán  -spontán döntés következményeként -, mintha egy stresszmentes szigetre lépne ki rövid időre a túlhajszolt állampolgár, hogy egy kellemes erotikus pásztoróra után ismét visszaszálljon az örökkéforgó, állandóan nyomás alatt tartó mókuskerékbe.

Mi nők kozmetikushoz járunk kellemes, kikapcsoló arcmasszázsra, szívesen szépülünk a fodrászatokban. Úgyanilyen megfontolásból járnak a férfiak erotikus masszázsra, számukra ez a kikapcsolódás. Pozitív energiát nyerve távoznak, s ezen pozitív élmények kompenzálják a társadalmi élet egyre elviselhetetlenebb terheit. (nehezen kitermelhető számlák, családfenntartás, gyermeknevelés stb.)

 Az erotikus masszázs egészségyügyi jelentõsége

Az erotikus masszázs, fõképp, ha prosztatamasszázzsal párosul: egészségügyi szolgáltatásnak minõsül.  A stresszes életforma miatt sok férfinak vegetatív idegrendszeri zavarai, túlnyomórészt szexuális problémái vannak. (korai magömlés, merevedési zavar, anorgazmia) Egy elcsigázott, fáradt, türelmetlen feleség csak ronthat a helyzeten, ha nem megfelelõen bánik a férfival. Sokkal nagyobb baj, sikertelenség lehet a következménye a próbálkozásoknak, találgatásoknak. Ezzel szemben egy tapasztalt, felkészült erotikus masszõr rövid idõn belül - határozott fellépéssel, célirányos cselekvéssel - visszaadhatja az önbizalmat, s a megingott lelkületet is helyre tudja állítani. A problémák gyakorlati megoldását csak és kizárólag a területre szakosodott masszõzök tudják orvosolni, és a jövõre vonatkozóan hatékony segítséget nyújtani.

Tevékenységük nem lebecsülendõ, hiszen olyan tapasztalatokról, soha nem látott statisztikákról tudnának beszámolni, amelyek a társadalom és a családok életének jelentõs javulásához járulnának hozzá.  

Dr. Ebergényi Éva
férfikutató