Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Félperces jeges

2018-02-20

Munkakapcsolatunkban és emberileg is korrekt a viszonyunk a főnökömmel.
Talán az oka, hogy internetes cég lévén ritkán találkozunk személyesen, talán az, hogy emberi értékeink kölcsönös megismerése és elismerése után bővült a viszonyunk munkakapcsolattá.
 

Ritkás találkozásaink alaphangulata a hedonizmus: itt és most tegyük meg azt, ami mellett időhiány miatt egyébként elrohanunk. A szellemi lubickolás néha pálinkázással, néha egy jóféle pizzázó felderítésével párosul.
Legutolsó meghívásom egy nem túl régen megnyílt spaba szólt, aminek a szauna a specialitása - hirdetik a reklámkampányukban.
Nézzük meg, van-e benne valami, és közben beszéljük át a tennivalókat – telefonált rám a főnök.

Hideg-meleg vizes lábfürdővel kezdtem, a domború kövek a medencék alján masszírozták az akupunktúrás pontokat a talpaimon nem kis fájdalommal jelezvén, hogy nincsen minden rendben a testemben.
Hétköznap lévén sajnos nem tudtunk mindent kipróbálni, a szaunák fele zárva volt, de így is választhattunk száraz és nedves szauna, és a különböző hőfokok közt.
Elterültünk a fapolcon, meztelen testünk gyöngyözött az izzadtságtól, a hideg vizes csobbanás után következett a nedves szauna, ami nemcsak a salaktalanítást segíti, hanem vízhiányos bőrünkre is jótékonyan hat.
Haladunk szépen a szaunák során előre, a legutolsó a jégkamra.
Hatalmas tálon feltornyozva jégkása, ezzel edzed az ereid a szauna után hideg víz helyett neked tetsző helyeken, végig dörzsölheted az arcodtól lefele minden testrészed, mivel a pőreség megengedett. Állunk ketten a jégkása tál mellett, tele merítem a kezem és a gőzölgő arcom hűtöm, jól esik a hideg a forróság után, amikor egy jégkásával teli kéz nyúl a combom közé és a hüvelyem kezdi masszírozni a jéggel.
Döbbenetemben kitátott szájjal vettem nagy levegőt, amitől az összes jégkása a kezemből a torkomra szaladt, se köpni se nyelni nem tudtam részben a jégkásától, részben a hüvelyemet masszírozó jeges kéz okozta döbbenettől. A jeget végül nem nyeltem le, és azon kezdtem el gondolkodni, a hüvelyemet masszírozó jeges kéz vajon szexuális közeledés-jele-e egy jeges szauna körülményei közt.
Örkény után szabadon a félperces jeges masszázst végül sokkal inkább a főnök kíváncsi természetének, mint férfiúi közeledésének tudtam be. Alap természete a kísérletezés, s a jeges masszázzsal felfedezetlen területre lépett, így én is ráhangolódtam, követtem a gondolatmenetét magamban.

A masszázs lényege vérbőség okozásával az oxigén felvétel serkentése. Itt és most kétirányú a hatás a hüvelyemben, a masszázzsal vérbőséget okozna, amit a jégnek viszont azonnal kompenzálnia kellene.
A hüvelyemre koncentráltam.
A masszírozást alig éreztem, az érzést elfedte az erősebb, a jég okozta hideglelés, azt hogy masszíroznak inkánbb a kéz többi részének combjaim közti mozgásából feltételeztem, mintsem éreztem.

A főnök a fél perc elteltével rákérdezett, megmasszíroznám-e én is jéggel férfiassága hátuli páros függelékét, miközben vizslatva nézett, vajon zavarba hoz-e.
Nem, nem hozott zavarba, már bekandikáltam a gondolataiba.
Telemerítettem két kezem, mindkét tökét egyszerre kezdtem a jéggel adjusztálni a tőlem telhető legnagyobb beleérzéssel.
Masszőr végzettséget még hétvégi gyorstalapalón sem szereztem, így csak az intuícióimra támaszkodhattam.

Kommentet nem kaptam, így nem tudom, belőle milyen érzést váltott ki amatőr jeges masszázsom. Egyelőre tehát csak én állítom, a jeges szexmasszázs nem okozhat szexuális beindulást, mivel erősebb a hideg okozta hatás.

Talán fagyival is meg kellene próbálni? Én a narancsos csoki fagyit szeretem főnökúr!

hihi