Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Első masszázsélmény, két nő!

2018-01-24

Végiggondoltam, mégis leírom és elküldöm ...

Majd megpróbálok nem gondolni arra, hogy biztos lesz, aki megmosolyag, kinevet, vagy éppen megvet engem. Azt hiszem, belehalnék a brutális véleményekbe, amiket ismeretlenül alkotnak majd rólam. Viszont egyrészt le kell írnom, ki kell írnom magamból, másrészt hadd lássa a világ, hogy van ilyen is. Bár sajnos ez egy vékony réteg, még az internetes társadalmon belül is: aki ilyen oldalakra téved, azt sok újdonság erotikus vonalon nem érheti.

Elváltam és nekiálltam lassan felépíteni az önálló életemet, így 40 fölött picivel.
Sosem masszíroztak meg, nem voltam masszázson még, a férjem sem tett soha ilyet velem még erotikus bevezetőnek sem. Én sem vele.
Annak, hogy soha nem mentem el masszőrhöz, talán legfőképp anyagi oka volt, mindig másra költöttem, még ha magamra is. És kicsit korlátolt is vagyok.
Az internet aztán lebontotta néhány korlátomat, megismertem jófej embereket (nőket és férfiakat is), sokat játszottam és játszom a mai napig is. Játékban ismertem meg az első masszőrömet is, illetve masszőzömet, hogy pontos legyek.
Néhány nap játék után már sokat megtudtunk egymás életéről, de nem kell azt hinni, hogy a baráti érdeklődésnél mélyebbre irányuló céllal; egyszerűen csajosan dumáltunk hülyeségeket. Kiderült ugyebár, hogy masszázzsal foglalkozik, és ez engem elkezdett foglalkoztatni. Nem csak azért, mert már majdnem a kuncsaftjának kezdtem érezni magam, érdekelt a munka is, azon gondolkodtam, milyen szintű tudás kell ehhez, mikor kell elkezdeni, hogy még nyugdíj előtt igazán profivá válhasson az ember. Kedvet kaptam hozzá, még mielőtt akár egyszer is megmasszírozott volna engem valaki, nemhogy én őt...
Na, mivel csak 50 km választott minket el egymástól, sor került az első találkozásra, bejelentkeztem egy masszázsra. Borzasztó csinos, középkorú nő volt a barátnőm, élőben még jobb, mint képen, amit addig küldött. Beszélgettünk vagy egy órát is a masszázs előtt, túlnyomó részben ugyan azokról, amikről írásban, játék közben, csak itt ugye kerekebben kifejtve a gondolatokat. Érdekes, mindig, és főleg akkor személyesen is úgy éreztem, hogy igazán közel állunk egymáshoz lelkileg, az ő tekintetében is pillantásában is állandóan jelen van egy kis pajzánság, cinkosság, tűz, szenvedély. Hogy miért vesz ilyet észre egy nő egy másik nőben, nem tudom. Látens leszbikus hajlam? A kor hozza ki?
Az egész lakás keleties berendezésű és illatú volt, amire én mindig is vágytam, magamnak is hasonlót képzelek majd nemsokára. A szoba, ahol masszírozni szokott, az is különleges, keleties atmoszférájú volt, szégyenszemre rögvest a szex jutott eszembe, de szinte az első perctől, ahogy betettem a lábam. Mondjuk nekem majdnem mindenről az jut eszembe, mióta a harmincötöt elhagytam...
Azt már letárgyaltuk még játék közben, hogy nem kérek semmi konkrét masszázsfajtát, mivel semmi ismeretem sincs egyikről sem. Egyszerűen csak tegyen velem valami jót - írtam, majd mondtam is.
Tett.
Közönséges dobozos narancslével kínált meg az előző órában, amit előttem bontott ki - ezt nyomatékosan közlöm, lehet, hogy csak a saját magam meggyőzésére.
Mégis úgy éreztem magam 15 perc elteltével, mintha minimum fű hatása alatt volnék. (Vannak még tinikoromból ilyen élményeim, ezért hasonlítom fűhöz, de a "drog" kifejezés is pontos)
Természetesen a halk zene is keleti volt, a mahjong közben hallok hasonlót.
Biztos megvolt a koreográfiája erre a zenére, mert olyan magabiztosan és céltudatosan váltogatta a nyomás és a sebesség intenzitását, mélységét a dallamhoz hangolva, hogy a szinte éreztem, ahogy kikúszik a lelkem a testből és táncra perdül a barátnőm kezével.
Ja, természetesen meztelen voltam; azért írom, hogy természetesen, mert szinte magától értetődött, hogy helyén van a bizalom kettőnk között, és egyáltalán nem volt szégyenérzetem akkor sem, amikor vetkőztem. Annyira természetesen és szeretetteljesen viselkedett.
A következő idő (fogalmam sincs, hány perc) a földindulásé volt: egyszerűen annyira érzéki szenvedéllyel masszírozta majd simogatta a combomat, és egyre feljebb, hogy későn kapcsoltam: megkívántam. Nem őt, nem a barátnőmet és a nőt. Egyszerűen az idegsejtjeim felajzódtak és már nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy nő és nő vagyunk. Kit érdekelt! Vártam és vágytam, hogy az érzékeim felkússzanak a magas C tartományába, és az öntudatlan hangjelzéseimből meg a test jelzéseiből ezt meg is érezte a barátnőm is.
Szóval igen, kielégültem. Nem, nem szexuálisan. Szerintem nem is ért hozzá a klitoriszhoz, mégis hasonlót éreztem - persze, azért nem állt meg a combomnál. Vagy igen - ki tudja. Nem kérdezek rá és nem beszélgetünk erről.
És még utána másik tizenöt percig masszírozott, lassan és mélyen, kissé nyomva és gyúrva, és én furcsa, de nem éreztem szégyent. Csak kitárult a világ.