Milyen masszőrt keres?

-

Elélvezett a párom a masszőrnél

2018-05-30

Levél érkezett szerkesztőségünkbe a minap.

Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt és megosztja velünk, ami a kedvesével megesett egy masszázspadon.

perverzmasszor.jpg43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon ismerkedtünk össze. Nem áltatott egy percig sem, elmondta, hogy férjnél van, gyereke is van, és bár a kapcsolatuk leginkább anyagi jellegű összefonódás, nem szándékozik elválni, amíg a gyerek nagykorú nem lesz. Én ezt elfogadtam, és mivel nagy volt a szerelem, bevállaltam, hogy kivárom azt a néhány évet, amíg valóban egymáséi lehetünk. Addig pedig beértem azzal, hogy a mintegy 150 kilométeres távolságot a jobb időkben kéthetente, rosszabb időkben havonta egyszer áthidaltuk, és együtt töltöttünk egy-egy hétvégét.

Lassan a célegyenesbe is érkeztünk volna mostanában, amikor nemrég beütött a krach. Azt tudtam, hogy masszőrhöz jár, de arra álmomban sem gondoltam volna, hogy olyasmik történnek ott, amiket nekem nem venne be a gyomrom soha. Egy hatvanéves vén kéjencről van szó - nem az én szóhasználatom, Lívia jellemezte így - aki a kedvesemnek apja lehetne. Nos, nemrég bevallotta Lívia, hogy elélvezett a masszőr kezei alatt, amikor épp hason feküdt, és a masszőr a combjait masszírozta. Amikor később hanyatt fordult, akkor el is árulta a masszőrnek, hogy "megvolt a happy finish". Erre a masszőr lehúzta a bugyiját "most már úgyis mindegy" alapon, és immár úgy folytatta a masszázst, hogy érezhető volt, újabb orgazmust szándékozik elérni a kuncsaftjánál. Mire Lívia felemelte a kezét, és jelezte, hogy már megvolt a dolog, és nem igényel újabbat.

Mindezt levélben írta le nekem, mert szemtől szembe nem merte volna. De persze a későbbi találkozásaink során mesélt még pár dolgot, és eközben én úgy éreztem, gyakorlatilag fogalmam sincs, ki az a nő, aki most hozzám beszél. Mert hogy nem az, akinek én ismertem, az biztos. Kiderült, hogy a hatvanas "úriember" az elmúlt évek alatt is ott szegte meg a masszőr etikettet, ahol csak tudta. Jelen volt a kuncsaft vetkőzésénél és öltözködésénél is, és még csak el sem fordult. Amikor hasról hátra fordult a kuncsaft, eszébe sem jutott takarást adni a melleire, ezt minden alkalommal külön kérni kellett. Állandóan arról duruzsolt, hogy mások lazán ledobnak mindent, és meztelenül fekszenek a kezei alá. Arról is gyakorta beszámolt, hogy vannak, akik orgazmust érnek el a kezei alatt. Amikor intim helyekhez érkezett a kezelés folyamán, akkor lazán lejjebb húzta a neki útban lévő bugyit, általában combközépig. Merthogy a has alatti nyirokmirigyeket is meg kell masszírozni, úgy teljes a kezelés. (Ezen a ponton megkérdeztem a drágámat, hogy a vénuszdombját mióta nevezik "has alatti nyirokmirigyek" néven.) És hát néha az is besikerült, hogy az "úriember" áthúzta finoman itt-ott a kezét, ahonnan a bugyinak sosem szabadott volna lekerülnie - legalábbis az én felfogásom szerint.

Szóval, ültem a kedvesemmel szemben, és nem értettem, mi történik velem, és pláne mi történt az elmúlt négy évben. A legdurvább az volt, amikor azt mesélte, az ominózus  masszázs után hazament, és a zuhany alatt elsírta magát a bűntudattól. De ez túl sokáig nem tarthatott, mert a következő alkalommal szinte már várta, hogy újra efféle élményben legyen része, de azzal semmi gond, mert amikor megtörtént - ezúttal háton fekve - ő ebből semmit nem árult el a masszőrnek, tehát lelkifurdalása sem volt.

Az is teljesen kiakasztott, hogy Lívia levelében az a mondat is szerepelt: "én mindig bugyiban vagyok a masszőrnél", később meg kiderült, hogy a vén kéjenc akkor húzgálta föl-le az említett ruhadarabot, amikor éppen kedve tartotta. És nem bírtam megértetni a kedvesemmel, hogy a fent idézett mondata mitől hazugság.

Jó volt elmesélnem mindezt, némileg megkönnyebbültem. És persze kíváncsi lennék a véleményekre. Prűd vagyok, mert ezt nem veszi be a gyomrom, vagy hülye vagyok, mert éveken át nem vettem észre, hogy valaki szerepjátékozik mellettem?

G.

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen