Milyen masszőrt keres?

-

Egy kezelésen 6 orgazmus

2017-12-07

Grant Stoddard, az Egy véletlen szexszakértő (bal)esetei című bestseller szerzője írta, hogy amikor a felesége életében először járt masszázson, akkor egy finomkezű kínai fiúnak köszönhetően hatszor élvezett el a masszázspadon, pedig eredetileg nem is erotikus masszázsra ment, hanem egészségügyire.
Amikor legközelebb kereste a masszőrét, már nem találta ott, merthogy valami rejtélyes okból kirúgták és elzárkóztak mindenféle erotikus érdeklődés elől.
 

Megnyugtató, hogy a masszázst mint szakmát és mint gyógymódot világszerte övezi valami megmagyarázhatatlan misztikum, ugyanis az ami a függöny vagy a bezárt ajtó mögött történik, az valóban csak a masszőrre és a kliensre tartozik - hiába feszül meg a kíváncsiságtól a sok kívülálló.

Az már korántsem olyan örvendetes, ami a kérdés hazai kezelését illeti.
Amíg boldogabb országokban oknyomozó riporterek boncolgatják a kérdést, körüljárva és kielemezve valamennyi vetületét, addig itthon a dolog kimerül a bulvármédia néhány  "leleplező riportnak" nevezett köpködésében.

Épp emiatt tud üdítő kivétel lenni egy olyan cikk, ami kitekintés ad a nemzetközi sajtóra és nagyon vigyáz, hogy ne foglaljon állást, hiszen pontosan tudja, hogy nem a népnevelés és az álszent moralizálás a feladata, hanem a tájékoztatás.

Megtudhatjuk, hogy bár a szakma hevesen tiltakozik: nem és nem és nem igaz, a jelek mégis arra engednek következtetni, hogy a nők körében is egyre népszerűbb az erotikus masszázs.
Érthető, hiszen a nő is ember és a nőnek is lehetnek vágyai, amit a partnere - ha van - képtelen kielégíteni.
Csak az nem érthető, ha egy nő a vágyairól beszél, netán tesz valamit a kielégülésért, azt a sötét átlagember miért ribancozza le automatikusan?
Irigyli netán?
 

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen