Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Egy kezelésen 6 orgazmus

2017-12-07

Grant Stoddard, az Egy véletlen szexszakértő (bal)esetei című bestseller szerzője írta, hogy amikor a felesége életében először járt masszázson, akkor egy finomkezű kínai fiúnak köszönhetően hatszor élvezett el a masszázspadon, pedig eredetileg nem is erotikus masszázsra ment, hanem egészségügyire.
Amikor legközelebb kereste a masszőrét, már nem találta ott, merthogy valami rejtélyes okból kirúgták és elzárkóztak mindenféle erotikus érdeklődés elől.
 

Megnyugtató, hogy a masszázst mint szakmát és mint gyógymódot világszerte övezi valami megmagyarázhatatlan misztikum, ugyanis az ami a függöny vagy a bezárt ajtó mögött történik, az valóban csak a masszőrre és a kliensre tartozik - hiába feszül meg a kíváncsiságtól a sok kívülálló.

Az már korántsem olyan örvendetes, ami a kérdés hazai kezelését illeti.
Amíg boldogabb országokban oknyomozó riporterek boncolgatják a kérdést, körüljárva és kielemezve valamennyi vetületét, addig itthon a dolog kimerül a bulvármédia néhány  "leleplező riportnak" nevezett köpködésében.

Épp emiatt tud üdítő kivétel lenni egy olyan cikk, ami kitekintés ad a nemzetközi sajtóra és nagyon vigyáz, hogy ne foglaljon állást, hiszen pontosan tudja, hogy nem a népnevelés és az álszent moralizálás a feladata, hanem a tájékoztatás.

Megtudhatjuk, hogy bár a szakma hevesen tiltakozik: nem és nem és nem igaz, a jelek mégis arra engednek következtetni, hogy a nők körében is egyre népszerűbb az erotikus masszázs.
Érthető, hiszen a nő is ember és a nőnek is lehetnek vágyai, amit a partnere - ha van - képtelen kielégíteni.
Csak az nem érthető, ha egy nő a vágyairól beszél, netán tesz valamit a kielégülésért, azt a sötét átlagember miért ribancozza le automatikusan?
Irigyli netán?