Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Csöcsök és oklevelek

2017-10-30

Van ugye egy oldal, amelyikre az van írva hogy masszázs és amikor indult, akkor még valóban voltak rajta jó kis bevállalós masszőzök, vagyis olyan szakképzett hölgyemények, akik megtanulták a szakmát és vagy műkedvelésből, vagy a forgalom érdekében nem kerülték el az erogén zónákat.

Vagy épp profi módon csinálták az erotikus masszázst, ami a tévhiedelemmel ellentétben nem abból áll, hogy 25 percig kenceficélek, utána meg lövésig farkat verek és a másik, nagyobb tévhiedelemmel szemben a szexhez semmi köze.

A Mitől erotikus és mitől masszázs c. posztomban egy kicsit részletesebben foglalkoztam a kérdéssel és az ott írtakat a mai napig fenntartom (akik meg masszázzsal csak itt a blogomban találkoztak, a való életben még soha, azokkal meg nincs miről vitázni, ontsák csak a hülyeséget bátran! :-)) - viszont egyike vagyok azoknak, akik nem szeretik a maszatolást.

Nem csak azt a maszatolást, amit masszázs címén csinálnak egynémely hölgyemények, hanem azt is, amikor olyanok hirdetnek masszázst, akik kábé annyit tudnak a szakmáról, mint a masszázsügyben erkölcsöt osztó megmondóemberek.
Láttak már olyat videón, olvastak róla egy cikket, esetleg valami hasonló hozzáértő 10 perc alatt  megmutatta, hogyan kell csinálni.

Továbbra is azt mondom, hogy egy prosti ne akarja magát masszőznek álcázni, mert a szolgáltatás amit nyújt, nem masszázs. Ha egy okleveles masszőz a szakszerű masszázsba belecsempész valami erotikát is, azzal nincs semmi baj (azt címkézzék bátran a fotelharcosok és a netpankrátorok, én nem állok oda velük hadakozni) - ha viszont a masszázshoz nem is konyító liboszóma kiírja a cégérre hogy masszázs, azzal van.

Meg azzal is van, hogy ha valaki szakképzett - értsd valódi oklevele van, amit hosszú tanulással és munkával szerzett, és nem a Józsefvárosi piacon vette, vagy valami drága egynapos kurzuson kapta - az miért rakja ki magát meztelenül akárhova?

Mondja bárki, hogy konzervatív, vagy maradi vén fasz vagyok, de ez a kettő nálam soha nem lesz egy lapon említhető. Vagy  a csöcs - ami a fotón gyönyörű, de mi köze a szakszerűséghez? - vagy a szakképzettség.

A kettő így együtt csak maszatolás.
Kösz, nem kell!

Mellesleg!