Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Beindul a női fantázia

2018-02-21

Rácsodálkoztam saját magamra. Jéé, ilyen is vagyok. Jéé, ez nekem jó. És jéé, ettől senki nem lesz kevesebb, sőt, én leszek több és az emberek is másképp néznek rám.

Valahogy így indult a masszázs-tapasztalatszerző körutam és saját testem felfedezése, megismerése is, immár felnőtt fejjel.

„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött a kiegészítés.

Tejóég, én. Bugyira. Na ne már! – de akkor már nem volt visszaút, mert az időpont már adott volt és mivel szavatartó ember vagyok, el is mentem. Nagy bátran sikerült is levetkőznöm bugyira, de valahogy villámgyorsan ugrottam hasra a masszázsasztalon és eszem ágában sem volt megfordulni egy fél óra múlva. Pedig kellett. Hát jó. Akkor most jó szorosra becsukom a szemem, hátha akkor ő sem lát… Mivel azonban beszélgetni is kellett, kénytelen voltam résnyire kinyitni a szemem, majd szép lassan egészen, és végül nagy lelkesen számolgatni kezdtem a plafonon a barázdákat….
Ez pedig csak egy egyszerű – de annál nagyszerűbb – gyógymasszázs volt mindössze. Ezek után el tudjuk képzelni, mi az a plussz, amellyel egy erotikus masszázs során gazdagodhatunk?  

Mindennapjainkban szeretkezünk és jó esetben orgazmusunk is van. Ha épp nincs partner, akkor ki-ki a maga módján, de megoldja testi vágyainak kielégítését. Az erotikus masszázs azonban nem a kielégülésről kell, hogy szóljon, az csak kellemes velejárója lehet.
Fontosnak tartom, hogy reagáljunk az ellenkező nemű kéz érintésére.
Az sem elhanyagolható  tényező, hogy mind a paciens, mind a masszőr megfeleljen az alapvető  higiéniai követelményeknek.
Olyan ez, mint az első randi.
Ott is igyekszünk mindent a legnagyobb rendbe tenni magunkon.

Amikorra az ember ilyesmire vetemedik, valószínűleg már képes arra, hogy a bugyijával együtt gátlásait is száz százalékban levetkőzze magáról és a puha lepedőn meztelenül elterülve élvezze annak selymes érintését is a pucér testén.
Aztán már nincs más hátra, mint ellazulni és hagyni, hogy jöjjenek az érzések.
Milyen érzést vált ki a szakavatott kéz, ahogy végigfut a lábszáron, térdhajlatban és a combon? Miközben bekanyarodik a comb belső oldalára, valószínűleg már a fejbőrünk is libabőrös lesz.
És ahogy egyre  halad felfelé a testen, át a popsi domborulatán, fel a vállakig és elidőz a nyak érzékeny pontjain, szinte pattanásig feszülnek az ember idegszálai.
Nem beszélve arról a kellemes borzongásról, ami akkor fut végig a testen, amikor mintegy véletlenül az épp hátunkon száguldó kéz letéved oldalra és megsimítja a még hason heverő mellek széleit.
Ezen a ponton a láb szinte önkéntelenül nyílik terpeszbe és amikor végre hanyatt lehet  fordulni már csak a kéjes elnyúlás marad, nyoma sincs a mindennapi stressz legapróbb jelének sem.

Már az érzékeny mellek simogatásától is elélvezhet az ember, de az biztos, hogy a kéj fokozásának nagyszerű eszköze azok masszírozása, simogatása, a mellbimbók morzsolgatása. A tökéletes gyönyörhöz vezető közvetlen út természetesen a lábak közötti érzéki érintés. A vágy csak tovább nő és az élvezet is annál nagyszerűbb, ha ezt a folyamatot megszakítja az a bizonyos kéz és vissza-vissza tér az egész testre, míg végül kéjes vonaglással eljut a páciens a csúcsra…  

Ez olyan „mert megérdemlem” kikapcsolódás, kényeztetés vagy leginkább ajándék.
Testnek és léleknek egyaránt.
Nem önkielégítés és nem szeretkezés.
Nem jobb és nem több egyiknél sem.
Más.
- SzSz -